Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Do kolegów z małopolski chip tuning doradźcie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie tej hamowni z Gorlic nie polecam, gość zero profesjonalizmu a dodatkowo doji pieniądze od ludzi! Na jego hamowni moje poprzednie auto pokazalo moc po programie 138PS natomiast na dwóch następnych 151PS - 13 koni różnicy!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

27.02.2015 Jadę do gregora na chip:) już nie mogę się doczekać co tam wyjdzie :) Mam nadzieje że będę mega zadowolony. Wrzucę wykresiki przed i po :)

Opublikowano

mozliwe, że sie gdzieś stykniemy na jaśle bo jutro tam bede cały dzień :)

Opublikowano
  • Autor

Witam jestem po modzie seria u mnie wyszła 139KM z katalizatorem Grzegorz był zaskoczony a po modzie takim bezpiecznym dla sprzęgła i turba wyszło 160KM jest rewelacja ten gość wie co robi. .

Opublikowano

Jest po prostu The Best na tym forum.

Opublikowano

No to bardzo fajnie :) Sam jestem ciekaw w jakiej kondycji jest moj silnik... Ile tam spedziles czasu?

Opublikowano
  • Autor

Ja byłem zaskoczony bo byłem na 10 a o 14 było po wszystkim nawet wcześniej coś bo mówił że auto dobrze się stroi i elegancko wszystko się wgrywa, ale sam był zaskoczony że seria wypluła 139KM i to z katem.

Opublikowano

Czyli kolejny zadowolony;) ile NM jest teraz? Szybko poszło. Robiłeś sam program,czy jeszcze jakieś inne mody? Ja mam 171km i 371nm i nic ze sprzęgłem się nie dzieje.

PS. Wkleisz wykres?

Edytowane przez Fugi

Opublikowano
  • Autor

bbe67fb5fa069ecbm.png tak wyszło teraz poprosiłem o mniej NM bo u mnie dwumas już delikatnie daje znać o sobie.

Opublikowano

Rozumiem, spoko wyszło.

Opublikowano
  • Autor

ale serie miałem niezłą co??? Jak na autko z katem

Opublikowano

wiem, że dobra robota kosztuje, ale ile ?

Edytowane przez niziol13

Opublikowano
  • Autor

Pytaj grzegorza

Opublikowano

Seria ładnie wyszła:) Zdrowy silnik. Ja aż odszukałem mój wykres żeby serie sprawdzić. Nie wiem na którą wartość patrzeć : Na Moc wg. normy czy Moc na silniku. Chyba to drugie? I jak wrażenia z jazdy? Fajnie co?

Edytowane przez Fugi

Opublikowano

Fajnie wyszło.

A nie mówiłem że jest najlepszy...

Opublikowano
  • Autor

teraz super jest zapas na wwyprzedzanie

Opublikowano

A jak jest z tym spalaniem po programie? Faktycznie spada w jakims tam stopniu?

Opublikowano
  • Autor

wydaje mi się że tak lub pozostaje na takim samym poziomie no chyba że mamy cały czas gaz w podłodze, bo to teraz cieszy;d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiec, ja wlasnie wrocilem od Gregora i jestem mega zadowolony :) Seria pokazala 117km i 256nm. Z tego co mowil moc wyszla fajnie, nm troszke brakuje bo powinno byc cos kolo 280, lecz 1 wtrysk nie byl pierwszych lotow i to moglo miec na to wplyw. Ogolnie jesli wtryski zregeneruje lub wymienie za jakis czas to ogolny wynik podskoczy lekko jeszcze do gory. Skonczylo sie na 137km i 305nm o ile dobrze pamietam. Jutro wkleje tutaj wykres. Auto zbiera sie o wiele lepiej, az jestem sam pozytywnie zaskoczony bo nie wiedzialem, ze tak bedzie czuc roznice. Jak sie ktos jeszcze zastanawia, to niech mi uwierzy. pisac do Gregora i umawiac sie na termin, a bedziecie sie cieszyc jak male dziecko :)))

Opublikowano

bbe67fb5fa069ecbm.png tak wyszło teraz poprosiłem o mniej NM bo u mnie dwumas już delikatnie daje znać o sobie.

Dobry :hi: Mówiłem że nie pożałujesz :D Grzesiek jest the best :grin: