Amol_24 Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Witam Przedstawiam wam moje autko: Audi A4 1.8T Avant Co tu się rozpisywać ma wszystko co potrzeba nic mi nie brakuje. Na razie tylko 214KM ale nie długo mam nadzieje ze podniosę moc do około 300KM :> Sami oceńcie ten samochód.
Madas Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 super furka bardzo mi się podoba...gratuluje
12RAEL Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 bardzo miły motorek co w nim zmieniałeś?
rafalekx Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Mi się wydaje czy to autko to z lubelszczyzny pochodzi? Nie kupiłeś go przypadkiem w Lublinie? Bo chyba widziałem te ostatnie fotki na eSowych felgach w necie na jakiejś aukcji jakiś czas temu Bardzo ładnie zrobione autko Ale ja bym wolał na eSowych felgach
krotki Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 dobrze wygląda - jakieś mody oprócz podiesienia mocy? - zmień reflektory na bi
mcm Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Ładny śmigacz, środeczek gratulacje
Wąski Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Fotele takie były ? czy sam kupowałeś ,skóra?
Amol_24 Opublikowano 1 Października 2008 Autor Opublikowano 1 Października 2008 dobrze wygląda - jakieś mody oprócz podiesienia mocy? - zmień reflektory na bi nie są wielkie na razie wymieniony jest układ hamulcowy na ATE i kompletny układ wydechowy SUPERSPRINT[br]Dopisany: 01 Październik 2008, 12:10_________________________________________________ Fotele takie były ? czy sam kupowałeś ,skóra? Tak jet to skóra wymienna w salonie.Z logo s4 jak widać na zdjęciu i obszyta czerwona nitką.
Tobi_one Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 spoko furka bardzo ladne fotele ale przede wszyskim moc
Rekomendowane odpowiedzi