Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno długo myślał.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sprzedazy moze i tak, ale nikt nie powiedzial, że swoich napojow nie bedzie mozna sobie wypic hehe :naughty:

no ja moze bede mial kierowce, ale musze ze szwagrem pogadac :tongue4:

w środe instaluje -35 mm :kox:

Opublikowano

Słuchajcie ja już wymieniłęm u siebie wahacze z jednej mańki. I jak ktoś potrzebuje części do audi, sprzęgła, tarcze, kocki, amortyzatory, wahacze i inne to zapraszam tu:

http://www.strefamoto.pl/conditions.php

Można się z kolesiem dogadać, ja kupiłem wahacze MS z gwarancją na 80 tys km, myślę że z 5 latek wytrzymają. Wspomniałem mu o KlubieA4 i powiedział że jak będziemy do niego podjeżdżać oznakowanymi autami to pomyśli o ofertach specjalnych dla nas.

PS Też ma Audi tylko że A3 :) i stwierdził że Audi to jest nałóg :P

Opublikowano

Można się z kolesiem dogadać, ja kupiłem wahacze MS z gwarancją na 80 tys km, myślę że z 5 latek wytrzymają. Wspomniałem mu o KlubieA4 i powiedział że jak będziemy do niego podjeżdżać oznakowanymi autami to pomyśli o ofertach specjalnych dla nas.

coś w tym musi być :)[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2009, 15:50_________________________________________________Niedługo wreszcie będzie można pograć :naughty:

boiskot.jpg

szkoda tylko, że oddanie boisk (do piłki i kosza) nastąpi praktyczni na jesień, ale dobre i to :hi:

Opublikowano

coś w tym musi być :)[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2009, 15:50_________________________________________________Niedługo wreszcie będzie można pograć :naughty:

boiskot.jpg

szkoda tylko, że oddanie boisk (do piłki i kosza) nastąpi praktyczni na jesień, ale dobre i to :hi:

własnie byłem tak niedawno i widzialem, że juz praktycznie prace na wykonczeniu :)

to przy okazji następnego spota może zagramy jakiegos meczyka? będzie chociaż z 10 chętnych? :wink4:

kto byłby chętny na meczyk w piłke?

wpisujcie sie :naughty:

Opublikowano

Uwaga :!:

Pojawiła się możliwość zapisów na kolejną turę polarków klubowych.

Szczegóły znajdziecie >> TUTAJ <<

Serdecznie zapraszam :)

Dziękujęi pozdrawiam :hi:

Opublikowano

ja w piłe mam dwie lewe nogi i ewentualnie wolałbym w kosza :embarrassed: , no chyba że wiekszośc będzie w piłe to moge tez udawać że umiem grać :wink4:

Opublikowano

Ja piłe reflektuje :wink4: :wink4: :wink4:

tak w ogole to dosc szybko im sie udalo to wszystko zrobic... :blink:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 22:28_________________________________________________

ja w piłe mam dwie lewe nogi i ewentualnie wolałbym w kosza :embarrassed: , no chyba że wiekszośc będzie w piłe to moge tez udawać że umiem grać :wink4:

to staniesz na bramce :naughty: :naughty:
Opublikowano

Ja piłe reflektuje :wink4: :wink4: :wink4:

tak w ogole to dosc szybko im sie udalo to wszystko zrobic... :blink:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 22:28_________________________________________________

to staniesz na bramce :naughty: :naughty:

no własnie :good:

no to juz 3 zawodnikow jest kto jeszcze sie pisze? :naughty:

Opublikowano

Ja z chęcią zagram, chociaż orłem nie jestem. Tylko jest mały problem, muszę w końcu dojechać na spocika.

