Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam;)

Podbije kiedys na spota jesli można :wink4:

a pewnie że można :hi:

zapraszamy :decayed:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 18:31_________________________________________________

No i gitara :good:

Ja już rozbiłem hehe :polew: :polew: teraz trzeba spota zmajstrować :naughty:

A może by ktos miał chęc do nas podjechać : http://vag-skierniewice.pl/ Zapraszam!! :wink4:

można by coś pomyśleć.. a dużo wy tam macie aut mniej wiecej na tych spotach?? :mysli: i jakie furki?

Jeśli chodzi o ilośc to różnie, jest stała ekipa z 7 aut co zawsze są, wiadamo nie zawsze wszystkim pasuje, ale ostatnio dosyć dobra frekfencja :naughty:

Ajeśli chodzi o auta to ogólnie grapa VAG wieć audi jak najbardziej mile widziane :thumbup: :thumbup:

Zapraszamy w kazdą niedziele o 19:00 na parking Kauflandowski :drinks: :drinks:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może sie podjedzie kiedyś na spot(kanie) :wink4:

Opublikowano

dajcie znac chłopaki to może uda mi sie podlecieć z Wami :wink4:

Opublikowano

dajcie znac chłopaki to może uda mi sie podlecieć z Wami :wink4:

No na Ciebie to juz czekamy od lata... :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Jak tam chłopaki kiedy lecimy gdzies po latać bokami ?? :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

pogoda się fajna zrobiła ale troche lipa że nie za duż oczasu do świąt zostało :kwasny:

Opublikowano

kto z Was zmienial na zimówki? duża róznica jest na plus? pytam bo nie wiem czy mam sie uśmiechnac do Santa Clausa :naughty: jest sens wydawac kase na nie?

Opublikowano

U mnie róznica duża, nawet na suchym, na letnich na 3 biegu zrywał przyczepność, a terez trzyma się jak przyklejony :naughty: :naughty:

Zależy jak dużo jeździsz, bo do krętaniny codziennej po mieście to chyba nie ma sensu wydawać kasy, ja akurat dostałem z autem drugie kółka :naughty:

Opublikowano

kto z Was zmienial na zimówki? duża róznica jest na plus? pytam bo nie wiem czy mam sie uśmiechnac do Santa Clausa :naughty: jest sens wydawac kase na nie?

no nie zartuj ze bedziesz jezdzil na letnich... :disgust: ja juz po pierwszych sniegach powiedzialem sobie ze ni cholery na letnich na snieg nie wyjade... i juz smigam na zimowkach... a na sniegu roznicy w hamowaniu, przyczepnosci nie da sie opisac.. pod warunkiem ze masz dobre zimowe gumy :wink4: :wink4: a o tym zeby ruszyc gdzies na sniegu na spadku czy cos nie wspomne.. :tongue4: takze ja bym sie nawet w Twoim przypadku nie zawachal... tym bardziej ze nie masz do czynienia z autem za 2-5tys tylko za duuzo duuuuzo wiecej..
Opublikowano

ja też bym się nie zastanawiał nad zimówkami jest różnica ogromna w prowadzeniu i do tego dochodzi komfort psychiczny,

a teraz jak taka chlapa się robi na ulicach to już w ogóle można się poślizgnąć na zimówkach nie mówiąc o letnich, ale tak czy siak nie ważne są opony tylko rozum

Opublikowano

Zmieniaj, zmnieniaj żebyś potem nie żalował.

Na letnich cały rok jeżdzą tylko Ci co nie mają pojęcia o samochodach albo szkoda im pare stówek na zimówki :thumbdown:

A potem placą dużo więcej stówek jak w kogoś zaj..bią bo nie zdążą wychamować albo wpadną dp rowu itp.

A z innej beczki pogoda świetna :> , wreszce można poszaleć nawet z moim silniczkiem :naughty:

Opublikowano

jakoś na letnich daje rade :wink4: jestem hardcorem :naughty: wiec nie kupuje zimówek jednak :naughty:

i Pulpit najlepiej powiedzial,, tak czy siak nie ważne są opony tylko rozum"- to mi sie podoba :good:

no ja wole zaoszczędzić i kupić sobie felgi większe jakies fajne na lato :wink4: i ja mam pojęcie o samochodach jakby cos :wink4:

no wczoraj szaleliśmy właśnie, na zadębiu i jeszcze w jednej miejscówce :kox: tylko wkurza mnie ten brak wajchy :kwasny: na elektronicznym ręcznym się nie poszaleje, ale i tak nawet w miare było :wink4:

Opublikowano

jakoś na letnich daje rade :wink4: jestem hardcorem :naughty: wiec nie kupuje zimówek jednak :naughty:

i Pulpit najlepiej powiedzial,, tak czy siak nie ważne są opony tylko rozum"- to mi sie podoba :good:

Rób jak chcesz.. ale ja na Twoim miejscu troche zdrowego rozsądku bym jednak zachował i dołożył te 800-1000zł i kupił jakies zimówki.

Bo szkoda by było żebyś o tym pomyślal dopiero wtedy jak nie daj Bóg w cos pier.dolniesz :chytry:

A pewnie naprawa B8 przekroczy kilkakrotnie wartość 4 nowych zimówek dobrej klasy...

