mily Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Ja se nie potańczyłem bo w sobote teście zgarneli mnie do zbierania ziemniorów i mnie plecy do dziś bolą. Aczkolwiek przed samym świętem troche się znieczuliłem ps. z boiskiem nadal kupa, czyli jeszcze nie oddali do użytku :gwizdanie: ps2. Udało mi się zwerbować nową osobę do naszych spotów. Kolega Kuba na razie ma A3, a niedługo A4, dodatkowo prowadzi sprzedaż części samochodowych na Allegro http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=6380412 może będą jakieś rabaty dla nas Hmy od kolegi brałem właśnie wahacze, jak się pytałem czy ktoś zna Strefę Moto to nikt się nie przyznawał
skovroon Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Tak troche z innej beczki.. Paweł - mam coś dla Ciebie :kox: http://moto.allegro.pl/item742832067_audi_a4_s4_s_line_grill_ms_design.html
Tobi_one Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 http://moto.allegro.pl/item742832067_audi_a4_s4_s_line_grill_ms_design.html taki sobie
paulo77 Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 mily, kolega pojawił się na forum kilka dni temu (wychaczyłem go w dziale NEWBIE) i było to po tym jak się pytałeś o StrefeMoto Tomek, ten spoiler jak dla mnie to paździoch straszny i zalatuje remizą muszę się kiedyś zmoblilizować i spróbować wyrezać samemu wzór od eS'ki, bo wszystkie elementy już mam tylko czasu i chęci brak ps. wczoraj oddali do użytku boiska koło Parkingu
skovroon Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Tomek, ten spoiler jak dla mnie to paździoch straszny i zalatuje remizą muszę się kiedyś zmoblilizować i spróbować wyrezać samemu wzór od eS'ki, bo wszystkie elementy już mam tylko czasu i chęci brak Co prawda to prawda do najpiekniejszych nie nalezy.. chcialem Ci tylko pokazac jak by wygladal grill od b6 z siatka od RS4 B7... bo z tego co pamietam to tak zamierzales przerabiać ten swój.. w takim razie czekam na wyniki Twojej pracy :naughty:
paulo77 Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 wzór od RS'a sobie odpuszczam bo zrobić tandete to nie problem a szkoda orginalnego grilla, dlatego spróbują powalczyć w jakiś jesienny lub zimowy wieczór z wyczarowaniem grilla S4
Tobi_one Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 mily, kolega pojawił się na forum kilka dni temu (wychaczyłem go w dziale NEWBIE) i było to po tym jak się pytałeś o StrefeMoto Tomek, ten spoiler jak dla mnie to paździoch straszny i zalatuje remizą muszę się kiedyś zmoblilizować i spróbować wyrezać samemu wzór od eS'ki, bo wszystkie elementy już mam tylko czasu i chęci brak ps. wczoraj oddali do użytku boiska koło Parkingu no to Panowie zaklepujemy boisko na 10 października tj. sobota o której godzinie Wam pasuje? co Wy na to? Paulo zajmiesz sie tym? czy kto pierwszy ten lepszy? no i oczywiscie to będzie spot połączony z meczykiem
paulo77 Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Jeżeli to ma być w październiku to proponuję wcześniejszą godzinę spot(kania) ponieważ będzie pewnie chłodno. Ja będę się mógł rozgrzać czymś z prądem ale Wy nie bardzo CO do zajmowania boiska raczej nie trzeba będzie bo nie ma tu prawie wcale ludzi i jeszcze nie widziałem żeby był jakiś meczyk rozegrany, przychodzi po pare osób i strzelają na bramkę. Więc jak bedzie nas ekipa to im damy rade w razie co ps. Pamiętacie jak kiedyś ściagaliśmy w postach WIELUŃ ?? Dziś mamy o 300 postów więcej Niezłe z nas plociuchy [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2009, 18:58_________________________________________________A co tu taka cisza ? Imprezują wszyscy czy jak ? Kiedys był temat robienia sesji fotograficznych naszych autek. Może ktoś byłby zainteresowany czymś takim ? http://www.drawing-studio.net/drawings.php?show=10&pic=light.jpg Podobno gość czeka na nowe pomysły i z tego co widać jest niezły
Tobi_one Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Jeżeli to ma być w październiku to proponuję wcześniejszą godzinę spot(kania) ponieważ będzie pewnie chłodno. Ja będę się mógł rozgrzać czymś z prądem ale Wy nie bardzo CO do zajmowania boiska raczej nie trzeba będzie bo nie ma tu prawie wcale ludzi i jeszcze nie widziałem żeby był jakiś meczyk rozegrany, przychodzi po pare osób i strzelają na bramkę. Więc jak bedzie nas ekipa to im damy rade w razie co ps. Pamiętacie jak kiedyś ściagaliśmy w postach WIELUŃ ?? Dziś mamy o 300 postów więcej Niezłe z nas plociuchy [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2009, 18:58_________________________________________________A co tu taka cisza ? Imprezują wszyscy czy jak ? Kiedys był temat robienia sesji fotograficznych naszych autek. Może ktoś byłby zainteresowany czymś takim ? http://www.drawing-studio.net/drawings.php?show=10&pic=light.jpg Podobno gość czeka na nowe pomysły i z tego co widać jest niezły to chłopaki wpisujcie kto ilu chłopaków zbierze do grania? 1.Tobi + 1 2. .... i o której godzinie tego 10 Wam pasuje?? sprężmy się troche z tą organizacją ok? także licze na udzielanie się większej ilości zainteresowanych, a jak nie grający to kibice tez sie przydadza
Pulpit Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 1.Tobi + 1 2. Pulpit + 1 mi godzinka obojętnie w sumie byle grad z piaskiem nie padał
paulo77 Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 1.Tobi + 1 2. Pulpit + 1 3. paulo + 1 czyli byłoby już 6 osób
Tobi_one Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 skovroon tez bys wziął ze sobą kogos chętnego do gry? i jesio malin01 chyba cos mówił... a także kolega mily jakby kazdy z nich wziął kogoś chętnego do gry to juz by było 12 osób a może ktoś wiecej tutaj z zalogowanych chłopaków w klubie by pograł z nami??
paulo77 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 nie zapomnijcie o koleżankach do dopingowania naszych wspaniałych wyczynów [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 00:30_________________________________________________Hello ?? Jest tu ktoś czy zapadliscie w zimowy sen
mily Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Hej ja nie dam rady się z Wami spotkać 24 października będę już miał GPS na łapce (ślub mnie czeka), i ja nie dam rady przed ślubem nic czasu wykombinować. Zaczynam też studia podyplomowe i będę miał co drugi tydzień wolne. Najbliższy spot na którego będę mógł podjechać to Listopad
skovroon Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 http://moto.allegro.pl/item756178989_honda_fireblade_cbr1000rr_cbr_1000_rr.html przeczytajcie opis :polew:
Tobi_one Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Hej ja nie dam rady się z Wami spotkać 24 października będę już miał GPS na łapce (ślub mnie czeka), i ja nie dam rady przed ślubem nic czasu wykombinować. Zaczynam też studia podyplomowe i będę miał co drugi tydzień wolne. Najbliższy spot na którego będę mógł podjechać to Listopad no ale chyba 10 października dasz rade? wracając do tematu to wkoncu gramy ten meczyk czy nie?? moze inaczej czy ten 10 października pasuje Wam? i która godzina? ja wezme sprzęt do grania i kumpla jak coś...a Wy?
mily Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Muszę podopinać wszystko żeby lipy nie było.
Tobi_one Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 jak na 2 godzinki wyskoczysz z kumplami z Audi pograc w gałe to nic sie nie stanie
.:Tommi:. Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Jak brakuje Wam kogoś na atak to dajcie znać P.s. Zawodników mogę załatwić.
Rekomendowane odpowiedzi