mily Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 tak z innej beczki muszę się pochwalić co mandat dostałem to nie porozumienie za wymuszenie pierwszeństwa na policji, którego nie było, jak uważałem do tego czasu policjantów za ludzi tak teraz i to qfa bezapelacyjnie stali się psami w ramach przestrogi uwaga dziś na łowickich z nr bocznym f320 bo 2 idiotów szuka szczęścia He, a wiesz że oni mnie też złapali. Jechałem w trasę ciężarówką z kolegą i zatrzymałem się na obiadek tam na 12 kilometrze, jechałem do Łodzi i zaparkowałem na poboczu. I za to dostałem mandat, powinienem stanąć na jezdni wtedy było by ok według tego gliniarza. Próbowałem się znim dogadać to jeszcze mnie postraszył prokuratorem. PS Im się coś we łbie poprzewracało, klimy nie mają w tych autach czy jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 no chyba tak i dobrze o tym wiedzą bo koleś do mnie na dzień dobry wyskoczył z alkomatem,a jak ja się go pytam czy wsiadać to ten do mnie co pan będzie się z Audicy do kijanki przesiadał ogólnie to miałem dzisiaj jechać na komendę żeby sprawę im zakładać, ale pogadałem z kumplem, który tez został pieskiem(ale na szczęście już mu się odmieniło) i powiedział, że jest nie do wygrania,a do tego zrobią tak, że w ciągu miecha będę bez prawka tak mnie przypilnują więc daje spokój, ale tak czy siak nie zmienia to faktu, że są idiotami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Kilka obiecanych fotek Lambo Fele 18", opony przód 245/35/18, tył 335/30/18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Kilka obiecanych fotek Lambo Fele 18", opony przód 245/35/18, tył 335/30/18 kosa :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Tobi, nie ma co przepłacać za nówke tu masz linka do roczniaka za jedyne 1 134 635 PLN http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7341385 ps. ciekawe ile koleś płaci za AC na rok ? Ale pewnie będzie coś koło 100 tysi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7341385 ps. ciekawe ile koleś płaci za AC na rok ? Ale pewnie będzie coś koło 100 tysi :gwizdanie: Ja pitole toż to s4 B7 na porządnym wypasie :slina: :slina: Ja jednak za tą kase (mówie o tym milionie) wolałbym chyba R8 V10 525KM na FULL wypasie.. (942k) z czego same hamulce ceramiczne 60k :kox: ostatnio na A2 miałem przyejmnosc byc wyprzedzanym przez fajna biała r8 z carbonowymi akcentami i chyba tytanowymi 19" felami... bodajze przy 180km/h.. ona miała bite 250 na zegarze.. ku***a no mruczało to niemiłosiernie :shocked: a tak w ogole chłopaki to mamy :naughty: 47 postów do Łodziaków :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peres Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 W mojej okolicy jeździ maserati quatroporte fajne fajne koleś siwy kolo 70 ale jeździ b. spokojnie wg mnie mogł sobie kupić Matiza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 no fajne to lambo, ale jednak wolałbym ta nowke niebiesciutka np jak ta na fotce R8 tez fajna ogólnie za taka kase jest w czym juz wybierac hehe :> no i niestety nie uda mi sie wszystkiego zrobic co zaplanowalem do mojego autka w ciagu jednych wakacji, niestety co by nie mowic to kryzys w mojej branzy no i wiadomo co za tym idzie... musze sie zadowolic jedynie gleba narazie... no i jeszcze moze taki maly akcencik bedzie, ale nie chce zapeszac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ja jednak za tą kase (mówie o tym milionie) wolałbym chyba R8 V10 525KM na FULL wypasie.. (942k) z czego same hamulce ceramiczne 60k :kox: a tak w ogole chłopaki to mamy :naughty: 47 postów do Łodziaków :kox: Tez wolalbym R8, nawet zwykłą serie jak ta w moim avatarku A co do ilości pościków to miałem nadzieje ze to Lambo rozkręci troche nasz topic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Tobi gdzies mi sie obiło ze tez chcesz zawirusowac autko?? to moze dołączysz do mnie i do Pulpita..?? bo szukamy 3 osoby :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 jak chcecie to mogę wam pokazać sesyjkę jaką pierdyknąłem Veyronowi to jest furka, która mocno daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 jak chcecie to mogę wam pokazać sesyjkę jaką pierdyknąłem Veyronowi to jest furka, która mocno daje rade no pokaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 jak chcecie to mogę wam pokazać sesyjkę jaką pierdyknąłem Veyronowi to jest furka, która mocno daje rade Ty się nawet nie pytaj tylko wrzucaj te foty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 skovroon tak będe to robił z tym, że mam nowe auto i dopiero za jakis czas to bedzie, byc moze nawet po gwarancji z wiadomych przyczyn... takze moze za rok, albo 2 lata nawet. Ale mysle ze bedzie warto poczekac ;] po kolei realizuje swoj plan malymi kroczkami, w sumie moglbym nic w nim nie robic juz... bo jak to powiedziała moja Żonka ,,on jest sam w sobie śliczny i nie trzeba w nim nic robic" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 po kolei realizuje swoj plan malymi kroczkami, w sumie moglbym nic w nim nie robic juz... bo jak to powiedziała moja Żonka ,,on jest sam w sobie śliczny i nie trzeba w nim nic robic" Tobi, to prawda że jest śliczny ale może być śliczniejszy, zresztą z każdym miesiącem będzie ich przybywać na drogach i niedługo będzie to kolejna śliczna seryjna B8 ale wiadomo co kobiety mogą wiedzieć o modach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 skovroon tak będe to robił z tym, że mam nowe auto i dopiero za jakis czas to bedzie, byc moze nawet po gwarancji z wiadomych przyczyn... takze moze za rok, albo 2 lata nawet. Ale mysle ze bedzie warto poczekac ;] po kolei realizuje swoj plan malymi kroczkami, w sumie moglbym nic w nim nie robic juz... bo jak to powiedziała moja Żonka ,,on jest sam w sobie śliczny i nie trzeba w nim nic robic" w sumie racja bo szkoda gwarancji.. ale ja bym jednak parę rzeczy zmienił Stary to ty juz chajtnięty jestes?? :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 mam jakiś problem z hostingiem tych fot i na razie tyle będę próbował dalej, a te pozostałe są nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 No Panie kolego furka miażdzy nawet Lambo , 1000 koników pewnie robi nieziemską robote a gdyby ktoś chciał kupić taką furkę podaje linka http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6720544 taki tani bo 3 -letni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 No Panie kolego furka miażdzy nawet Lambo , 1000 koników pewnie robi nieziemską robote a gdyby ktoś chciał kupić taką furkę podaje linka http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6720544 taki tani bo 3 -letni czytałem ostatnio w jakiejs gazecie motoryzacyjnej ze zrobili nowy silnik do veyrona .....bodajze 2000KM :kox: i teraz nasuwa sie pytanie... czy nie lepiej zamiast takiego skurczybyka kupic sobie F16 ?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 pewnie koszty podobne :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2009, 18:52_________________________________________________ To chyba wszystko i jeszcze 2 furki dorzucę sorka ,że i ja jestem na tych zdjęciach, ale innych nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi