RicS3 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Jak się te lampki LED sprawują? Nie grzeją się za bardzo i nie czuć ich w bagażniku? Bo się zastanawiam nad ich zakupemSą ciepłe, bez żadnej spalenizny (jak dotąd). Mam nadzieję że z gaśnicą nie będę latał A do sedana też podejdą? bo moje już trochę "zaszły"
Gac3k Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 Jak się te lampki LED sprawują? Nie grzeją się za bardzo i nie czuć ich w bagażniku? Bo się zastanawiam nad ich zakupemSą ciepłe, bez żadnej spalenizny (jak dotąd). Mam nadzieję że z gaśnicą nie będę latał A do sedana też podejdą? bo moje już trochę "zaszły" Z tego co wiem to nie ma różnicy, wielkość lampki taka sama
Grabi Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Gac3k a nie zastanawiałeś się żeby relingi zamienić na czarne i i listwy na około szyb tak samo na czarne zmienić. Fajnie też by wyglądało ja mam na swoim avancie takie rozwiązanie Edytowane 14 Czerwca 2016 przez Grabi
Gac3k Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Gac3k a nie zastanawiałeś się żeby relingi zamienić na czarne i i listwy na około szyb tak samo na czarne zmienić. Fajnie też by wyglądało ja mam na swoim avancie takie rozwiązanie Witaj Nie nie, u mnie motyw ciemny + srebro musi przodować. @ Update 14.06.2016 - Pomalowałem zaciski w czerwień zestawem Motip @ Update 26.06.2016 - Wpadły 4 szybki w prądzie z pakietem światło LED Jak widać nie udało się odzyskać wszystkich pinów z wtyczki mimo psiknięcia WD40 aby łatwo wyciągać... Wiązka L wszystko pasowało, wpadły oczywiście LEDy. Zdecydowanie polecam zaopatrzyć się w małe i duże spinki do tapicerki Dzięki manualowi na naszym forum od Bart-S wszystko przebiegło bezproblemowo Panel kierowcy też udało się dorwać w super stanie Aktualny wygląd interioru Edytowane 26 Czerwca 2016 przez Gac3k
Grabi Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 niezły modzik a ja ostatnio zamontowałem lampki LED super świecą. A w sobotę będę bawił się silniczkiem centralnego w klapie bo jak się nagrzewa klapa czasami nie chce się otworzyć
Gac3k Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Opublikowano 15 Lipca 2016 niezły modzik a ja ostatnio zamontowałem lampki LED super świecą. A w sobotę będę bawił się silniczkiem centralnego w klapie bo jak się nagrzewa klapa czasami nie chce się otworzyć Dziękuję, jaram się nim fest Jak to się klapa nagrzewa ? Od silniczka ?
chopin Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 daj mu teraz jakąś ładniejszą kieraje trzyramienną z multi i chromem wokół przycisków , będzie dużo lepiej , zobacz sobie u mnie w temacie jak wygląda bo ta czteroramienna jest bleee
Gac3k Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) daj mu teraz jakąś ładniejszą kieraje trzyramienną z multi i chromem wokół przycisków , będzie dużo lepiej , zobacz sobie u mnie w temacie jak wygląda bo ta czteroramienna jest bleee Zobaczę jeszcze, ale docelowo mogłaby wpaść. @2016.07.16 Aktualnie interior Pakiet światło Led naprawdę daje czadu w podsufitce Podświetlane klameczki tył Może kiedyś esp i wizytownik wpadnie podświetlany Edytowane 15 Lipca 2016 przez Gac3k
Gość foreplay69 Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Piekna. Pare dni temu bylem we Wrocku, szkoda, ze nie zobaczylem na zywo.
nitroo Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zostaw kierownicę. Tylko czteroramienna dobrze wygląda. Jedynie chrom wokół przycisków by się przydał
Gac3k Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Opublikowano 16 Lipca 2016 Dzięki PanowieKierownic jest od groma różnych, fakt kierowałem się ceną przy zakupie 4-ramiennej bo była o kilkaset złotych tańsza, trójramienna dla mnie jest taka troszkę smutna, przez opadające ramiona. Ale fakt faktem na chrom się czaję Jakieś 3 miesiące temu była na allegro za 50zł .... i nie kupiłem. A same manetki w chromie po 100zł chodzą...
chopin Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Dzięki Panowie Kierownic jest od groma różnych, fakt kierowałem się ceną przy zakupie 4-ramiennej bo była o kilkaset złotych tańsza, trójramienna dla mnie jest taka troszkę smutna, przez opadające ramiona. Ale fakt faktem na chrom się czaję Jakieś 3 miesiące temu była na allegro za 50zł .... i nie kupiłem. A same manetki w chromie po 100zł chodzą... bierz trzyramienną , ta cztero jest brzydka na maxa
Animal Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Może jestem staroświecki ale mi tam najbardziej psuje kiera z RS4 B7
RobsonSNC Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zart jakis?!?!... [emoji43] W ostatnim czasie duzo fajnych gratow w niego wpompowales!... Czyzby trafila sie lepsza/nowsza baza do modow?[emoji6] Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Gac3k Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Opublikowano 24 Lipca 2016 Zart jakis?!?!... [emoji43] W ostatnim czasie duzo fajnych gratow w niego wpompowales!... Czyzby trafila sie lepsza/nowsza baza do modow?[emoji6] Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Siema, nie to nie żart . Część gratów została przełożona. Kupiłem nową 'bazę' na mody czyli B7 sedan. Z żalem sprzedaję bo nic mojej sztuce nie dolega. Sprzedaję tylko i wyłącznie bo po bardzo okazyjnej cenie kupiłem właśnie B7.
RobsonSNC Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) Wlasnie przejrzalem Twoj nowy temat![emoji3] Ladne to B7,choc mi osobiscie Audiczki w sedanie srednio sie podobaja,w Avancie wg mnie sa ladniesze(i oczywiscie praktyczniejsze)!Ale absolutnie nie neguje Twojego wyboru,kazdy ma inne gusta i potrzeby![emoji6] Dobrze,ze w pierwszej kolejnosci pozbyles sie drewna ze srodka,strasznie,,krzywdzilo"wyglad wnetrza![emoji37] Bede sledzil watek nowej B7,bo w B6 dobrze sie dzialo! Pozdro600 Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Lipca 2016 przez RobsonSNC
Gac3k Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) Wlasnie przejrzalem Twoj nowy temat![emoji3] Ladne to B7,choc mi osobiscie Audiczki w sedanie srednio sie podobaja,w Avancie wg mnie sa ladniesze(i oczywiscie praktyczniejsze)!Ale absolutnie nie neguje Twojego wyboru,kazdy ma inne gusta i potrzeby![emoji6] Dobrze,ze w pierwszej kolejnosci pozbyles sie drewna ze srodka,strasznie,,krzywdzilo"wyglad wnetrza![emoji37] Bede sledzil watek nowej B7,bo w B6 dobrze sie dzialo! Pozdro600 Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Dziękuję autko nowe całkiem żwawe i jare. Dekory już zamienione z B6. Na pewno drewno jasne ładniejsze od drewna ciemnego ale to nadal nie mój klimat Małyszek sprzedany. Projekt zakończony. Zapraszam do nowego projektu, w zasadzie kontynuację bo część gratów przełożyłem: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/366213-b7-audi-a4-2005r-gacka-rns-e-18-alkantara-drl-clh/ Pozdrawiam Edytowane 30 Lipca 2016 przez Gac3k
maciarr Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Gac3k a nie zastanawiałeś się żeby relingi zamienić na czarne i i listwy na około szyb tak samo na czarne zmienić. Fajnie też by wyglądało ja mam na swoim avancie takie rozwiązanie Priv
Rekomendowane odpowiedzi