juropek Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 nawet jedno na wjeździe do sprzedania stoi z klubową naklejką , normalnie można by było się zjechać bom dziś nawiedził Skierniewice tyle , że jeździć to już nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 dziś to nikogo nie będzie, ja to jestem w odwiedzinach w stolicy i też niestety nie mogę już prowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Panowie konkrety konkrety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juropek Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 teraz to mam konkret taaaki , że noralnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 lecę na piaseczno do galerii może kogoś zobaczę z klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juropek Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 no mnie tam nie ma jutro będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 kurczę, pełno tam pod tą galerią a4-wórek:) na pewno jeszcze się tam kiedyś pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juropek Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 masz na myśli fashion hous?? mieszkam tam tyle lat, ale innej galerii niż tej w auhan nie kojarzę , ale jak nawiedzsz to daj znać zrobimy mikro spot ja dzisiaj opuszczam Skierniewice, pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 może ktoś jest chętny na spocik wojewódzki 9.10.2010r na parkingu w manufakturze? ja będę jechał a więc może by się jakaś grupka zebrała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 o której ten spocik? bo ja w weekendy jestem w łodzi to mogę podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 na razie myślą między 15-16 godziną ale to trochę za wcześnie jak coś to masz to napisane w zlociki łódzkie i na dole zlocik wojewódzki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 może uda mi się podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 może uda mi się podjechać pojechali byśmy rządkiem do Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 może uda mi się podjechać pojechali byśmy rządkiem do Łodzi chętnie, ale ja będe już w Łodzi bo mam rozpoczęcie roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 może uda mi się podjechać pojechali byśmy rządkiem do Łodzi chętnie, ale ja będe już w Łodzi bo mam rozpoczęcie roku ok to spotkamy się pod manu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 łeeee szkoda że w ten weekend jak by było w innym terminie to bym może podjechał a na skierkach coś tworzymy może ?? czy już nie ma komu przybywać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 w skierniewicach to raczej będzie ciężko zrobić jakieś spotkanie :tongue4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 do skierek jakoś wszystkim nie po drodze a co tam za imprezy dodatkowe sa przewidziane? jakiś grill czy coś? jest jakas zrzuta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 może uda mi się podjechać pojechali byśmy rządkiem do Łodzi chętnie, ale ja będe już w Łodzi bo mam rozpoczęcie roku ok to spotkamy się pod manu mnie nie będzie jednak... łeeee szkoda że w ten weekend jak by było w innym terminie to bym może podjechał a na skierkach coś tworzymy może ?? czy już nie ma komu przybywać ? ja tam jestem za, poza tym Audi w okolicy jest dosyć dużo, więc tutaj tylko chęci i czas się najwięcej liczą :gwizdanie: zapraszam tutaj: http://vwskce.webd.pl/index.php tu są fajne spoty niedziela 19:00 parking kaufland [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 09:16_________________________________________________ do skierek jakoś wszystkim nie po drodze a co tam za imprezy dodatkowe sa przewidziane? jakiś grill czy coś? jest jakas zrzuta? wszystko masz tutaj, a jak nie to trzeba pytać http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=158615.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 na vwskce.webd.pl jestem zalogowany i ekipa tam chyba dość regularnie spotuje więc może jak nie strikte Audi to vag'iem się uda coś ogarnąć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi