Arkadius46 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam, Chciałem sobie zmienić obudowy lusterek, na coś w stylu s4 b6, moje pytanie: czy jakieś zamienniki zdają egzamin? czy tylko oryginały, auto jest czarne, jak to będzie wyglądać bez chromów wokół szyb, wszelkie opinie, sugestie mile widziane. Pozdrawiam
Piotrek81 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 na czarnym calkiem niezle moze to wygladac,jest duzo zamiennikow,wiadomo nic nie zastapi org
tomekhxc Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 ori obudowy nie sa tanie , zreszta jak i lusterka , ori cos w okolicach 600 zl
jacek70 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Znajomy zakładał chromy właśnie zamienniki. Raz że był kłopot ze spasowaniem (szczeliny), a dwa że po zimie chrom oblazł. Na wiosnę powrócił do ory.
Maestro_86 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 U mnie nie ma żadnych szczelin, wszystko pasuje idealnie. Oczywiście mówimy o obudowach a nie nakładach.
Strażak R1 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 na czarnym calkiem niezle moze to wygladac,jest duzo zamiennikow,wiadomo nic nie zastapi org Nakładki na lusterka piękne, ale cały efekt samochodu psują paskudne popielate progi i dolne dokładki zderzaków...
Rekomendowane odpowiedzi