Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale to bardzo??

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie.... musze z przykroscia stwierdzic.... :wallbash: iz nie zawitam juz (chyba) na naszym skierniewickim spocie swoją A4... :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny:

co sie stało? nie mow ze Audi rozwalone... albo kupiles cos innego :tongue4:

Jak do tej pory pewne jest to pierwsze.. ;( ;( nad drugim intensywnie mysle :wink4:

opowiadaj co sie stało? jak to wygląda... bardzo uderzone? :confused4:

Opublikowano

Panowie.... musze z przykroscia stwierdzic.... :wallbash: iz nie zawitam juz (chyba) na naszym skierniewickim spocie swoją A4... :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny:

co sie stało? nie mow ze Audi rozwalone... albo kupiles cos innego :tongue4:

Jak do tej pory pewne jest to pierwsze.. ;( ;( nad drugim intensywnie mysle :wink4:

opowiadaj co sie stało? jak to wygląda... bardzo uderzone? :confused4:

tobi na prv juz Ci pisalem co i jak...

ale podziele sie ze wszystkimi... Pierwszy snieg, troche glupoty, zimowe kapcie, utrata przyczepnosci.. i zalatwione.. :wallbash: :wallbash: :wallbash:

przywalilem w słup gdzies przy (40km/h)... ;( ;(

ponizej fotka auta:

20091014734.jpg

chyba letnie kapcie :mysli:

Opublikowano

tragedii nie ma ja bym naprawiał i jeździł

Opublikowano

pewnie ze przyjmiemy :wink4:

ale ja tam wole jednak Audi :naughty:

Opublikowano

pewnie ze przyjmiemy :wink4:

ale ja tam wole jednak Audi :naughty:

zebym kupil a4.. to musiala by mi sie trafic b7 naprawde na za***istym wypasie i nie krecona..

patrzac na ceny to e60 525D-530D kupie w podobnych pieniadzach.. a te 5tki e60 juz raczej biedne nie wychodza.. :wink4:

w gre wchodzi jeszcze a6 c6.. aczkolwiek zeby kupic cos porzadnego z 3.0tdi musze sypnac ok 80kola.. na dosc niezlym wypasie..

takze beta narazie jest na 1 miejscu :naughty: :naughty:

Opublikowano

tylko chwile nie zaglądałem i się narobiło :gwizdanie:

szkoda furki ale co się stało to się nie odstanie, oby poszła w dobre ręcę i czekamy na wieści o nowej furce

ps. może nie trza było robić wirusa :wink4:

Opublikowano

szkoda furki ale co się stało to się nie odstanie, oby poszła w dobre ręcę i czekamy na wieści o nowej furce

virus nie mial z tym nic wspolnego bo to bylo na sniegu i przy ~40km/h :disgust:
Opublikowano

virus nie mial z tym nic wspolnego bo to bylo na sniegu i przy ~40km/h :disgust:

w takich sytuacjach pomocne jest tez doświadczenie...

no i oczywiscie trzeba troche spowolnic swoje ruchy adekwatnie do ilosci sniegu/lodu itp rzeczy i umiejętnie z hamulcami...

ja juz obnizylem autko, w zakretach az prosi sie zeby dodawać gazu :) teraz tylko felga większa, chip, xenony 5000-6000K i moze jesio kilka rzeczy, ale to w swoim czasie wszystko :naughty:

Opublikowano

ja juz obnizylem autko, w zakretach az prosi sie zeby dodawać gazu :) teraz tylko felga większa, chip, xenony 5000-6000K i moze jesio kilka rzeczy, ale to w swoim czasie wszystko :naughty:

No to gratki kolejnego moda :cool1:[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 16:55_________________________________________________Pany co myślicie o czymś takim w mojej bryce ?

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_alz_projekt_black_lady_fele_18_zawias_hr_3020_nowe_foty-t36561.0.html;msg1141713#new :mysli:

Oczywiście to nie teraz, zaraz ale może ewentualnie na wiosnę

Opublikowano

siemanko prosze się zapoznać z tematem

http://www.a4-klub.pl/smf/grupowe_spoty_wyjazdowe-t98637.0.html

co Wy na to Panowie? fajnie byloby razem pojechac na pare autek co nie? :cool1:

prosze o udzielanie sie w tej kwestii :wink4:

Opublikowano

siemanko prosze się zapoznać z tematem

http://www.a4-klub.pl/smf/grupowe_spoty_wyjazdowe-t98637.0.html

co Wy na to Panowie? fajnie byloby razem pojechac na pare autek co nie? :cool1:

prosze o udzielanie sie w tej kwestii :wink4:

Tobi_one widze ze mnie uprzedziles :hi: sam nie wiem jak do tego doszlo ze przeoczylem,

namow dziewczyny i chlopakow i wpadajcie, pozdr

Opublikowano

Ciekawy pomysł :good:

Trzeba się kiedyś zmówić i coś takiego zrealizować :naughty:

Opublikowano

no to kto jest chętny? pisać mi tu szczerze i nie gadajcie, że nie macie czasu zajrzec nawet na forum, żeby to przeczytać, bo sam wiem, że u mnie kiepawo z czasem, ale lookam zawsze co jest grane :gwizdanie:

P.S fajnie by było jakby były ze 3 autka przynajmniej, a wiadomo, że mile widziane i więcej :cool1:[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 20:47_________________________________________________aaa i zajrzyjcie do mojego wątku o A4, są zmiany :wink4:

Opublikowano

nie kiedys tylko 22.XI czasu jest duzo mozna a wrecz trzeba podjechac :good: niedziele i tak są nudne w domu wiec po obiadku na Jasną Górę pielgrzymka wskazana, od nas tu ze slaska(katowickie i gliwickie) mysle ze 10 furek podjedzie spokojnie + Częstochowiacy i Wy to już bedzie mega SPOT

zachęcam

Opublikowano

nie kiedys tylko 22.XI czasu jest duzo mozna a wrecz trzeba podjechac :good: niedziele i tak są nudne w domu wiec po obiadku na Jasną Górę pielgrzymka wskazana, od nas tu ze slaska(katowickie i gliwickie) mysle ze 10 furek podjedzie spokojnie + Częstochowiacy i Wy to już bedzie mega SPOT

zachęcam

ja jestem chętny, tylko czekam na kolegów tutaj z naszego regionu :wink4:

zawsze raźniej jechac taka choćby mała ekipką :cool1:

Opublikowano

:good:

Opublikowano

nie kiedys tylko 22.XI czasu jest duzo mozna a wrecz trzeba podjechac :good: niedziele i tak są nudne w domu wiec po obiadku na Jasną Górę pielgrzymka wskazana ........

W listopadzie niestety odpadam bo ten jaki i 2 inne weekendy mam zajęte :confused4:[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 18:53_________________________________________________A co tu taka cisza zapanowała ?

Ps. zobaczcie Pany jakiego mam Neta w robocie (wynik ze speedtest.pl w podpisie) :naughty:

Opublikowano

ładnie ładnie :> każdy chciałby takiego neta mieć :tongue4:

Opublikowano

a co to za robota? :decayed: