Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: Pany jest sprawa potrzebuje nakładki na prog lewy do b5 (tego orgin. plastiku na progu) bo troszeczke "diftowałem" tam gdzie nie trzeba i zaparkowałem w brzuskach i cały lewy bok do roboty :wallbash: pomoze ktos???
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

uuu no to nie za halo, poka jakieś zdjęcie czy bardzo

jeśli chodzi o część to ja nie pomogę raczej jak byś chciał coś ze środka auta to kilka elementów mam

Opublikowano

:hi: Pany jest sprawa potrzebuje nakładki na prog lewy do b5 (tego orgin. plastiku na progu) bo troszeczke "diftowałem" tam gdzie nie trzeba i zaparkowałem w brzuskach i cały lewy bok do roboty :wallbash: pomoze ktos???

zgłoś się do stal-caru do skierek tam mają sporo części, ja od nich brałem.

Opublikowano

zgłoś się do stal-caru do skierek tam mają sporo części, ja od nich brałem.

na jakiej to ulicy??

Opublikowano

Misiek to jest przy 1 maja.. zreszta z ulicy widac reklamy STAL-CAR to jest ogolnie szrot... ale aut w c**j mają.. :good:

Opublikowano

Stal-car jest na Wojska Polskiego, ostatnio byłem to maja dwie A4 sedany :good:

Opublikowano

Stal-car jest na Wojska Polskiego, ostatnio byłem to maja dwie A4 sedany :good:

racja :good: My Mistake. :notworthy: ale z 1 maja spokojnie trafi bo nie sposób nie zobaczyc tych reklam..
Opublikowano

a jakie tam ceny mają?? bo koło mnie jest szrot na który jak się wchodzi i coś chce to koleś sprawdza na alledrogo i 10 zł taniej proponuje że może sprzedać :gwizdanie:

Opublikowano

oni tez sprawdzaja na alle i trzeba się ostro z nimi targować bo po co przepłacać :tongue4:

Opublikowano
:hi: dzieki... :notworthy: pojade jak znajde chwile i odbiore niunie.. bo jest na lekkim liftingu ;(
Opublikowano

:hi: dzieki... :notworthy: pojade jak znajde chwile i odbiore niunie.. bo jest na lekkim liftingu ;(

Misiek, a jak tam B6?? :naughty: :naughty: tak juz wszystkich nakreciles, a sie jeszcze B5 rozbijasz?? :tongue4: :tongue4: :wink4: :wink4:
Opublikowano

no co może chłopak sie wocho :gwizdanie:

Opublikowano

no chlopaki jest dobrze :good: spotow brak a nasz temacik sie ladnie kreci... 6-7 postow dziennie :decayed:

Opublikowano

no delikatnie się bujnęło :decayed:

Opublikowano

b6 sie kreci szukam ale jak pojedziesz na serwis zeby ja obejzał ktos co ma troche pojecia to nadzieje pryskaja kupic dobrego nie wyszapanego AWX-a to okazuje sie nie lada sztuka :gwizdanie:

a b5 i tak zostaje bo jest dobrze zaprowiona w bojach na poskich drogach i ostatnio nie tylko drogach :confused4:

Opublikowano

kumpel ma do sprzedania lampy przod do B5, ringi na soczewce z czarnym srodkiem, może ktoś by chętny był?? chce za nie chyba 400zł

Opublikowano

kumpel ma do sprzedania lampy przod do B5, ringi na soczewce z czarnym srodkiem, może ktoś by chętny był?? chce za nie chyba 400zł

ale to są do B5 po lifcie czy przed? jak możesz to zrób im jakieś fotki z przodu i z tyłu bo może byłbym zaintersowany

Opublikowano

nie chce krytykować, ale to są chyba sonary a o tym było bardzo dużo tematów na forum wyglądają jak wyglądaj jak kto lubi, ale pewnie jest to że nie świecą za bardzo

Opublikowano

ee to chyba B6 jest firmy FK:

WoSAr.jpg

1hMarS.jpg