Fazii Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Nie lepiej concert plus bez wady potencjometruale chyba chorus II też już jest bez wad...tak naprawdę zależy mi na oryginalnym radiu w tym samym kształcie ale bez wad i aby współpracował z autem i nagłośnieniem jak oryginał. Rozwiązanie masz już podane w poście piątym
Lenio21 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 a jednak poprawka... u mnie siedzi concert, tylko jeszcze nie wiem jaki producent. obstawiam blaupunkta. A najlepsze jest to że jak wyjąłem światełko w bagażniku to nie mam wzmacniacza antenowego ani żadnego kabla... radio odbiera tylko w większym mieście.;/
BF10 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 u mnie też jest problem z falami, często trzeszczy mam nie ori radio i też zapewne nie mam wzmacniacza antenowego
Lenio21 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Jaka jest różnica między concertem a concertem plus ? Czy tylko taka ze zmienił się producent i radio nie ma wady fabrycznej ? Czyli zmieniając u siebie na poprawione powinno zatrybic P&P ?
Fazii Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Jeżeli kodowanie będą miały takie same to wymiana powinna być p&p.
Lenio21 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Ale kwestia kodowania to temat do ogarnięcia vagiem wiec o to się nie martwię. Zależymi na oobsłudze zmieniarke oraz systemu bose i współpracy z licznikiem.
Rekomendowane odpowiedzi