Frampolanin Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam, otóż mam taki problem jak w temacie. Nie występuje zawsze tylko czasami jak pokręce na parkingu w miejscu. Nagrałem filmik jak to słychać. Może ktoś wie co trzeba zrobić abym nie miał tego problemu. https://www.youtube.com/watch?v=vcIIrAVoVIg
oooprzemekooo Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Sprawdź jaki masz płyn wspomagania powinien być zielony miałem podobny problem, ktoś wał czerwony gesty pompa stawiała takie opory ze aż kolo pasowe aluminiowe się wyrobiły na śrubach mocujących i odpadło. Musiałem wymienić pompę wspomagania. Albo to albo po prostu pompa ci się kończy.
nitroo Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Sprawdziłeś, jaki masz kolor płynu, a jaki kolor korka? Edytowane 11 Lutego 2015 przez nitroo
wiktorziolo Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Mam podobnie u siebie. Co było przyczyną?ps. czy można z tym chwilę jeździć czy bezzwłocznie trzeba naprawić? Edytowane 19 Marca 2015 przez wiktorziolo
Motyk Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 przyczyna może być także przewód co idzie od pompy, miałem tak w poprzednim aucie ktoś go naprawiał bo pewnie przeciekał i jak go zakuli na nowo zmienili przekrój wymieniłem przewód i było ok
wiktorziolo Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 Wymieniłem płyn i nic nie pomogło, dopiero jak zmieniłem pasek to czuję i słyszę poprawę (stary pasek był strasznie popękany)
Adrian-A4 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 podobnie coś u siebie słyszę ;/
wiktorziolo Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 polecam sprawdzić napinacz paska alternatora u mnie wymiana paska trochę pomogła (bo był popękany) ale to napinacz już się wysłużył ;/
Rekomendowane odpowiedzi