Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczerze pełno jest takich miejsc :naughty:

może jak masz jeszcze kamerę to nakręciło by się jakiś filmik w klimatach poślizgów ?? :gwizdanie:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobre miejsce jest na targowicy w Jeżowie, duży plac bez przeszkód :tongue4: My z Tomkiem już w tamtym roku go testowaliśmy :wink4:

Opublikowano

szczerze pełno jest takich miejsc :naughty:

może jak masz jeszcze kamerę to nakręciło by się jakiś filmik w klimatach poślizgów ?? :gwizdanie:

kamerke mam, więc można pomyslec nad nakręceniem drugiej części Tokyo Drift :naughty:

Opublikowano

Tokio drift jak Tokio Drift, ale zimowa odsłona programu z cyklu spotów skierniewickich sound's good :decayed:

Opublikowano

zimowa odsłona programu z cyklu spotów skierniewickich sound's good :decayed:

:good:

Opublikowano

Koledzy spota macie dopiero na wiosne :cool1: , nie za rzadko :wink4:

Opublikowano

ostatnio były problemy z frekwencją i pewnie tak decyzja

chociaż pewnie jeśli by rzucić jakiś pomysł i by było chętnych tylu co na rekordowych spotach to pewnie do wiosny byśmy nie czekali ewentualnie niech spadnie śnieg i jeśli się "spotować" na ślizgawki to chociaż wziąć coś co kręci filmy i się później pochwalić jak latacie boczkami, tylko żeby to nie było krecone kalkulatorem i film w jakości stop klatka :decayed:

ja na pewno coś wrzucę o ile oczywiście śnieg spadnie na co wpływu raczej się nie ma :gwizdanie:

Opublikowano

Wiesz tak sie pytam bo chyba w delegacje mnie firma wysle w okolice Skierniewic i tak myslalem ze cos tutaj krecicie bardziej z tymi spotami . Bo my w ostrowcu to co tydziem sie spotykamy, zawsze jakies 6-8 autek sie zjedzie i walimy na jakas pizze czy do chinczyka . A apropo chinczyka to widze kolego ze jestes z Lowicza jest jeszcze w Lowiczu ten chinczyk kolo liceum medycznego ,wlasnie ta droge robilismy i dobre jedzeni tam bylo mysle kiedys jak czs pozwoli zajechac .Sory ze tak wam zasmiecilem watek :embarrassed:

Opublikowano

o kurde to parę latek temu musiało być :gwizdanie:

tak myślę, myślę ale już tego chyba nie ma może jak się malin pokaże to zweryfikuje :decayed:

ale za to otworzyli sporo kebabowni ja tego nie jem to nie poweim czy dobre ale są :gwizdanie:

Opublikowano

Wiesz tak sie pytam bo chyba w delegacje mnie firma wysle w okolice Skierniewic i tak myslalem ze cos tutaj krecicie bardziej z tymi spotami . Bo my w ostrowcu to co tydziem sie spotykamy, zawsze jakies 6-8 autek sie zjedzie i walimy na jakas pizze czy do chinczyka . ...

...Sory ze tak wam zasmiecilem watek :embarrassed:

Co do spotów to porą wiosenno-letnio-jesienną staraliśmy się robić raz w miesiącu, teraz jako, że chłodniej odłożylismy do wiosny kolejnego spota.

Ale tak jak pisał Pulpit pewnie się spotkamy wcześniej i zrobimy zimowego spocika i jeżdzenie bokiem :naughty:

ps. spoko nie zaśmiecasz wątku.

ps2. fajna ta Twoja czarna ździra :good:

Opublikowano

Wiesz tak sie pytam bo chyba w delegacje mnie firma wysle w okolice Skierniewic i tak myslalem ze cos tutaj krecicie bardziej z tymi spotami . Bo my w ostrowcu to co tydziem sie spotykamy, zawsze jakies 6-8 autek sie zjedzie i walimy na jakas pizze czy do chinczyka . ...

...Sory ze tak wam zasmiecilem watek :embarrassed:

Co do spotów to porą wiosenno-letnio-jesienną staraliśmy się robić raz w miesiącu, teraz jako, że chłodniej odłożylismy do wiosny kolejnego spota.

Ale tak jak pisał Pulpit pewnie się spotkamy wcześniej i zrobimy zimowego spocika i jeżdzenie bokiem :naughty:

ps. spoko nie zaśmiecasz wątku.

ps2. fajna ta Twoja czarna ździra :good:

Ja jestem panowie bardzo chetny na zimowe szalenstwa.. ale jest jeden podstawowy warunek !! :naughty: :naughty:

0 słupów !! :tongue4: :tongue4: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew:

może starczy na tą zimę wrażeń, ale ja osobiście lubię słupy bo zawsze obieram je jako pachołki wokół których trzeba się obrócić :decayed:

Opublikowano

:polew:

może starczy na tą zimę wrażeń, ale ja osobiście lubię słupy bo zawsze obieram je jako pachołki wokół których trzeba się obrócić :decayed:

przecież można kogoś wybrać żeby stał zamiast słupa,lepiej żeby furka odbiła się od czegos miekkiego niz od betonu czy stali :polew:

są chętni ? :decayed:

ja, nie moge bo mam skrzywienie kręgosłupa i jak chwile stoje to od razu mnie boli :wink4:

ale moge pomóc wybrać tego szczęścilwca :>

Opublikowano

to zagramy w papier nożyce kamień na miejscu :gwizdanie:

ale tak serio to może uda mi się jakie gumowe pachołki załatwić ale to może jak coś

tu jest mój jakiś stary filmik jeszcze za czasów ibizy :decayed:

Opublikowano

Jak odszukam na dysku to wstawie nasze (moje i Sebka) zeszloroczne szalenstwa własnie tam w jeżowie na Targowicy :evil: :evil:

Opublikowano

Jak odszukam na dysku to wstawie nasze (moje i Sebka) zeszloroczne szalenstwa własnie tam w jeżowie na Targowicy :evil: :evil:

Rozumiem, że na tej Targowicy w Jeżowie można sobie poszaleć i nikt nie wzywa od razu smerfów :mysli:

Opublikowano

Rozumiem, że na tej Targowicy w Jeżowie można sobie poszaleć i nikt nie wzywa od razu smerfów :mysli:

nie nie.. nie ma takiej opcji.. sporo ludzi tam przyjezdza driftowac bo naprawde plac za***isty.. dobrze ze mi przypomniales to poszukam tych filmików :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 21:30_________________________________________________

nie nie.. nie ma takiej opcji.. sporo ludzi tam przyjezdza driftowac bo naprawde plac za***isty.. dobrze ze mi przypomniales to poszukam tych filmików :tongue4: :tongue4:

d*pa.. nie będzie oglądania.. gdzies mi wsiąkły :confused4:
Opublikowano

nie nie.. nie ma takiej opcji.. sporo ludzi tam przyjezdza driftowac bo naprawde plac za***isty.. dobrze ze mi przypomniales to poszukam tych filmików :tongue4: :tongue4:

pupa.. nie będzie oglądania.. gdzies mi wsiąkły :confused4:

spoko, nagra się nowe :naughty:

a właśnie jak Twoja fura, robi się już ?

Opublikowano

pupa.. nie będzie oglądania.. gdzies mi wsiąkły :confused4:

spoko, nagra się nowe :naughty:

a właśnie jak Twoja fura, robi się już ?

taa w przyszlym tyg powinna byc do odebrania.. :wink4:
Opublikowano

Tomek, jak dobrze wypłacili z AC to moż eopchnij te fele i kup 19" w tym samym wzorze :naughty:

Masz już 160 kucy wiec 19" dadzą radę a wygląd wiadomo :kox:

do wszystkich: zmieniłem opis pierwszego posta dotyczącego następnego spociku :naughty: