Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik w Skierniewicach (REAKTYWACJA)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to miałem tak w swojej że mi latała góra dół ale dopiero po mocniejszym szarpnięciu w górę

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobra panowie kumpla ojciec ma kompa i mi podlaczyl do audi i zadnych bledow nie ma;/ i h*j wie co jest

Opublikowano

popieram:P Seba zawsze coś wyniucha:)

Opublikowano

mysle ze sie zna:D ale to seba dawajw neidziele moze jakos pod wieczor sie stykniem co?

Opublikowano

Nie mów mi że się zna, może tak tylko wygląda:P kto normalny sprawdza turbinę po błędach? nikt, bo nie jest podłączona elektrycznie więc nie będzie błędu. Ja nie mówie że jestem jakimś znawcą, bo nie mam czasu się konkretnie tym zająć. Zobaczymy, może w niedzielę podjadę na spota to skoczymy na unii i zrobimy logi.

Opublikowano

jak mi sie uda wpasc;/ ale mysle ze bd

Opublikowano

co tu taka cisza? furmanke kupiłem:)

Opublikowano

ja właśnie też, ale ciekaw jestem, co u Ciebie, skoro już zajrzałem do skierniewickich;p u mnie się kliknęło auto bez dachu:)

Opublikowano

o proszę:) b6 cabrio? Ja b7 kupiłem sobie w sedanie lekko przodem pukniętą, ale za to pełen wypas i 3.0TDI quattro:D

Opublikowano

no to gratki seba:) Będzie reaktywacja spotów a4 w skierkach:D

Opublikowano

B6, ale już zrobiny na b7:) Tam się tylko graty przekłada:) Tylne lampy też zmienione, więc mamy "prawie" b7;p Zestaw u mnie taki sam, jak i u Ciebie, tylko bez TDI;p Szkoda trochę, że tiptronic, a nie manual (zamula w tym silniku), ale już tam:)

Opublikowano

Seba a powiedz mi jak spalanie z takim silnikiem bo ja tak myslalem ze jak bym kiedys kiedys kiedys kiedys zmienial autko co szybko nie n astapi to wlasnie 3 litry tylko jeden mi mowi ile ci to bd palic drugi ze nie jest zle wiec najlepiej spytac kogos kto jezdzi z takim silnikiem

Opublikowano

powiem Ci jak wyklepie i rusze

Opublikowano
powiem Ci jak wyklepie i rusze

Seba w swoim żywiole (klepanie auta) :D

Opublikowano

3.0tdi bardzo fajne ma spalanie:) w a8 d3 koło 8l wychodzi znajomemu, gdy jeździ po wioskach. W mieście on by zrobił z 10l, ale normalnie koło 12l weźmie.

Opublikowano

to tak mniej więcej jak ojca 2.7:) potrzebuję tylną dokładkę zderzaka s-line na dwa kominy:P

Opublikowano

a ja bym przytulił zderzak rs4 b7 w dobrej kasie;p