Vassyli Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Chciałbym sprawdzić czy działają mi dodatkowe przetwornice i żarniki które mam na stanie . (tzn które chce sprzedać) . Wiec moje pytanie brzmi : Czy idzie podłączyć przetwornice z żarnikiem w domu ? jeśli tak to prosiłbym o pomoc jak to zrobić ? Gdyby co to mam prawą lampę luzem ale nie wiem jak podpiąć do prądu aby to sprawdzić !
Ans Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 zasilacz stabilizowany albo zwykły akumulator
Vassyli Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2014 A kabele do lampy to w które piny wpiąć ?
Ans Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) zobacz gdzie we wtyczce od lampy jest + i - albo niech ktoś z kolegów z B7 podpowie i będzie tak jak tu z lampą od avensiski http://youtu.be/9zZe4PhZKuA?t=2m7s Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Ans
marjankowi Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Podpinasz minus 12V do 5 , plus 12V podpinasz do 6, w tym dużym czternastopinowym półokrągłym gnieździe. Ksenon powinien zapalić. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez marjankowi
Vassyli Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Kolego pin 5 i 6 to który ? i od której strony liczone bo w lampie nie jest opisane tylko pewnie na kostce. Duży pin od lewej górny to minus a pod nim jest plus także duży Opanowałem temat Edytowane 18 Grudnia 2014 przez Vassyli
Rekomendowane odpowiedzi