wrclaguna Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 A skad kolorowy fis w aucie z 2001 roku? Tak z ciekawosci pytam, bo u mnie jest czerwony. A wracajac do wygladu to wszystko co robiles, zrobiles z glowa i to mi sie podoba kolega z ASO tez mnie sie pytal skad kolorowy Fis u mnie :gwizdanie: spoko furacz
_Bartek_ Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 A mozna wrzucic zegary z kolorowym i bedzie chulalo?
skovroon Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 A mozna wrzucic zegary z kolorowym i bedzie chulalo? Tak jak napisal ykk'u wyżej... niezależnie z ktorego roku B6 -jesli ma navi miedzy zegarami to musi być kolorowy FIS.. bynajmniej tak tez mi sie wydaje.. a czy to bedzie chulalo jak zrobisz taka przekladke.. to juz zapytaj chlopaków na technicznym..
HiRide Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Sa modele z czerwonym fisem i navi miedzy zegarami.Kolega z forum mial takie auto i moge sie mylic ale chyba byl to alvaro.
skovroon Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Sa modele z czerwonym fisem i navi miedzy zegarami.Kolega z forum mial takie auto i moge sie mylic ale chyba byl to alvaro. a to ciekawostka...
Piechol Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Sa modele z czerwonym fisem i navi miedzy zegarami.Kolega z forum mial takie auto i moge sie mylic ale chyba byl to alvaro. w A3 to chleb powszedni :gwizdanie:
HiRide Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 alvaro mial kolor w tym temacie byla fotka fisa czerwonego z navi miedzy zegarami ale juz "przepadla"
neo2005 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Podpowiesz jakie te lampy tylne diodowe i gdzie można kupic? z gory dziekuje
Gość elvis80 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Ostatnio przyszło mi do głowy żeby jakoś przerobić Ledy z tyłu wyjęte kilka diodek i oto efekt nocą: No powiem że lampki kozackie bardzo efektowne to jest... a jeszcze powiedz mi jak się na 18" i -35mm jeżdzi??? sam chcę takie cosik na lato moze nawet taką felusie...chociaż BBS też mi się podobać... powiedz jeśli możesz ile za springi zapłaciłeś i cy montowałeś to na ori amorki...jeśli tak to jak się mają???
skovroon Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 neo2005 to są dokładnie te lampy : http://www.allegro.pl/item902232135_lampy_diodowe_audi_a4_00_04_red_white_led_diody.html na szczescie dostepne juz w PL elvis80 po zalozeniu 18 noi na nowym zawiasie -35 zrobilem.... zeby nie sklamac.. jakies 20tys. jak dla mnie ta kombinacja jest super pod wzgledem wygladowym... i komfortowym tez tragedii nie ma. springi wyrwalem na allegro lekko uzywane chyba za 450zł wsadzilem na ORI amorki i jak narazie jest elegancko.. z tym zawiasem jest troszke gorzej teraz -w zime.. odsniezam czasami drogi i czesciej zdarza mi sie zawiesic na sniegu duzym niz na ORI zawiasie... zreszta cos za cos :wink4:
Gość elvis80 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no domyślam się że po zaspach ujowo się jeździ ... a masz dokładki w kolor pomalowane??? bo jeśli tak to po zimie do poprawek... co? i ile Cie kosztowało załozenie sprężynek no i geometria ile w tym ....?? po operacji ??
skovroon Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 no domyślam się że po zaspach ujowo się jeździ ... a masz dokładki w kolor pomalowane??? bo jeśli tak to po zimie do poprawek... co? i ile Cie kosztowało załozenie sprężynek no i geometria ile w tym ....?? po operacji ?? dokladki mam pomalowane ale nie sadze zeby po zimie byly spowrotem do malowania poszlo PW.
Gość elvis80 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 :gwizdanie: to mocno masz lakier położony .... ciekawe jak dobry ten znajomy w tym co robi;) przekonasz sie po pierwszym myciu po zimie....
skovroon Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 :gwizdanie: to mocno masz lakier położony .... ciekawe jak dobry ten znajomy w tym co robi;) przekonasz sie po pierwszym myciu po zimie.... juz drugą zimę jezdze z pomalowanymi dokladkami.. po pierwszej zimie zadnego niepokojącego śladu.. a auto myte co najmniej raz w tygodniu karcherem.. wiec "znajomy" zna sie na rzeczy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
David Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 na wykresie widac ze w serii miales rowno 130 ps,to nie troche malo ? zawsze widzialem wykresy gdzie w serii bylo 135/137/138.... swietny pomysl z tymi diodami z tylu tez taki patent zrobie jak zakupie diody,napewno musi to swietnie wygladac na zywo w nocy
skovroon Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 na wykresie widac ze w serii miales rowno 130 ps,to nie troche malo ? zawsze widzialem wykresy gdzie w serii bylo 135/137/138.... swietny pomysl z tymi diodami z tylu tez taki patent zrobie jak zakupie diody,napewno musi to swietnie wygladac na zywo w nocy Ja sie nie zamartwiam tym że seria była równo 130km.W zamian uslyszalem od Eksperta ze serce zdrowe i to mnie najbardziej ucieszyło aczkolwiek kilka czynnikow mialo wplyw na wynik serii: temperatura - +25st przypchana przeplywka.. no i nie wymieniany dluzszy czas filtr powietrza.. jakbym pojechal teraz na hamownie z nowym filtrem, dobrą przepływką i w takiej tempertaturze to podejzewam ze wynik serii bylby wyzszy o kilka KM
Rekomendowane odpowiedzi