stray1 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 A ja mam pytnie czy da sie wymienic pasek i rolki od alternatora bez sciagania przodu w 2,5 tdi
DAWIDBORI Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 hm pasek na 100% ale czy rolki
Musashi Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 A ja mam pytnie czy da sie wymienic pasek i rolki od alternatora bez sciagania przodu w 2,5 tdi jezeli mowisz o kole pasowym alternatora, to trzeba go wymontowac.
marbol Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 hm pasek na 100% ale czy rolki hmmmmm powodzenia
kudalty66 Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 chyba lepiej rozebrac przód, łatwiej i napewno szybciej, przeciez wszystko jest na kostkach wiec PLUG &PLAY jedynie co to trzeba płyn spuścic, ale to tez okazja do wlania nowego przed zima??? pozdrawiam
Musashi Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 przeciez nie trzeba rozbierac przodu. wystarczy ustawic pas przedni z zamontowanymi reflektorami, chlodnica oraz skraplaczem w polozeniu serwisowym, czyli odsunietym o ok 6-7 cm.wszystko pozostaje podlaczane. jedyne co trzeba demontowac to zderzak.
Rekomendowane odpowiedzi