Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja moze zwerbuje goscia z Audi RS4...

RS4 ??? Nie pomyliły Ci się literki ? Mam nadzieje że nie bo byłoby co oglądać :slina:

Chyba fotki z tego spotu miałaby tylko ona :cool1:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja osobiście proponowałbym zrobić spota w sobote... bo w niedziele nic sie nie dzieje na ulicach, jest pusto praktycznie a chyba dobrze byłoby pokazać sie cała gromadką na ulicach miasta żeby wszyscy mogli się nam przyjrzeć z bliska... a w sobote teoretycznie wieczorem kazdy juz nie pracuje więc pod wieczór byłby wolny i można byłoby spotkac sie tak jak tutaj ustalaliście na parkingu koło zalewu i byłoby dobrze... albo na rynku.. Jak wolicie. Takie moje zdanie. :wink4:

Opublikowano

ja moze zwerbuje goscia z Audi RS4...

RS4 ??? Nie pomyliły Ci się literki ? Mam nadzieje że nie bo byłoby co oglądać :slina:

Chyba fotki z tego spotu miałaby tylko ona :cool1:

Nie nie pomyliły mi sie literki. moj znajomy ma RS4 ale go zastac w domu to cud. :wallbash: postaram sie go sciagnac... jego cudo ma 420km. kierowałem tym raz i powiem szczerze bałem sie :shocked:

Opublikowano

Jak odbiore już autko to będę wpadał na spoty :)

Opublikowano

musti, zapraszamy :)

Jak jesteś z GM to może zwerbuj jakiś kumpli po trasie do Sk-wic.

ps. własnie sobie pomyślałem, że można by zaprosić chłopaków z Żyrardowa na spocik o ile są na forum. Daleko nie jest. [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 22:39_________________________________________________

Nie nie pomyliły mi sie literki. moj znajomy ma RS4 ale go zastac w domu to cud. :wallbash: postaram sie go sciagnac... jego cudo ma 420km. kierowałem tym raz i powiem szczerze bałem sie :shocked:

Ile RS4 ma koników to ja wiem i tez bym się bał prowadzić tego potwora.

Jakbys wiedział czy kolega podjedzie to daj znać, zabiore kamerke co by nagrać to cudo :slina:

A szczególnie symfonię płynącą z wydechu :kox:

Opublikowano

dzięki, .:Tommi:.

a jak polowanie na kolege z S4 :cool1: ?

Namiary na Sławka już mam - a to połowa sukcesu :kox:

Opublikowano

No to super.

Miodzio byłoby jakby przyjechały obydwie, czyli S4 i RS4 :naughty:

Opublikowano
:hi: panowie nie uwarzacie ze na naszych spocikach powinna rowniez zagościc plec piekna???? :naughty: nie tylko :a4fan: jest piekna :polew:
Opublikowano

No to super.

Miodzio byłoby jakby przyjechały obydwie, czyli S4 i RS4 :naughty:

Sławkowi się dziecko na dniach rodzi ale postara się zajrzec. Będziemy w kontakcie.

:hi: panowie nie uwarzacie ze na naszych spocikach powinna rowniez zagościc plec piekna???? :naughty: nie tylko :a4fan: jest piekna :polew:

Koleżanka Marta wpadnie swoim A4.

P.s. Macie jeszcze jakież życzenia to walcie - się załatwi :kox:

Opublikowano

Mi udało mi się namierzyć kolege z tym A4 B5 kombi i możliwe że wpadnie podjechać na spocik.

Jakby dobrze poszło to może uda mi się ściągnąc jeszcze ze dwie A4 B5 :naughty:

Tak więc jest szansa że zostanie pobity poprzedni rekord ilości :a4fan:

Co do płci pięknej jestem za :).

Juz na spocie wspominałem że następnym razem każdy ma przywieźć najfajniejszą koleżankę z kontaktów w naszej-klasie :decayed:

Opublikowano
:hi: paulo gratuluje swietnego pomysłu :notworthy: tzn spotu wojewozkiego. :good: tylko gdzie bysmy sie spotkali taka grupa? :mysli: .... masz cos w głowie? ja poszukam w moich stronach.... :a4fan:[br]Dopisany: 21 Marzec 2009, 20:55_________________________________________________ps. jesli bys potrzebował pomocy chetnie pomoge...
Opublikowano

Można we wtorek któryś się ustawić i polecieć dużą grupą do Arkadii na spot :D rozpatrujcie propozycje

Opublikowano

image054c.th.jpg image055b.th.jpg image057zyy.th.jpg

Obiecane fotki zrobione po 15. Ekipa w trakcie sprzątania. Pewnie do 16 zrobili to dokładniej.

Opublikowano
paulo gratuluje swietnego pomysłu notworthy tzn spotu wojewozkiego. good tylko gdzie bysmy sie spotkali taka grupa? mysli .... masz cos w głowie? ja poszukam w moich stronach....

misiek, lokalizacje wymyśliłem dwie:

1. nasz Skierniewicki Rynek bo tam pewnie wejdzie duuużo autek ale jest minus taki że wszyscy muszą przyjechać do Sk-wic.

2. jakimś parking na Autostradzie A2 najlepiej pierwszy z brzegu od wjazdu w Strykowie, żeby daleko nie jechac. Plus jest taki że każdy by musiał dojechać i mniej wiecej podobną ilość km

Tylko że ktoś musiałby się przelecieć na A2 do Strykowa i po kolej zajechac na parkingi zeby sprawdzić ich pojemność pod wzgedem aut i odległość od wjazdu na A2.

(ktoś mówił ze może pomóc ;))

Tommi, dobra robota :good:

Pamiętajmy, że za tydzień jest zmiana godziny więc aktualna 16 to będzie 17 i powinno być już posprzątane :)

Opublikowano

Można we wtorek któryś się ustawić i polecieć dużą grupą do Arkadii na spot :D rozpatrujcie propozycje

popieram !!! :naughty:
Opublikowano

ja rowniez jestem chetny do Arkadii :)

Opublikowano

Ja gadałem juz z kumplem i postara się wpaść A4 B5 avant w fajnym wypasie:D

Opublikowano

jak tak dalej pójdzie to może pęknie liczba 20 :audi: i bedzie kolejny rekordzik :naughty:

Opublikowano
:hi: ja gadełem z kolega od RS4. i jak cos to chyba da rade.
Opublikowano

A w jakiej budzie jest ta RS'ka ?