lipton750 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam. Posiadam audi a4 1.6 95r. Mam problem z pompka paliwa, iz myslelm ze po prostu sie spalila, ale wymienilem i nic. Okazalo sie ze nie ma zasilania na pompce. Przekaznik jest dobry. Pomocy koledzy.
Labiel Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Trzeba szukać po kolei. Pompa, instalacja, przekaźnik, bezpiecznik, instalacja nad nogami kierowcy. Miernik w ręce i do dzieła. Ze stacyjką wsio ok? PS: To wymieniałeś pompę w ciemno nie podłączając jej na krótko? Przecież to 5 minut zajmuje, aby ją sprawdzić. Edytowane 17 Grudnia 2014 przez Labiel
KULARESKO Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dziś spotkało mnie to samo. Rozrusznik kreci nie pali.Macher na miejscu zdiagnozował,że pompa nie pracuje :/
KULARESKO Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jeśli chodzi o mnie dopiero w poniedziałek będę miał dostęp do auta. Na początku przy kręceniu łapała obroty ~400r/min i padała.Później już zero reakcji.
Rekomendowane odpowiedzi