Liber Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Witam mam audi a4 b5 avant 1999r po ostatnim odlaczeniu akumulatora nie dziala mi alarm nie moge go włączyć i nie działa mi zamek centralny gdy włoże kluczyk od strony kierowcy przekrecam i nic się nie dzieje. Wie ktos o co chodzi bo ja jestem świerzak w tych sprawach :/
jacek70 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Sprawdź czy działa pompka centralnego,oraz czy dochodzi do niej zasilanie.
goldi Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Na 100% mialem to samo padła pompka tylko alarm mi działał bo miałem dokladany a reszta jak u ciebie koszt 150 zl
maniekaudia4 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Co może być przyczyną nie uzbrajania się samego alarmu???Robiłem test vagiem działa, ale pilotem nie aktywujesz, kontrolka w drzwiach też nie mruga.sam centralny zamyka, podświetlenie wnętrza działa, próby przekodowania nic nie dają.
jacek70 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jaki alarm: fabryczny czy dokładany???
maniekaudia4 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jaki alarm: fabryczny czy dokładany??? alarm fabryczny test vagiem przechodzi pozytywnie
jacek70 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Skoro test przechodzi pozytywnie to czemu nie uzbraja? Może to stała i częsta przypadłość -- wilgoć.
maniekaudia4 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 co mam sprawdzić ? posiadasz może jakiś schemat? dziwne, że nawet ta kontrolka nie mruga w drzwiach, centralka zamyka bez problemów z pilota
jacek70 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Niestety schematu nie posiadam. Tak jeszcze myślę skoro z przycisku drzwi działa to może kodowanie pilota? Może jeszcze się ktoś wypowie.
maniekaudia4 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Niestety schematu nie posiadam. Tak jeszcze myślę skoro z przycisku drzwi działa to może kodowanie pilota? Może jeszcze się ktoś wypowie. dzięki za podpowiedź poszukam w tym kierunku
Rekomendowane odpowiedzi