Opublikowano

ja tez chętnie zagram :wink4:

Opublikowano

a i ja mogę pierdyknąć meczyka, ale zaklepuje drugą bramkę :gwizdanie: ja bym wolał kosza, ale chyba jestem w mniejszości, ale za piłką też mogę pobiegać :decayed:

Opublikowano

dobra 6 chętnych na gałe :P bramkarze sa :good:

jeszcze 4 chętnych na gałe no Panowie nie ociągać się troche ruchu dobrze nam zrobi :naughty::wink4:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2009, 12:41_________________________________________________koledzy z lodzi zrobili meczyk co widac w temacie ,,spociki lodzkie", ale z frekwencja na spotach jest problem nie tylko u nas...

może ta wspólna rozrywka w postaci meczu piłki pomoże troche zwiększyc frekwencje? :cool1:

Opublikowano

no miejmy nadzieję, że się coś ruszy :gwizdanie:

tylko znów trzeba ustalić termin na meczo-spota i mieć nadzieje na pogode i na wolne boisko :przebiegly:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 11:34_________________________________________________

ps. ja z racji odłegłości mogę na mecza wpaść praktycznie o każdej porze, tylko dajcie znac z 10 minut wcześniej, żebym w jakies dresy wskoczył :tongue4:

Opublikowano

Paweł, to jako nasz prezes musisz się dowiedzieć i zarezerwować godzinkę może dwie na nasz meczyk :tongue4: tylko, że pewnie znowu połowie nie będzie pasowało :confused4: ale spróbować można :>

Opublikowano

teraz to już pewnie październik wchodzi w grę, więc jak dla mnie łatwiej będzie się objawić w roku szkolnym niż w wakacje :decayed:

Opublikowano

no miejmy nadzieję, że się coś ruszy :gwizdanie:

tylko znów trzeba ustalić termin na meczo-spota i mieć nadzieje na pogode i na wolne boisko :przebiegly:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 11:34_________________________________________________

ps. ja z racji odłegłości mogę na mecza wpaść praktycznie o każdej porze, tylko dajcie znac z 10 minut wcześniej, żebym w jakies dresy wskoczył :tongue4:

no to Paweł skoro tak blisko mieszkasz to może zarezerwujesz nam boisko i dowiesz sie co i jak ok? na 2 h ja mysle zeby sie wychasac :> :naughty:

poza tym jestes Prezesem naszego klubu tzn. ze tak powiem oddziału w skierniewicach i okolicach :wink4:

to zalatwisz cos w tym temacie??

mi pasuje nawet wrzesien chyba ze nie mozna jeszcze tam grac czy cos...

to wiecie co jak nie ma nas w klubie 10 osób chociaż to moze byście wzieli (kazdy kto tam ma mozliwosc) jakiegos brata, kuzyna, kolege itd zeby bylo z 10 osob minimum a najlepiej 12 :cool1:

podziałajmy cos Panowie będzie fajnie ;] a potem można zrobić jakieś bro na zakwasy czy cos :rolleyes:

Opublikowano

myślę, że z rezerwacją nie będzie problemu bo okoliczna młodzież woli raczej inne sporty - :drunk:

co do otwarcia to ma to nastąpić oficjalnie dziś czyli z dwudniowym opoźnieniem bo nie zdążyli wstawić dwóch barierek przez tydzień czasu :polew:

ja dziś idę rozdziewiczyć boisko do kosza to zobaczę ile będzie ludzie, ale sądzę że najwięcej będzie ludzi na Skate Parku

ps. jak ktoś nie ma kolegów którzy grają w piłkę, to mogą być zdolne koleżanki :rolleyes:

Opublikowano

aha no to skoro jest otwarte juz to ustalamy date spota meczowego co nie?? :wink4:

ja proponuje 10 października.... mam nadzije ze nie bedzie jeszcze za zimno :tongue4:

no to chłopaki wezmiecie ziomkow swoich do tego meczyku?

jesli tak to paulo77 jak ustalimy date tego spota to mozesz zaklepac tam u kogos kto sie tym zajmuje ten termin no i gdzies na 2 h mysle krócej raczej nie ma sensu...

Opublikowano

Ja wstepnie na 10 się piszę....

rozejze sie po kumplach moze ktorys bedzie chcial jechac popykac w gałe :wink4: