zbych4000 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam. Wiem , że ten temat poruszany był na forum parę razy, ale nie zrozumiałem do końca. Wczoraj wyświetliła mi sie kontrolka klocków hamulcowych, a dziś muszę wyjechać w trasę ok 700 km. Czy moge jechać, oraz jak mogę skasować kontrolke, denerwuje mnie. Oczywiście po powrocie wymiana klocków , ile to kosztuje?
MDM Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Wymianna zalezy od klocków jakie chcesz kupic, ale srednio tak około250zł. JKontrolke da sie skasowac podpinajac pod VAG, albo zdejmujesz koła i zakładasz blokady na czujnikach:P Spokojnie możesz jechac, od zapalenia kontrolki spokojnie zrobisz jakies 1200 kilosków
spanky Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam.Wiem , że ten temat poruszany był na forum parę razy, ale nie zrozumiałem do końca. Wczoraj wyświetliła mi sie kontrolka klocków hamulcowych, a dziś muszę wyjechać w trasę ok 700 km. Czy moge jechać, oraz jak mogę skasować kontrolke, denerwuje mnie. Oczywiście po powrocie wymiana klocków , ile to kosztuje? ja od zapalenia kontrolki do wymiany zrobilem 1000 km ... :diabelek: koszt 220 zł (klocki ATE). wszystko jasne to zamykam. :diabelek:
Rekomendowane odpowiedzi