Opublikowano 21 Stycznia 200719 l wygląda jak wygląda lubelacy ją znają w planach pakiecik RS i niższa zawiecha :diabelek:
Opublikowano 21 Stycznia 200719 l calkiem ladna PS. Kolego zwroc wieksza uwage na 2 ptk regulaminu (juz poprawilem)
Opublikowano 21 Stycznia 200719 l no fajna, chociaż mi się podobają ringi na grillu... A to błotko to sticker ? :610:
Opublikowano 21 Stycznia 200719 l Autor no fajna, chociaż mi się podobają ringi na grillu... A to błotko to sticker ? dzięki za opinię i widzę, że szczegółowo fotki obejrzałeś :053: :053: Murzyn napisał: cytat: calkiem ladna PS. Kolego zwroc wieksza uwage na 2 ptk regulaminu (juz poprawilem) dzięki za poprawienie nazwy tematu co forum to obyczaj tu się dopiero uczę i mam nadzieję że nie jesteście elektryczni (choć na 6 postów dwa upomnienia to chyba dużo :diabelek: ale będę się starał :564: )
Opublikowano 21 Stycznia 200719 l Autor szewczenko7 cytat: no ładnie... tylko przod bym nieco zmodyfikowal czy o to ci chodziło ?? :053: :053: :053: :053:
Opublikowano 21 Stycznia 200719 l Autor Witam kolege z Lublina dzięki za powitanie pięknego masz tego S line`a
Opublikowano 22 Stycznia 200719 l szewczenko7cytat: no ładnie... tylko przod bym nieco zmodyfikowal czy o to ci chodziło ?? :053: Obrazek :053: :053: :053: Dla mnie bomba :!: :!: :!: :diabel:
Opublikowano 8 Lutego 200719 l czy o to ci chodziło ?? :053: Nie moj styl heheh...chodzilo mi o modyfikacje w nieco innym stylu a konkretnie lampy soczewki i grill o niebo ladniejszy np. po 2 lifcie :twisted:
Opublikowano 11 Lutego 200719 l Autor agrab nie podpuszczam ale sie postaraj no może coś tam się na wiosnę więcej wykmini ale rewelacji nie obiecuję :biggrin: ...bardziej jestem nastawiony na sprzedaż klientom niż zakładanie u siebie [ Dodano: 14-02-2007, 22:17 ] To pisałem w pierwszym poście tego tematu :biggrin: cytat: << wygląda jak wygląda lubelacy ją znają w planach pakiecik RS i niższa zawiecha :diabelek: >> foty które wkleiłem niestety są już troszkę nieaktualne :redface: (przy okazji zrobię nowe) a jeśli chodzi o te RS-owe plany to też ulegną zmianie Prezes szykuje mi na wiosnę ciekawszy pakiecik na razie się nie chwalę bo plany planami a życie życiem