skovroon Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Eeee synek :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 stronę wcześniej synek [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2010, 14:10_________________________________________________znów dobrze żarło i zdechło???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 a co zdechło chyba nie jestem w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 a co zdechło chyba nie jestem w temacie aktywność.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 no widać że coś mało osób się pojawia w tym temacie mam nadzieję że się trochę polepszy ta aktywność a i jutro jadę na spocik do c.h promenady i zobaczę jak to wszystko wygląda [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2010, 13:44_________________________________________________już wróciłem ze spociku w promenadzie i powiem że byłem krótko ale zapoznałem dwóch spoko kolesi dostałem nawet od nich nalepkę a4-klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 to bardzo dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Przypominam chętnym o zapisach na ręczniki plażowe z logo forum Więcej tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 szkoda tylko że ręczniki są czarno-białe i nie ma czerwieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 a no szkoda zastanawiam się czy nie kupić sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 też nad tym myślałem ale poczekam bo może trafi się z czerwonym :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 fajne są te ręczniki tylko troszkę małe nawet nie ma się w sumie jak na takim "walnąć" dobranoc :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 dziewczęta dalej chcę nawiązać do tematu o spociku jaki termin wam pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Pulpit coś słabo się rozglądasz jak jeździsz:P bo wczoraj a raczej dzisiaj rano stałeś koło mnie na parkingu na Rowiskach, miałem Ci w szybę zapukać ale nie chciało mi się wysiadać :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 no co ty gadasz trzeba było, strzeliło by się jakiś kolaż bo rozumiem kierowca ? no to ładnego lenia miałeś, czy nie kierowałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 oj chłopaszki taka okazja :decayed: Sebek ze smyczy spuszczony i już sie po Rowiskach rozbija :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 akurat kierowałem już żem sie spowrotem uwiązał na smyczy tej samej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 już żem sie spowrotem uwiązał na smyczy tej samej :> :> :> a nie mówiłem ?? :wink4: :wink4: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 no mówiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Cześć,zapraszam do zapisów na ręczniki klubowe http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 ***** Kolejny Spot naszego klubu "Audi A4 Skierniewice i okolice" odbędzie się jak się ekipa zbierze Miejsce - Parking nad Zalewem no chyba ta ekipa się nie zbierze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi