enczu Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Bardzo ładny karawan ale ten komin z tyłu moim zdaniem pasuje jak świoni siodło planujesz coś z nim zrobić w razie gdybyś robił pełnego lifta czy zostaje?
looki91 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Opublikowano 23 Listopada 2015 Zostaje, nie chcę niszczyć wartości tłumika który mam. Jest dedykowany ucięty pod zderzak, no i mam inaczej niż wszyscy. A "gadać" ładnie gada
enczu Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 No cóż, co kto lubi. Dla mnie po prostu nie pasuje do audi, ale trzeba uszanowac zdanie właściciela
andrzej3451 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 fajne autko może kiedyś uda się zobaczyć na żywo, często bywam w Płocku ale jeszcze się to nie udało
Joziek79 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 fajne autko może kiedyś uda się zobaczyć na żywo, często bywam w Płocku ale jeszcze się to nie udałoNo to zapraszamy
looki91 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Opublikowano 16 Lutego 2016 Jak coś to pisz, obecnie mniej jeździ bo kupiłem ekonomiczne auto na dojazdy do pracy i na miasto. Audi teraz typową zabawką jest Na koniec września byłem pod Radomiem na zlocie z kolei ja Wypadało by w końcu napisać, że nastąpił koniec tego projektu. Srebro w niedalekim czasie idzie na sprzedaż. Przyszedł czas na jedyny słuszny napęd - Quattro
Rekomendowane odpowiedzi