Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] A oto moja śliczna 1.9 TDI - 18", LAMPY LED, BIX, VIRUS. SPRZEDAM!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taa 1be i bedzie cacy :slina:

No i jakiś wirusik na Vectry by sie przydał :wink4:

Paulo jakos ulecial mi Twoj post.... no pomyslimy cos kolo maja o virusku jakims :)
Opublikowano

Paulo jakos ulecial mi Twoj post.... no pomyslimy cos kolo maja o virusku jakims :)

Trzeba, trzeba. Nię będą nam się jakies ople panoszyły po drogach :decayed:

Opublikowano

Trzeba, trzeba. Nię będą nam się jakies ople panoszyły po drogach :decayed:

i w tamtym przypadku zarosniety 60latek za kolkiem GTSa wrr :kwasny:[br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 23:38_________________________________________________no i niedlugo zamieszcze foty na nowym zawiasie na ktory tak długo czekalem :):) h&r 35/35 :kox: :kox:
Opublikowano

zamieszczaj, zamieszczaj bo chce popatrzeć i chyba takie same do siebie wrzucić :)

a jak będziesz miał za nisko i chciałbys je po taniości opchnąć to pomoge :wink4::decayed:

Opublikowano

No i gdzie te foty na nowym zawiasie :gwizdanie:

Opublikowano

No i gdzie te foty na nowym zawiasie :gwizdanie:

za chwilkę bedą :)
Opublikowano

skovroon pieknie.. :good: Bardzo gustownie :)

Ja bym troszke spolerowal te fele.. :kox:

Opublikowano

skovroon pieknie.. :good: Bardzo gustownie :)

Ja bym troszke spolerowal te fele.. :kox:

spolerował ?? :mysli: jak dla mnie maja wystarczajacy połysk.. a jak fajnie sie swieca jak sie jedzie :naughty:
Opublikowano

a amorki tez zmieniales ?? czy zostaly oryginalne?

Opublikowano

a amorki tez zmieniales ?? czy zostaly oryginalne?

amorki zostały ori.
Opublikowano

dsc00979.jpg

To zdjecie do kalendarza.. za***iste.. :notworthy::good:

Opublikowano

Mógłbyś napisać ile wyszło Ci malowanie dokładek? Sam malowałeś czy gdzieś w firmie?

Opublikowano

Mógłbyś napisać ile wyszło Ci malowanie dokładek? Sam malowałeś czy gdzieś w firmie?

Lakiernik mi malowal... chyba cos kolo 500-600 mnie wyszlo.. z tym ze to po znajomosci troche :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Maj 2009, 13:48_________________________________________________ja myslalem nad tym do kalendarza. http://img216.imageshack.us/my.php?image=dsc00976.jpg
Opublikowano

Tez :good:

Opublikowano

obydwa sa fajne te zdjecia pod tym mostem :) a mozna wiedziec gdzie to jest dokladnie? dzieks z gory :good:

Opublikowano

obydwa sa fajne te zdjecia pod tym mostem :) a mozna wiedziec gdzie to jest dokladnie? dzieks z gory :good:

Tobi to jest w SKC przy dworcu pod wiaduktem:)
Opublikowano

Tobi to jest w SKC przy dworcu pod wiaduktem:)

własnie pierwsza rzecz to o tym miejscu pomyslalem, ale to bylo zbyt proste hehe

no to wystawiaj ktores zdjęcie w konkursie pod tym wiaduktem bo naprawde fajnie wyszły :cool1:

Opublikowano

Scovroon, malinka :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...