Skocz do zawartości
IGNOROWANY

legalizacja wyścigów ulicznych ... w Krakowie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak pisalem w powitaniach. Zapraszam do brania udzialu w ankiecie. Pokażcie, czy ten temat dotyczy również Was. Jak tylko będziemy widzieli wystarczające zainteresowanie, zaczniemy działać dalej... czekamy na sugestie www.legalne-wyscigi.pl

Opublikowano

Pewnie że tak :good:

Opublikowano

Az bym chętnie tam przyjechał na wyścigi. Pytanie czy zrobią tak jak w Łodzi, że trzeba mieć auto zarejestrowane w łódzkim :thumbdown:

Opublikowano

Az bym chętnie tam przyjechał na wyścigi. Pytanie czy zrobią tak jak w Łodzi, że trzeba mieć auto zarejestrowane w łódzkim :thumbdown:

możesz zawsze zarejestrować na MNIE :wink4:

Opublikowano

Panowie narazie próbujemy zaobserwować zapotrzebowanie. Później musimy udać się do wladz i kombinować.... to dopiero ruszylo... jak cokolwiek uda się załatwić do kwietnia maja to będę się cieszył.

Opublikowano

zagłosowałam na TAK :good:

chociaż i tak nigdy nie odważyłabym się z kimkolwiek ścigać

Opublikowano

W Rzeszowie da sie takie cos organizować to wierze, że w Krakowie tez sie uda :good: Wystarczy troche dobrej woli władz :good:

Opublikowano

Też zagłoswałem na tak :good:..

W każdym mieście powinny być takie miejsca, na których mozna by troche legalnie poszaleć :wink4:...

Opublikowano

jaka będzie częstotliwość tych wyścigów?? :mysli:

Opublikowano

Mogą byc raz w miesiącu i to juz coś :good:

Opublikowano

dobrze by było ale wątpię ,żeby się na to zgodzili...

Opublikowano

tez uliczny drifting :kox: :kox: :kox:

To to raczej nie przejdzie :tongue4:

Ja dałem na Tak

Opublikowano

mam nadzieję,że w ślad za Krakowem , pójdzie Poznań :rolleyes:

Opublikowano

Jestem za BRAWO za pomysł :oklaski:

Opublikowano

W Łodzi jest street-legal, zainteresowanie spore, tylko szkoda, że rzadko to się odbywa - to już kwestia negocjacji z władzami, ale przynajmniej inicjatywa się sprawdziła - dlaczego w innych miastach ma się nie sprawdzić? Jasne, że jestem na tak, ale swoim afn'em serią i w dodatku w automacie, to sam raczej udziału nie wezmę :decayed:

Opublikowano

dokładnie nie powinno byc problemu patrzac pod katem Steet Legalu w Łodzi :) oby sie udalo :thumbup:

Opublikowano

Oczywiście ze na tak :wink4:

:good:

Opublikowano

plan jest taki aby były co miesiąc... powinienem w tym meisiącu rozmawiać z władzami pasa na czyzynach (tego sprawnego) mają piątki wolne i mogliby udostępniać na imprezy.... wszystkie informacje będą zamieszczane na bieżąco na stronie...