Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Poprawa dźwięku w naszych a4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Czy jest możliwość poprawy dźwięku w MMI ponieważ gra to gorzej niż w b7 :facepalm: . Może jest jakaś ukryta funkcja do poprawy dźwięku w ''zielonym menu'' lub wgranie korekcji poprzez vcds'a która roztańczy nasze Niunie :banan: ?

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

A CO MASZ W aucie ? jakie MMI ? jakie nagłosnienie ?

Opublikowano

Witam. W aucie mam mmi 3g basic + standardowe głośniki , wczesniej miałem alpine iva 511r , gdzieś czytałem że do mmi są wgrywane ustawienia przez kompa ale więcej nic nie było napisane jak. W ąlpine mogłem wgrać poprzez specjalny program dlatego może i w mmi jest coś takiego.

Opublikowano

Witam. W aucie mam mmi 3g basic + standardowe głośniki , wczesniej miałem alpine iva 511r , gdzieś czytałem że do mmi są wgrywane ustawienia przez kompa ale więcej nic nie było napisane jak. W ąlpine mogłem wgrać poprzez specjalny program dlatego może i w mmi jest coś takiego.

w AUDI pasuje dołozyc jakiego wzmaka z rodziny SOUND SYSTEM lub Bang&OLUFSEN aby to jakos grało .

masz chociaz subwoofer ?

Opublikowano

Subwoofer mam oraz sterowanie ale w sedanie to tylko przeszkadza ciekawe jakby puścić sygnał od niego na inny (nie z audi) wzmak + jakiś porządny sub ale nie za duży ciekawe czy to by zatańczyło :banan: . A SOUND SYSTEM lub Bang&OLUFSEN to tak podejdzie plug&play? Czy trzeba coś przerabiać ?

Opublikowano

Podłączam się do pytania, U mnie w Avancie jest takie urządzenie>>> http://allegro.pl/audi-a4-a5-q5-tuner-radio-unit-3g-mmi-4g0035056c-i4822900402.html?source=mlt <<<<

Też mam po dwa głośniki w drzwiach w podszybiu i subwoofer. MMI 3g basic (tak mi sie wydaje. ma hdd i dżojstik). czy wzmacniacz z A6 bedzie pasować?? Jakie to są wzmacniacze SOUND SYSTEM i co jest potrzebne żeby to odpalić ??

Opublikowano

MMI 3g basic (tak mi sie wydaje. ma hdd i dżojstik)

HDD i joystick ma MMI 3G High :)

Opublikowano

MMI 3g basic (tak mi sie wydaje. ma hdd i dżojstik)

HDD i joystick ma MMI 3G High :)

No ok. Ale co z tym moim nieszczęsnym wzmacniaczem. Co trzeba dokupić i jak to wszystko podłączyć ????