Opublikowano 20 Października 200817 l w przyszła niedziele to beze mnie ;/ cały weekend mam zawalony szkoła
Opublikowano 20 Października 200817 l mi pasuje piatek, sobota, niedziela byle wieczorem malin01 nie przejmuj sie nie jestem sam moje autko tez jest praktycznie seryjne
Opublikowano 20 Października 200817 l no to fajnie xD wiecie co moze w niedziele jednak dam rade ale tak to też wieczorkiem, musze jeszcze zobaczyć jak mam zajęcia chyba ze ktoś podrzuci lepszy pomysł
Opublikowano 21 Października 200817 l Witam!! Ja tez jestem jak najbardziej za przyjade razem ze skovroonem:P najlepiej było by w niedziele.
Opublikowano 22 Października 200817 l ja raczej nie dam rady w ta niedziele... ale dobrym miejscem jest parking pod lidlem na rogu ulic Rataja i Sobieskiego
Opublikowano 23 Października 200817 l piszcie jakieś konkrety bo niedziela juz sie zbliża i niewiem co planować kto może być w ta ndz??
Opublikowano 25 Października 200817 l chyba w 3 osoby nie ma sensu...... zbierzmy sie kiedys i wyskoczmy np do arkadii
Opublikowano 27 Października 200817 l No ja też się mogę kiedyś bujnąć z Łowicza nie jest daleko, a można chyba by i w jakimś team-ie polecieć z tego co widziałem
Opublikowano 27 Października 200817 l no dokladnie mozemy sie kiedys zebrac w kilka autek i razem odwiedzic arkadie i kolegow z wawy...
Opublikowano 31 Października 200817 l No ja też się mogę kiedyś bujnąć z Łowicza nie jest daleko, a można chyba by i w jakimś team-ie polecieć z tego co widziałem o prosze, myslalem ze jestem tu sam na forum. a czy furka skovroona to nie byla ostatnio w Lowiczu? 2-3tyg temu na starowce chyba widzialem. ale moge sie mylic.
Opublikowano 31 Października 200817 l no to chyba sie mylisz:) od czasu kiedy ja mam jeszcze nie jezdzila po lowickich drogach itp.
Opublikowano 1 Listopada 200817 l moze mnie widziales bo w pewna piekna niedziele przemknales kilka razy kolo starowki :>
Opublikowano 1 Listopada 200817 l bo w pewna piekna niedziele przemknales kilka razy kolo starowki :> :> pewnie przypominalem sobie stare czasy:) niestety to juz nie to samo. i na kolejny raz musze poczekac z pol roku az znowu odwiedze Pl.
Opublikowano 14 Listopada 200817 l na razie cisza, ale trzeba coś pomyśleć mój kumpel niedawno kupił sobie a4 więc jak ją zarejestruje(jeszcze parę dni) to go wyciągnę i przyjedziemy razem