- Uwierz mi po moich doswiadczeniach naprawde wiem co mówie :disgust: :disgust:

ale to tylko moja taka mała opinia.. Twoja fura, Twoje zdrowie, Twoja kasa :tongue4:

Opublikowano

szczerze to zimówki dają sporo nie wiem jak wygląda połączenie esp abs i letnie a wydaje mi się że porównywalnie jak abs i zimówki ja na czymś takim jeżdżę i nie ma tragedii, ale jeśli chodzi o mnie nie mogę sobie pozwolić na letnie opony w zimie bo teraz robię koło 500 km w tygodniu i nigdy nie wiadomo na co się trafi :wallbash:

a co do cen opon 800-1000 to nie będą dobre opony bo tu już mówimy o nowych czyli jakieś dębice chyba :decayed:

ja kupowałem używane Continentale z 2007 roku w zarąbistym stanie, oponki wygrały testy na opony zimowe 2 razy z rzędu(chyba) i płaciłem za nie 400 zł i uważam że lepiej kupić renomowane używki niż nówki, których jakość pozostawia troszkę do życzenia :gwizdanie:

Opublikowano

Rób jak chcesz.. ale ja na Twoim miejscu troche zdrowego rozsądku bym jednak zachował i dołożył te 800-1000zł i kupił jakies zimówki.

Bo szkoda by było żebyś o tym pomyślal dopiero wtedy jak nie daj Bóg w cos pier.dolniesz :chytry:

A pewnie naprawa B8 przekroczy kilkakrotnie wartość 4 nowych zimówek dobrej klasy...

- Uwierz mi po moich doswiadczeniach naprawde wiem co mówie :disgust: :disgust:

ale to tylko moja taka mała opinia.. Twoja fura, Twoje zdrowie, Twoja kasa :tongue4:

szanuje Twoje zdanie ;) ale mam już jednak troche doświadczenia i zdrowego rozsądku, a abs, esp + elektroniczny ręczny w dużym stopniu nie pozwalają mi zbytnio poszaleć w takich warunkach jak sa teraz, a zimówki założe jak będe przewoził dzieci swoje, wtedy napewno nie będe oszczedzal na bezpieczeństwie. Na lato plan to jakies fajne większe kółka i mam już pewne odłożone środki na ten cel także myśle, że będzie dobrze :good:

Panowie, a jak tam plany sylwestrowe? :drunk:;):thumbup:

Opublikowano

szczerze to zimówki dają sporo nie wiem jak wygląda połączenie esp abs i letnie a wydaje mi się że porównywalnie jak abs i zimówki ja na czymś takim jeżdżę i nie ma tragedii, ale jeśli chodzi o mnie nie mogę sobie pozwolić na letnie opony w zimie bo teraz robię koło 500 km w tygodniu i nigdy nie wiadomo na co się trafi :wallbash:

a co do cen opon 800-1000 to nie będą dobre opony bo tu już mówimy o nowych czyli jakieś dębice chyba :decayed:

ja kupowałem używane Continentale z 2007 roku w zarąbistym stanie, oponki wygrały testy na opony zimowe 2 razy z rzędu(chyba) i płaciłem za nie 400 zł i uważam że lepiej kupić renomowane używki niż nówki, których jakość pozostawia troszkę do życzenia :gwizdanie:

nie no fakt moze troche przesadzilem ale za 1300 to nie ma bata zeby czegos dobrego i nowego nie kupil... mi sie udalo w tamtym roku kupic 4 nowki Goodyear UltraGrip7+ w 16'' z 08r. za 309 zl szt. I to tez gumy z czolowek rankingow. Wystarczy troche poszperac i cos sie zawsze dobrego znajdzie :cool1:
Opublikowano

Tobi, nawet jak jeździsz bardzo rozsądnie to pamietaj, że nieraz dużo zalezy od warunków (np. ilości śniegu, lód) a nie od rozsądku i systemów bezpieczeństwa.

Tak więc nawet jak jeździsz z głowa to po prostu któregoś razu możesz zwyczajnie gdzieś utknąć w zaspie (oby nie).

ps. pamietaj też, że letnie w zimę bardziej się zużywają (oczywiście na asfalcie a nei na śniegu :wink4: )

Opublikowano

Tobi, nawet jak jeździsz bardzo rozsądnie to pamietaj, że nieraz dużo zalezy od warunków (np. ilości śniegu, lód) a nie od rozsądku i systemów bezpieczeństwa.

Tak więc nawet jak jeździsz z głowa to po prostu któregoś razu możesz zwyczajnie gdzieś utknąć w zaspie (oby nie).

ps. pamietaj też, że letnie w zimę bardziej się zużywają (oczywiście na asfalcie a nei na śniegu :wink4: )

:good::notworthy:
Opublikowano

no i własnie dlatego też, z tego powodu, że mam letnie mam tą świadomość, że musze uważać i już :wink4:

to kiedy robimy spota zimowego :?:

Opublikowano

no i własnie dlatego też, z tego powodu, że mam letnie mam tą świadomość, że musze uważać i już :wink4:

to kiedy robimy spota zimowego :?:

kiedy, kiedy....raczej po nowym roku :wink4: najpierw pomyslmy gdzie go zrobic i czy ma miec charakter czystej głupawki czyt. driftowania :kox: :kox: :kox::decayed: :decayed: czy gadania jak zwykle... :mysli: bo jak to drugie to z uwagi na pore raczej wybralbym jakis lokal :naughty: :naughty: a w skc gdzie mozna tak na legala sobie podriftowac? bez zbyt duzej ilosci słupów itd :tongue4:

dzis slyszalem od kumpla ze ta targowica w Jezowie jest zamknieta.. ale jutro bedziemy jechali z Sebastianem z wigilii ze szkoly to tam skrecimy i zobaczymy jak jest naprawde..