galekman Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witam. Zakupiłem maleństwo AUDI A4 AVANT 1.8T 163PS. Potrzebuję dobrego gaziarza!! Na terenie Krakowa!! Proszę o info kumatych w temacie Oczywiście nie chcę oszczędzić na mojej pierwszej instalacji więc żeby mi najtańszego "czegoś bliżej niezydentyfikowanego" nie wsadzili Pozdro Szczęśliwego Nowego Roku Panowie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jokeer Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autogaz Joanna na Beskidzkiej. Tutaj masz relacje z gazowania avanta takiego jak Twoj: http://lpg-forum.pl/post536253.html?hilit=A4%20b7#p536253 Pan Piotr jest bardzo dobrze zorientowany w temacie i wie o co chodzi. Sam będę u niego gazowa samochod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Kraków ul Telimeny 30a. Tam zakładałem , tam serwisuję i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian475 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Beskidzka 7 zdecydowanie polecam. Sam wybieram sie na ustawienie gazu AFR tylko musze silnik doprowadzic do porzadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbagal Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Wybrałem Gaz Joanna na beskidzkiej 7 póki co zrobiłem dopiero 200km ale pełna profeska i goście znają temat za***iście. Samo wykonanie i podejście do sprawy zadawalające :] Edytowane 17 Lutego 2015 przez qbagal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-star Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 A możesz się pochwalić co Ci zamontowali i ile zapłaciłes? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy90 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Mgas robione a4 b5 1.8 i a6 c5 2.8 oba smigaja do tej pory bez problemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi_86 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Mgas robione a4 b5 1.8 i a6 c5 2.8 oba smigaja do tej pory bez problemowo Witam Panowie, podbijam pytanie, bo szykuję się do gazowania zaraz po kupnie. łysy90 robisz tam też serwisy? Są jeszcze dwa autoryzowane serwisy Staga; na Lindego 20 i ul. Hamernia 4, ale nic o nich nie wiem. Będę bardzo wdzieczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1234321 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 hejka czy na beskidzkiej ustawiaja - dostrajaja gaz podczas jazdy bo moj gazownik tylko na postoju i lipnie mu to wychodzi....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Na Beskidzkiej Ci dostroją tak jak być powinno,?ożesz też podjechać do gcs tuning do Struny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbagal Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Osobiście zakładałem na beskidzkiej i szczerze polecam. Niedawno dostrajałem i wszystko jest super fajnie zrobione. Po prostu wiedzą chłopaki co robią. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi