ulek Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Panie i Panowie! Jako, że jestem 'zielony', a muszę zdjąć klemy z aku mam pytanie: Mam radio Pionierka (nieoryginał) i pytanie do Was: Czy po odłączeniu aku na dłużej niż 2h radio się zakoduje, czy dotyczy to tylko oryginalnych radyjek w A4? Niestety po zakupieniu mojej niuni w D nie mam niczego, co pozwoliłoby mi rozkodować radyjko, stąd moje pytanie. Aku muszę odłączyć, aby przeczyścić odpływy... Z góry dzięki za odpowiedzi, Ulek
arson15 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 jeśli chodzi o oryginał to się nie rozkoduje, co do pioniera to będzięsz musiał wpisać kod jeśli nie posiadasz to trzeba rozkodować radio.
Kowi87 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Kolego o pionka sie nie bój to radio nie jest na kod :gwizdanie:
grzes72zuk Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Oryginały się rozkodują, pionier nie.
ulek Opublikowano 1 Października 2008 Autor Opublikowano 1 Października 2008 Dzięki wielkie! Czyli mogę wreszcie Pionka odłaczyć bez żadnych konsekwencji (a tego się bałem)!! Kowi87, grzesiek72 dla Was :drinks:
Rekomendowane odpowiedzi