Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja na 10 też się wstępnie piszę plus zabiorę brata ze sobą

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wstępnie też się piszę, ale nie wiem czy mi zjazd nie wypadnie :confused4: jak coś postaram się zabrać ziomka :wink4:

Opublikowano

aha no to skoro jest otwarte juz to ustalamy date spota meczowego co nie?? :wink4:

ja proponuje 10 października.... mam nadzije ze nie bedzie jeszcze za zimno :tongue4:

no to chłopaki wezmiecie ziomkow swoich do tego meczyku?

jesli tak to paulo77 jak ustalimy date tego spota to mozesz zaklepac tam u kogos kto sie tym zajmuje ten termin no i gdzies na 2 h mysle krócej raczej nie ma sensu...

Tobi, jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy na 10 października bedzie czynne :thumbdown:

Dziś wracałem z roboty i myślałem, że sobie porzucam do kosza a tu lipa, obiekt jeszcze nie oddany do użytku :disgust:

Byc może będą chcieli poczekać do piątku lub soboty i uroczyście oddać do użytku przy okazji Święta Kwiatów. Oby

Opublikowano

Byc może będą chcieli poczekać do piątku lub soboty i uroczyście oddać do użytku przy okazji Święta Kwiatów. Oby

no to rozglądaj sie jak tam sprawy stoja z tym boiskiem i zaklepuj juz termin na 10 października przypuscmy bo juz kilku chłopakom pasuje z tego co widac powyżej :wink4:

Opublikowano

spoko, wpadne w nocy i napisze sprey'em wielkimi literami na boisku "10 pazdziernika boisko zarezerwowane od 15-17" :decayed:

Opublikowano

tylko nie daj się złapać :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

a co do godzin to raczej późniejsze :tongue4: 17-19 albo 18-20 tak mi przynajmniej by pasowało :wink4:

Opublikowano

spoko, wpadne w nocy i napisze sprey'em wielkimi literami na boisku "10 pazdziernika boisko zarezerwowane od 15-17" :decayed:

to panuje tam zasada kto pierwszy ten lepszy? na innych orlikach jest ktos kto ustawia mniej wiecej kiedy kto gra... tutaj tak nie jest? :tongue4: i to nie jest płatne?

10 października o tej porze będzie juz ciemno to przy jupiterach:P no i zimno raczej bedzie :P

Opublikowano

to panuje tam zasada kto pierwszy ten lepszy? na innych orlikach jest ktos kto ustawia mniej wiecej kiedy kto gra... tutaj tak nie jest? :tongue4: i to nie jest płatne?

10 października o tej porze będzie juz ciemno to przy jupiterach:P no i zimno raczej bedzie :P

Przeciez to nie jest zaden orlik tylko jakies zwykle boisko... :mysli: :mysli:
Opublikowano

Tobi myślę, że nie będziesz musiał narzekać na zimno :decayed: rozgrzejesz się biegając :naughty:

Opublikowano

ewentualnie herbatka z prądem :decayed:

Opublikowano

ewentualnie herbatka z prądem :decayed:

oooo :naughty: :naughty: :naughty::good: :good: :good: :good:
Opublikowano

Tobi myślę, że nie będziesz musiał narzekać na zimno :decayed: rozgrzejesz się biegając :naughty:

co racja to racja :wink4:

jak tam byliście wczoraj na Dodzie? :> :naughty:

Opublikowano

Ja byłem moze na jej pierwszych 3ech piosenkach... a potem juz sobie odpuscilem...

Tyle ludzi co bylo tego roku... to jeszcze nigdy nie widzialem... :disgust: :disgust: scisk jak sk***syn

Opublikowano

ja na Dodzie byłem, ale jak zobaczyłem to morze ludzi to podziękowałem i tyle by było ze święta krzaka dla mnie :gwizdanie:

Opublikowano

Ja też byłem i na Akcencie i na Dodzie, ale nie do końca.

Fakt ludzi było sporo jak nigdy, ale można było znaleźć wolne miejsce gdzie było spoko. Oczywiście nie pod sceną ale gdzieś pośrodku.

Opublikowano

no a ja niedawno zobaczyłem, że na święcie krzaków straciłem nie tylko czas, ale i rejestracje razem z ramką klubową :wallbash:

Opublikowano

Ja też byłem i na Akcencie i na Dodzie, ale nie do końca.

Fakt ludzi było sporo jak nigdy, ale można było znaleźć wolne miejsce gdzie było spoko. Oczywiście nie pod sceną ale gdzieś pośrodku.

Pod sceną było za***iście ;] na akcencie zwłaszcza ;] reszta chała ;p wytańczylismy sie z moja ukochana, że dzisiaj nóg nie czulismy heh. Ale na Dodzie to scisk i chała do potęgi n-tej :polew::no:

Opublikowano

Ja se nie potańczyłem bo w sobote teście zgarneli mnie do zbierania ziemniorów i mnie plecy do dziś bolą.

Aczkolwiek przed samym świętem troche się znieczuliłem :drunk:

ps. z boiskiem nadal kupa, czyli jeszcze nie oddali do użytku :gwizdanie:

ps2. Udało mi się zwerbować nową osobę do naszych spotów.

Kolega Kuba na razie ma A3, a niedługo A4, dodatkowo prowadzi sprzedaż części samochodowych na Allegro

http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=6380412

może będą jakieś rabaty dla nas :wink4:

Opublikowano

no ciekawe tylko, że ciekawe po raz drugi czy będzie coś w ogóle np. do mojej B8 :naughty: