Dev Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dużo zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy. ... uffff.... co za święta. .. dopiero przestałem jeść
quadral20004 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dużo zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy. ... uffff.... co za święta. .. dopiero przestałem jeść Przestan.ja wygladam jak w ciazy
marekg Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 W ten piękny słoneczny dzień Bożego Narodzenia i ja życzę wszytkim Forumowiczkom i Forumowiczom wszysktiego co najlepsze, zdrowia, pomyślności i błogosławieństwa bożego. Spełnienia marzeń tych małych i tych dużych. Radości i uśmiechu na codzień. Wszystkim poszukującym wymarzonej A4 życzę udanego zakupu, wszystkim planującym zmianę życzę udanych poszukiwań. Modującym życzę kasy i pomysłów na kolejne poprawki swoich perełek. A tym, którzy po porostu jeżdzą życzę bezawaryjności i jak najwięcej satysfakcji z samochodu. Wszystkim też życzę więcej dystansu do samochodu i czasem samych siebie. Wesołych Świąt. P.S Ja też zaraz pęknę. Ale dobrze mi z tym
marus_vip Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ja również przyłącze się do życzeń. Wszystkim życzę Wesołych Świąt i szampańskiej zabawy sylwestrowej no i zdrowia, a reszta sama przyjdzie;-)
Rekomendowane odpowiedzi