Jaspis Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Witam, tak jak pisalem w powitaniach. Zapraszam do brania udzialu w ankiecie. Pokażcie, czy ten temat dotyczy również Was. Jak tylko będziemy widzieli wystarczające zainteresowanie, zaczniemy działać dalej... czekamy na sugestie www.legalne-wyscigi.pl
poziek Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Az bym chętnie tam przyjechał na wyścigi. Pytanie czy zrobią tak jak w Łodzi, że trzeba mieć auto zarejestrowane w łódzkim
Wąski Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Az bym chętnie tam przyjechał na wyścigi. Pytanie czy zrobią tak jak w Łodzi, że trzeba mieć auto zarejestrowane w łódzkim możesz zawsze zarejestrować na MNIE
Jaspis Opublikowano 3 Października 2008 Autor Opublikowano 3 Października 2008 Panowie narazie próbujemy zaobserwować zapotrzebowanie. Później musimy udać się do wladz i kombinować.... to dopiero ruszylo... jak cokolwiek uda się załatwić do kwietnia maja to będę się cieszył.
Gość osetti Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 zagłosowałam na TAK chociaż i tak nigdy nie odważyłabym się z kimkolwiek ścigać
slaweq Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 W Rzeszowie da sie takie cos organizować to wierze, że w Krakowie tez sie uda Wystarczy troche dobrej woli władz
pawelc Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Też zagłoswałem na tak .. W każdym mieście powinny być takie miejsca, na których mozna by troche legalnie poszaleć ...
Jaspis Opublikowano 4 Października 2008 Autor Opublikowano 4 Października 2008 bardzo dziękuje za oddane głosy.. na bieżąco będę dawał znać co się dzieje w tej sprawie
Iverson Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 jaka będzie częstotliwość tych wyścigów??
Wąski Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Mogą byc raz w miesiącu i to juz coś
Iverson Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 dobrze by było ale wątpię ,żeby się na to zgodzili...
fahrenheit Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 damlem na TAK. Bardzo bym chcial aby legalny byl tez uliczny drifting :kox:
Reggi Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 tez uliczny drifting :kox: To to raczej nie przejdzie Ja dałem na Tak
Iverson Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 mam nadzieję,że w ślad za Krakowem , pójdzie Poznań
kepasa Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Jestem za BRAWO za pomysł :oklaski:
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 W Łodzi jest street-legal, zainteresowanie spore, tylko szkoda, że rzadko to się odbywa - to już kwestia negocjacji z władzami, ale przynajmniej inicjatywa się sprawdziła - dlaczego w innych miastach ma się nie sprawdzić? Jasne, że jestem na tak, ale swoim afn'em serią i w dodatku w automacie, to sam raczej udziału nie wezmę
Tobi_one Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 dokładnie nie powinno byc problemu patrzac pod katem Steet Legalu w Łodzi oby sie udalo
Jaspis Opublikowano 9 Października 2008 Autor Opublikowano 9 Października 2008 plan jest taki aby były co miesiąc... powinienem w tym meisiącu rozmawiać z władzami pasa na czyzynach (tego sprawnego) mają piątki wolne i mogliby udostępniać na imprezy.... wszystkie informacje będą zamieszczane na bieżąco na stronie...
Rekomendowane odpowiedzi