marqiz Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Witajcie, też chciałbym się pochwalić moim Audi, jestem jego posiadaczem od kilku dni i jeszcze się uczę tego samochodu, poprzednio jeździłem VW Golfem III z 1995r 1.8 GT w wersji Specjal. Trochę o moim Audi: Rok produkcji 1999 Silnik 2.8 V6 193KM Napęd Quattro Skrzynia Tiptronic Nagłośnienie Bose oraz Audi Navigation System Plus :> Fotele Recaro Skórzana kierownica od S-ki Obecnie uszkodzony jest wyświetlacz FIS. Na wiosnę planuje zakupić alufelgi 17". Może zmienię grill na cały w chromie.
rafalekx Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Może zmienię grill na cały w chromie. A tylko spróbuj Popełniłbyś największy błąd w swoim życiu Masz świetne autko, wyposażenie bajeczne Fotele masakra Ogólnie wszystko na wypasie Właśnie brakuje tylko alu, a 17'' na początek powinny wystarczyć Ale jeszcze raz apeluję, tylko nie grill cały w chromie
mcm Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 furka OK, brakuje tylko alu wiekszych i to wszystko
marqiz Opublikowano 30 Września 2008 Autor Opublikowano 30 Września 2008 brakuje tylko alu wiekszych i to wszystko Jak kupowałem to były większe ale sprzedający nie chciał ich sprzedać; zbliża się zima więc nie ma sensu teraz kupować alufelg po za tym w zimę zazwyczaj są obniżki cen felg i wtedy coś wybiorę. Jak kupie i założę to na pewno wstawię zdjęcia
topor Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 piekna... srodek powala mnie na kolana.
_Solar_ Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 ladny avancik :> przydala by sie troszke wieksza i ladniejsza felga a wypozarzenie robi wrazenie
Nowak_zg Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 dobry wypas i silnik.... brakuje tylko lekkiej gleby i jakiegos ladnego kolka
Rekomendowane odpowiedzi