tomekxp2 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam, pamięta ktoś jaki jest nr. dokładki s -line do B7 avant (czarny) ? gdzieś wyczytałem na forum, że w ASO nowe można dostać za niecałe 200 zł.
akjam Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam, pamięta ktoś jaki jest nr. dokładki s -line do B7 avant (czarny) ? gdzieś wyczytałem na forum, że w ASO nowe można dostać za niecałe 200 zł. Jutro Ci kolego mogę podrzucić nr bo leży u mnie w garażu. Koszt w ASO tak jak mówisz.
tomekxp2 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) ok, czekam dzięki. Kolega akjam się coś nie odzywa , może ktoś z kolegów i wie jaki jest nr do nakładki zderzaka s-line do B7 ? Edytowane 19 Grudnia 2014 przez tomekxp2
tomekxp2 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2015 Podwójny diesel to ten co ma dwie końcówki - dobrze mówię np:3.0 tdi,
Tazio Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 wydaje sie mi ze taka sama ale najlepiej zagadaj do kogos kto smiga sedanem i zakładał taka dokładke
Koralgol Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Podwójny diesel to ten co ma dwie końcówki - dobrze mówię np:3.0 tdi, Albo 2.0tdi 170km, pewnie tak, ale nie mam pewności, że jest taka sama ?
tomekxp2 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) A zna może ktoś nr. na pojedynczy wydech ? Można zamykać, dokładka kupiona. Dokładka kupiona . Jeszcze jedno pytanie bo szukałem na forum, ale nie mogę znaleźć. Aby wymienić zwykłą dokładkę na s-lne to trzeba jakieś śruby odkręcać? czy ona jest tylko na wsówki albo zatrzaski i wystarczy podważyć i wysunąć? ewentualnie jak się za nią zabrać o to aby lakieru nie zniszczyć , czy może trzeba cały zderzak ściągać żeby wymienić dokładkę tylnego zderzaka? Edytowane 21 Stycznia 2015 przez tomekxp2
Bruuuum Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Dokładka jest przykręcona na 2 małe śrubki od dołu. Odkręcasz je (zachowaj sobie bo przykręcisz nimi nową dokładkę) i potem zdecydowanymi i silnymi pociągnięciami zdejmujesz dokładkę zaczynając od któregoś końca - jak ciężko będzie szło to możesz próbować podważać śrubokrętem, ale postaraj się nie ułamać zatrzasków, bo jak któryś Ci utkwi w zderzaku to możesz mieć problem z wyciągnięciem.
instruktor83 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Prosiłbym numer dokładki s line do sedana b7 na dwie rurki
Coltrane Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 A zna może ktoś nr. na pojedynczy wydech ? Można zamykać, dokładka kupiona. Dokładka kupiona . Jeszcze jedno pytanie bo szukałem na forum, ale nie mogę znaleźć. Aby wymienić zwykłą dokładkę na s-lne to trzeba jakieś śruby odkręcać? czy ona jest tylko na wsówki albo zatrzaski i wystarczy podważyć i wysunąć? ewentualnie jak się za nią zabrać o to aby lakieru nie zniszczyć , czy może trzeba cały zderzak ściągać żeby wymienić dokładkę tylnego zderzaka? jaki numer tej dokladki ? witam ponownie/ pytanie ... jezeli zamowie ta dokladke w ASO to w jakim kolorze dostane ta czesc ? czy moze bede musial ja sobie pomalowac ? pozdrawiam
Lorence Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 jaki numer tej dokladki ?witam ponownie/ pytanie ... jezeli zamowie ta dokladke w ASO to w jakim kolorze dostane ta czesc ? czy moze bede musial ja sobie pomalowac ? pozdrawiam kolego jak zadzwonisz do ASO to możesz zamówić część bez numeru, tylko powiedz o co Ci chodzi, ja tak zawsze zamawiam i nie ma problemu a co do koloru to z tego co pamietam jest koloru siwego
Coltrane Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 jaki numer tej dokladki ? witam ponownie/ pytanie ... jezeli zamowie ta dokladke w ASO to w jakim kolorze dostane ta czesc ? czy moze bede musial ja sobie pomalowac ? pozdrawiam kolego jak zadzwonisz do ASO to możesz zamówić część bez numeru, tylko powiedz o co Ci chodzi, ja tak zawsze zamawiam i nie ma problemu a co do koloru to z tego co pamietam jest koloru siwego juz ogarniete, czesc jest tak jak wczesniej mowiono 210 zl, kwestia malowania tego elementu ... jak myslicie jakie koszty lakierowania ? potrzebuje w LZ9Y
Rekomendowane odpowiedzi