skovroon Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 no a jak juz jest po przeglądzie i ubezpieczona jeszcze tylko trza zarejestrowac i ogień no i wyklepać :tongue4: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 A ja dzisiaj spacerując po warszawce natknąłem sie na to cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 no ja miałem przyjemność jeździć tą furką i jest fajna między światłami łapie 200 km/h no i do tego bardzo przyzwoicie się trzyma drogi a i hamowanie jest fajne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 no ja miałem przyjemność jeździć tą furką i jest fajna między światłami łapie 200 km/h no i do tego bardzo przyzwoicie się trzyma drogi a i hamowanie jest fajne :gwizdanie: a co dopiero Audi R8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 no R8 to jest już totalny rzeźnik, ale szczerze rs6 plus modzik za 18k euro i ponad 700 km się robi i wtedy można się bawić ja tego rs'a 4 upalałem w anglii i tam trochę fajnych furek lata no i trafiła się nam R8 na autostradzie i tak do 180 nie było tak bardzo widać że odjeżdża ale później to już był ogień i poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 no R8 to jest już totalny rzeźnik, ale szczerze rs6 plus modzik za 18k euro i ponad 700 km się robi i wtedy można się bawić Taa, 700 km to jest to, ciekawe jak ze spalaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 jeśli kogoś stac na taki samochód to spalanie jest chyba totalnie nie ważnym szczegółem mnie to bardziej ciekawi ile kosztuje ubezpieczenie czegoś takiego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 jeśli kogoś stac na taki samochód to spalanie jest chyba totalnie nie ważnym szczegółem mnie to bardziej ciekawi ile kosztuje ubezpieczenie czegoś takiego :gwizdanie: zadzwoń do jakiejś firmy ubezpieczeniowej to Ci wyliczą przez telefon ja juz dzisiaj swoją furką brykałem po skierach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 no ja przedwczoraj zrobiłem pierwsze 200 km/h tej zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 no ja przedwczoraj zrobiłem pierwsze 200 km/h tej zimy mi dzisiaj jak wracalem z gor 220 chwilowo wskoczylo B6 3.0 V6 ganialem... A w zasadzie to probowalem ja gonic :>[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 21:54_________________________________________________a kolega Malin to w ogóle żyje? rzucił mi sie dzis w oczy pod tesco w SKC.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REDBULL83 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 ale Wy szybko jeżdzicie :tongue4: odnawiam zaproszenie na spota VAG SKIERNIEWICE, teraz juz cieplej to może ktoś się skusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 odnawiam zaproszenie na spota VAG SKIERNIEWICE, teraz juz cieplej to może ktoś się skusi wink4 Ja podjadę jak założe alu 18" bo na stalówkach 15" to aż wstyd I przy okazji sądzicie Pany, że można już powol szykować się na zmianę oponek czy jeszcze poczekać Ja chciałbym założyć letnie kapcie w ten weekend lub za 2 tygodnie. A jak Wy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 ja bym jeszcze poczekał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 odnawiam zaproszenie na spota VAG SKIERNIEWICE, teraz juz cieplej to może ktoś się skusi wink4 Ja podjadę jak założe alu 18" bo na stalówkach 15" to aż wstyd I przy okazji sądzicie Pany, że można już powol szykować się na zmianę oponek czy jeszcze poczekać Ja chciałbym założyć letnie kapcie w ten weekend lub za 2 tygodnie. A jak Wy ? ja jak co roku w połowie marca pomyśle nad zmianą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REDBULL83 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 odnawiam zaproszenie na spota VAG SKIERNIEWICE, teraz juz cieplej to może ktoś się skusi wink4 Ja podjadę jak założe alu 18" bo na stalówkach 15" to aż wstyd I przy okazji sądzicie Pany, że można już powol szykować się na zmianę oponek czy jeszcze poczekać Ja chciałbym założyć letnie kapcie w ten weekend lub za 2 tygodnie. A jak Wy ? jeszcze są mrozy przeciesz, wiczorem to slizgawka jak cholera wszedzie. Kiedyś się tak pośpieszyłem i z łodzi ledwo dojechalem do domu 40 km/h max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Nie no chłopaki trzeba zaraz jak sie ociepli troche poważniej pomyślec o spocie bo ramki juz przykurzone leżą :naughty: Opowiem wam jaka mialem dzis akcje pod m1 w łdz :kwasny: postawiłem swoją A4 obok srebrnego B7 avant z naklejką na klapie a4 club.eu :angry: bo akurat obok niej było miejsce.. troche krzywo na nia spojżalem zamknalem swoja no i nic.. poszedlem do media markt'u kupiłem myszkę wracam... a tu ten S****ysyn z tej srebrnej napisał przy mojej naklejce na klapie a4-klub.pl na brudzie paluchem drukowanymi literami napis SHIT.. mówię o nieeee..... :bicz: :bicz3: :bicz3: że z natury jestem mściwy.. to Lamusowi zerwałem szybciutko tą jego naklejke z klapy i przykleilem na kostce brukowej obok jego B7... mało tego.. antenke od CB mu wykrzywiłem w kosmos uchachany odjechałem z nadzieją ze juz nigdy na oczy tej paskudnej b7 nie zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Dobre Tomuś Chciałem wystawić swoją byłą w dziale sprzedam i pupa bo wymyślili sobie ograniczenie od 50 wątków chyba nic się z tym nie poradzi nie? http://allegro.pl/show_item.php?item=934615673 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Dobre Tomuś Chciałem wystawić swoją byłą w dziale sprzedam i pupa bo wymyślili sobie ograniczenie od 50 wątków chyba nic się z tym nie poradzi nie? http://allegro.pl/show_item.php?item=934615673 Jak chcesz to ja Ci moge wystawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 to jakbyś mógł to poproszę tylko napisz tam, że to moja i podaj mój nr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 to jakbyś mógł to poproszę tylko napisz tam, że to moja i podaj mój nr http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_sprzedam_a4_b5_sedan_16_101_km_1998r-t119282.0.htmlmoże być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi