Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Fajna promocja w Cyfrze+ - nie dajcie się naciągnąć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc po kolei - w cyfrze plus Wielka Promocja. Abonenci dostają kupon z 10% zniżką przy zakupie w Euro RTV AGD telewizora Sharp Full HD. Akurat jestem na kupnie takiego telewizora więc jako abonent Cyfry+ bardzo się ucieszyłem.

A teraz fakty - sprawdziłem w Euro RTV są dostępne dwa takie telewizory zobaczcie http://www.euro.com.pl/telewizory-lcd-i-plazmowe,a10,b7,g1,h6,i1.bhtml

Jeden po 3699zł, a drugi po 3999zł. Zobaczcie na skąpiec.pl http://www.skapiec.pl/site/cat/22/comp/234314 i na allegro - te modele są przeważnie w cenie od 2550zł do 2799zł.

A więc wykorzystujemy kupon rabatowy który w prezencie daje na Cyfra+ , kupując z 10% rabatem TV Sharp w Euro RTV AGD jesteśmy jakieś 1000zł w plecy.

Opublikowano

no to dali promocję :polew:

Opublikowano

W skepach zawsze będzie drożej , ale nie aż tak.

Opublikowano

zawału bym chyba dostał gdybym to kupił :doh1:

Opublikowano

Ta cala cyfra to jedno wielkie naciągniecie,miałem to ponad 2 lata wczoraj padło.Umowy na pewno nie podpisze.

Opublikowano

często tak jest że te molochy rtv i agd mają dużo większe ceny niż ich mali konkurenci w sprzedaży internetowej i dzięki za dostęp do internetu w coraz większym stopniu, a cyfra i inne wiadoma srawa.

pozdrawiam

Opublikowano

Jak chciałem kupić lcd juz bylem prawie zdecydowany na samsunga full hd w euro rtv agd, ale podjechałem jeszcze do Avansu. Jakie bylo moje zaskoczenie jak zobaczyłem ten sam telewizor o 1000 PLN tańszy chyba nie muszę wam pisać :) Euro- 4999 pln Avans- 3999 pln :shocked: Polecam zawsze się rozejrzeć trochę przed takimi zakupami po różnych sklepach i necie. :hi:

Opublikowano

Ta cala cyfra to jedno wielkie naciągniecie,miałem to ponad 2 lata wczoraj padło.Umowy na pewno nie podpisze.

Hehe, bo do wczoraj trzeba było karte wymienić - rozsyłali pocztą, może to jest przyczyną :wink4:

Opublikowano

Jakbym miał umowę to by mi przysłali :kox:

Opublikowano

Jakbym miał umowę to by mi przysłali :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew: no to się nie dziw że padło :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Widzę że jest już z tunerem DVB-T, ale kto mi powie w którym standardzie? MPEG-2 czy MPEG-4, jeżeli MPEG-2 to w Polsce nie będzie odbierał[br]Dopisany: 02 Październik 2008, 23:12_________________________________________________Dodam, że według zapowiedzi, sygnał analogowy zostanie wyłaczony w 2012r, i zastąpiony zostanie sygnałem cyfrowym o standardzie MPEG-4, dlatego wstrzymał bym się z wymianą telewizora w tym momencie.

Opublikowano
  • Autor

Tzn, że wiekszość telewizorów LCD dostepnych w tym momencie na rynku po 2012 roku przestanie odbierać ??

Opublikowano

Tzn, że wiekszość telewizorów LCD dostepnych w tym momencie na rynku po 2012 roku przestanie odbierać ??

wymyślą jakieś przystawki...

Opublikowano

wymyślą jakieś przystawki...

Są, lub bedą dostępne specjalne karty do dekodowania MPEG-4, jednak to dodatkowe koszty.

Jezeli ktos jest teraz w zasięgu DVB-T, to z takim TV nie będzie miał obrazu - tylko dźwięk.

Sa też na rynku LCD z dekoderem MPEG-4, ale ich cena jest nieco wyższa, gdyz producenci i importerzy sprzetu chcą się pozbyć tych z MPEG-2. MPEG-4 jest obecnie uzywany większości krajów europejskich, ale już niedługo tam tez będize MPEG-4.

Jest tez możliwość zakupu oddzielnego tynera MPEG-4 do takiego odbiornika. Cena to ok 500zł.

Opublikowano

Jak chciałem kupić lcd juz bylem prawie zdecydowany na samsunga full hd w euro rtv agd, ale podjechałem jeszcze do Avansu. Jakie bylo moje zaskoczenie jak zobaczyłem ten sam telewizor o 1000 PLN tańszy chyba nie muszę wam pisać :) Euro- 4999 pln Avans- 3999 pln :shocked: Polecam zawsze się rozejrzeć trochę przed takimi zakupami po różnych sklepach i necie. :hi:

nie zdziwiłbym się jak na ceneo lub skąpcu znalazłbyś za 2999 zł :decayed:

Opublikowano

nie zdziwiłbym się jak na ceneo lub skąpcu znalazłbyś za 2999 zł :decayed:

jestem tego pewien że znalazłby taniej ....np. www.lobo.pl lub www.agito.pl sprawdzone sklepy.

Opublikowano
  • Autor

Widzę że jest już z tunerem DVB-T, ale kto mi powie w którym standardzie? MPEG-2 czy MPEG-4, jeżeli MPEG-2 to w Polsce nie będzie odbierał[br]Dopisany: 02 Październik 2008, 23:12_________________________________________________Dodam, że według zapowiedzi, sygnał analogowy zostanie wyłaczony w 2012r, i zastąpiony zostanie sygnałem cyfrowym o standardzie MPEG-4, dlatego wstrzymał bym się z wymianą telewizora w tym momencie.

Jak patrzę na dane techniczne oferowanych TV to nigdzie nie pisze czy MPEG-22 czy MPEG-4.

To nie ma teraz na polskim rynku TV LCD ze standardem MPEG - 4 ???

Opublikowano

Jak patrzę na dane techniczne oferowanych TV to nigdzie nie pisze czy MPEG-22 czy MPEG-4.

Jasne ze są. Oto naprościej znaleziony przykład: http://sklep.koyto.pl/telewizory-lcd/SONY/KDL-32W4000K.html

Natomiast jezeli w opisie produktu nie ma inf. o mpeg4 to prawdopodobnie nie obsługuje tego standardu.

W razie wątpliwości należy zapytac sprzedawcę, jezeli wprowadzi cie w bład to zawsze będizesz mógł domagać się zwrotu gotówki.

Opublikowano
  • Autor

Ale tu chyba chodzi o to,że jeśli TV ma standart MPEG-2 to od 2012 roku nie będzie odbierał telewizji cyfrowej ale tylko naziemnej - mam rację ???

A np. Cyfra+ , N-ka pójda po 2012 roku jeśli nie będzie MPEG-4 ??

Opublikowano

Jasne ze są. Oto naprościej znaleziony przykład: http://sklep.koyto.pl/telewizory-lcd/SONY/KDL-32W4000K.html

Natomiast jezeli w opisie produktu nie ma inf. o mpeg4 to prawdopodobnie nie obsługuje tego standardu.

W razie wątpliwości należy zapytac sprzedawcę, jezeli wprowadzi cie w bład to zawsze będizesz mógł domagać się zwrotu gotówki.

:polew: :laghing2: :polew: A jak niby udowodnisz że tak powiedział , wyprze się w oczy i lipa.

A poza tym szukaj sprzedawcy w 2012roku :polew: :polew: :polew: