michalski83 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Otwierając skrzynkę z bezpiecznikami zauważyłem że jest wsadzony drucik i nie wiem w jakim to celu ktoś zrobił nie posiadam też rozpiski bezpieczników ale znalazłem w necie że jest to wejście 41 i 42
Viwaldi Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Szczerze mówiąc nie wiem co autor miał na myśli mostkując gniazda bezpieczników nr 41- zespołu hydraulicznego urządzenia ABS z nr 42-dmuchawą powietrza wtórnego.
Michał139 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 pewnie kiedyś służyło to jako bezpiecznik
rafal9119 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Wyjmij to i wsadz normalne bezpieczniki NA miejsce 41 wszadż bezpiecznik 25A a na 42-- 5A Edytowane 4 Stycznia 2015 przez rafal9119
Fenrir Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Gdyby to było wpięte w jedno gniazdo to sprawa była by "oczywista", ale w takim wypadku to co najmniej dziwne. Ja na twoim miejscu bym to odłączył a na te miejsca wsadził odpowiednie bezpieczniki.
prezesik18 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 a w ogóle dochodzą do tamtych miejsc gdzie jest wtyknięty ten przewód, dochodzą przewody? widać blaszki w które powinny wejść bezpieczniki?
michalski83 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 a w ogóle dochodzą do tamtych miejsc gdzie jest wtyknięty ten przewód, dochodzą przewody? widać blaszki w które powinny wejść bezpieczniki? tak blaszki są w środku , wywalę to i wsadzę bezpieczniki w to miejsce ciekawe co jeszcze się znajdzie ciekawego w tym aucie
Fenrir Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja jak swojego kupiłem to nie działała szyba kierowcy ale silniczek chodził, "aa panie to po zimie", no dobra, po zimie. A jak zdjąłem jakiś czas później boczek to okazało się że brakuje jednego ślizgu a szyba jest podparta kijem Bo ślizg za 20zł to majątek, rzeczywiście. Tak samo jak komplet bezpieczników za 5zł
Grztom Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Może być też tak ze na któryś z tych bezpieczników brakowało napięcia no i ktoś go sobie nieumiejętnie pożyczył z innego.
Rekomendowane odpowiedzi