sebastian_marat Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Bardzo ładnie podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Bardzo ładnie podziękował No i juz po ogloszeniu :kwasny: wywalone do kosza i dostalem ostrzezenie... :polew:za to ze naruszylem ktorys tam punkt regulaminu forum wlasnie o tym ze nie mozna wystawiac nie swoich aut w dziale "sprzedam auto" ktory sluzy tylko i wyłącznie do ogłoszania o sprzedaży swoich aut. ogloszenie aktualnie znajduje sie w koszu http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_sprzedam_a4_b5_sedan_16_101_km_1998r-t119282.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 to gałgany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 to gałgany dobrze chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Sebastian to weź dowal do 50 postów to dużo nie zajmuje jak się chłopaki zgodzą to przeniesiemy dyskusje na jakiś wątek ;d tudzież kilka wątków i 50 postów pęknie w 15 min może szybciej i będzie z głowy i "kropków" nie będzie :decayed:/chyba / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Sebastian to weź dowal do 50 postów to dużo nie zajmuje jak się chłopaki zgodzą to przeniesiemy dyskusje na jakiś wątek ;d tudzież kilka wątków i 50 postów pęknie w 15 min może szybciej i będzie z głowy i "kropków" nie będzie :decayed:/chyba / nie wydaje mi sie zeby to sie na dluzsza mete udalo.. z tego co zauwazylem to forum jest bardzo monitorowane przez zielonych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 no jest monitorowane i to ostro ale nikt nie mówi żeby pisać bez sensu tylko poskakać trochę po wątkach i powiedzieć coś sensownego i to całą polityka i za to się raczej nie powinni dowalić chociaż ja jestem zarejestrowany 2 lata bez paru dni chyba i kilka akcji już widziałem niezłych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 no jest monitorowane i to ostro ale nikt nie mówi żeby pisać bez sensu tylko poskakać trochę po wątkach i powiedzieć coś sensownego i to całą polityka i za to się raczej nie powinni dowalić chociaż ja jestem zarejestrowany 2 lata bez paru dni chyba i kilka akcji już widziałem niezłych w takim przypadku to jak najbardziej ok!! :> wydawalo mi sie ze miales na mysli zalozenie jakiegos watku i klepanie w nim co popadnie i o czym popadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 nie no za takie coś to by nas zieloni ładnie urządzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 to bez sensu weź teraz 50 wątków zakładaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 to bez sensu weź teraz 50 wątków zakładaj To wreszcie ma być 50 wątków czy postów w działach gdzie naliczają Ci pisane posty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 przeciez to nie chodzi o 50 zalozonych watkow tylko 50 postow/odpowiedzi... Poudzielaj sie troche w technicznych i zaraz Ci suma podskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 to gałgany chyba nie przemyślałes tego co napisałeś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 to gałgany chyba nie przemyślałes tego co napisałeś :gwizdanie: strach sie bać... ja bym na Twoim miejscu juz dawno konto skasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 to gałgany chyba nie przemyślałes tego co napisałeś :gwizdanie: Przesada troche z tą 50... nie uważasz? to muszą być wątki bo postów to mam ponad 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 no to nieźle się zrobiło z żartu lądujemy na cenzurowanym a tak na marginesie #1500 post :gwizdanie: nie to nie muszą być wątki tylko posty w działach które się do tego liczą, a cała afera jest dlatego że jakaś osoba jakiś czas temu wykręciła jakiś wał ze sprzedażą tylko o ile się nie mylę i chodzi o tą osobe to miała koło 200 postów, ale w sumie z jednej strony dobrze tylko szkoda że wszystko nie jest zliczane bo akurat w Twoim przypadku Sebastian to trochę już postów napisałeś ale w wątku spotowym i się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 no to nieźle się zrobiło z żartu lądujemy na cenzurowanym a tak na marginesie #1500 post :gwizdanie: nie to nie muszą być wątki tylko posty w działach które się do tego liczą, a cała afera jest dlatego że jakaś osoba jakiś czas temu wykręciła jakiś wał ze sprzedażą tylko o ile się nie mylę i chodzi o tą osobe to miała koło 200 postów, ale w sumie z jednej strony dobrze tylko szkoda że wszystko nie jest zliczane bo akurat w Twoim przypadku Sebastian to trochę już postów napisałeś ale w wątku spotowym i się nie liczy Sebek musisz po prostu udzielac sie wiecej w technicznych i tyle.. bo dzialy "moja a4", spotowe czy inne takie bardziej lajtowe nie sa zliczane.. znowu jakby liczyli tez wiadomosci z wątków taki jak ten.. to niektórzy ludzie z tego forum mieli by po milionpińcetstodziewińcet wiadomosci :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Przesada troche z tą 50... nie uważasz? Nie, jesli byś przeczytał regulamin działu sprzedam Auto to byś wiedział dlaczego tak jest ps. posty się licza tylko i wyłacznie w działach technicznych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 no dobra juz Wam wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Przykro mi to mówić ale jeteśmy ponad 100 postów za łodziakami :disgust: :disgust: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi