Tobi_one Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ma ktoś z Was Vag-a :?: chodzi mi o kodowanie Vag do Audi 2008 rok :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ma ktoś z Was Vag-a :?: chodzi mi o kodowanie Vag do Audi 2008 rok :?: ja za tydzien moze dwa bede mial profi osprzet do diagnostyki BMW i Audi.. także jak do tego czasu nie znajdziesz kogoś innego z Vagiem to pisz. Może pomogę :>A co tam Ci sie spaprało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ma ktoś z Was Vag-a :?: chodzi mi o kodowanie Vag do Audi 2008 rok :?: ja za tydzien moze dwa bede mial profi osprzet do diagnostyki BMW i Audi.. także jak do tego czasu nie znajdziesz kogoś innego z Vagiem to pisz. Może pomogę :>A co tam Ci sie spaprało ? nic poprostu chce wprowadzic pare fajnych kodów vagiem mógłbym podjechać do Ciebie i to zrobić u Ciebie np :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Panowie, w Niedziele robimy spocik w Grodzisku o 19 pod McDonaldem, vis a vis Lidla WPADAJCIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Panowie, w Niedziele robimy spocik w Grodzisku o 19 pod McDonaldem, vis a vis Lidla WPADAJCIE ja chętnie, ale innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ma ktoś z Was Vag-a :?: chodzi mi o kodowanie Vag do Audi 2008 rok :?: ja za tydzien moze dwa bede mial profi osprzet do diagnostyki BMW i Audi.. także jak do tego czasu nie znajdziesz kogoś innego z Vagiem to pisz. Może pomogę :>A co tam Ci sie spaprało ? nic poprostu chce wprowadzic pare fajnych kodów vagiem mógłbym podjechać do Ciebie i to zrobić u Ciebie np :?: no problem tylko nie tak hop siup bo najpierw musze wszystko skompletowac.. A potem sie nieco ogarnac w tym temacie na przykladzie swojej bety i VAGow w rodzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jak tam Panowie lecicie na ten jutrzejszy spot do łodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 ja jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 i jak spot ?? macie jakieś foto, jak z frekwencją ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 bardzo fajnie było frekwencja średnia 10 autek było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 10 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 może i nie dużo autek lecz ekipa bardzo zgrana i wesoła fotki będą później link do zdjęć http://www.6sense.pl/gal/#/content/pictures1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 myślałem szczerze mówiąc, że będzie lepiej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Adam i Seba, fajnie że zaszczyciliście nas swoimi osobami :> Miło było poznać, zapraszamy na kolejne pozdrówcie dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Ja bardzo chętnie będę wpadał gdyż często bywam w Łodzi a Skierniewickie spoty się rozpierniczyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Adam i Seba, fajnie że zaszczyciliście nas swoimi osobami :> Miło było poznać, zapraszamy na kolejne pozdrówcie dziewczyny to będą takie spoty co miesiąc w Łodzi :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 haha dzieki wam beda wieksze u nas niz 5 aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Adam i Seba, fajnie że zaszczyciliście nas swoimi osobami :> Miło było poznać, zapraszamy na kolejne pozdrówcie dziewczyny to będą takie spoty co miesiąc w Łodzi :?: jak się znajdą chętni to wszystko jest możliwe ja musze się spotkać z koleżanką co tak fajnie polewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Bart tylko nie sam na sam ktos musi potem Marte? holowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Ja bardzo chętnie będę wpadał gdyż często bywam w Łodzi a Skierniewickie spoty się rozpierniczyły Ty piękny.. coś Ty nakleił na drzwiach z tyłu?? :doh1: :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Bart tylko nie sam na sam ktos musi potem Marte? holowac tylko nie proponuj jazdy czarnym avantem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi