Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: to kombi to oto chodzi ze nie trup.. ale tez jest za ładne jak na 2003 rok dwa tyg temu sprowadzone z essen ale chyba sedan sie lepiej prezentuje zobaczymy.. dzieki za odzew w sprawie!! :hi: ps. pomysł z targowica swietny tam nawet jak jest mokro jest super sprwadzałem pare razy a najlepiej dwie dojazdowki na tyle :wink4: i 360 stopni murowane..

ale to celujesz cos z Germanii przyciągnąć ?? i ten srebrny i ten czarny 1.9 AWX ??
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ps. pomysł z targowica swietny tam nawet jak jest mokro jest super sprwadzałem pare razy a najlepiej dwie dojazdowki na tyle :wink4: i 360 stopni murowane..

a ta targowica to ta z filmiku ?? bo tam było chyba całkiem sporo miejsca i nie za dużo rzeczy z ziemi wystawało także bardzo na plus :decayed:

Opublikowano

ps. pomysł z targowica swietny tam nawet jak jest mokro jest super sprwadzałem pare razy a najlepiej dwie dojazdowki na tyle :wink4: i 360 stopni murowane..

a ta targowica to ta z filmiku ?? bo tam było chyba całkiem sporo miejsca i nie za dużo rzeczy z ziemi wystawało także bardzo na plus :decayed:

no tak to jest tam na targowicy w Jeżowie.. plac jest naprawde zaje.bisty.. żadnych słupów czy czegos takiego.. całość jest wylana asfaltem :good:
Opublikowano

no to czekamy na śnieg :gwizdanie:

Opublikowano

no to czekamy na śnieg :gwizdanie:

chyba że polejemy plac wodą i schłodzimy :wink4:

Opublikowano

no taka opcja też jest może głosujmy ?? :decayed: :decayed:

Opublikowano

Z innej beczki, dziś miałem troche czasu i wziąłem się za rezanie Grilla S4 :naughty:

W 3 godziny udało mi sie dojść do sposobu w jaki to zrobić i jeden element został zrobiony.

Metodą chałupniczą i narzędziami typu szlifierka itd staram się zrobić grilla nie różniącego się od oryginału.

W skrócie powiem tak, sądziłem że będzie dużo łatwiej a jest ciężko jak cholera ;(

Aczkolwiek nie poddaje się i stopniowo bedę działał dalej.

Zrobiłem też pare fotek które wrzucę dla zobrazowania techniki działania.

Grill z którego pozyskuje potrzebne "zęby"

87896392.th.jpg

wyrwany "ząb"

80643769.th.jpg

ori grill

38857261.th.jpg

pierwsze cięcie

19341004.th.jpg

i efekt po wstawieniu jednego "zęba"

85966795.th.jpg

Opublikowano

poszło na Ciebie, ale patoxa zdjęcie niezłe i do tego dobrym aparatem robione, ale mimo wszystko Twoje na większym klimacie :good:

Opublikowano

Witam kolegów Audikowców :wink4: jestem tu nowy, może kiedyś na spota podjadę :drinks: :drinks:

Opublikowano

Witam kolegów Audikowców :wink4: jestem tu nowy, może kiedyś na spota podjadę :drinks: :drinks:

powitać :hi: :hi:

zapraszamy w nasze szeregi :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 20:33_________________________________________________

głos oddany :good: wreszcie jakas fajna fota :good: :good: powodzenia :)
Opublikowano

witam serdecznie kolege z VAG- Skierniewice :wink4::good:

a pewnie, że zapraszamy :naughty:

Opublikowano

chłopaki nie potrzebuje któryś klubowych ramek?? :tongue4: :tongue4:

zamawiam sobie jedną z wiadomych przyczyn.. i tak myśle ze jak coś to przeciez bedzie jeden koszt wysyłki.. a na najblizszym spocie bym wam porozdawał..

http://www.a4-klub.pl/smf/ramka_pod_tablice_rejestracyjna/iii_edycja_ramek_klubowych_pod_tablice_rejestracyjna-t105110.0.html;new

Opublikowano

zamawiam sobie jedną z wiadomych przyczyn.. i tak myśle ze jak coś to przeciez bedzie jeden koszt wysyłki.. a na najblizszym spocie bym wam porozdawał..

http://www.a4-klub.pl/smf/ramka_pod_tablice_rejestracyjna/iii_edycja_ramek_klubowych_pod_tablice_rejestracyjna-t105110.0.html;new

Tomek, jak zamawiasz to zamów i 2 dla mnie

Opublikowano

ja mam, dzięki :wink4:

Opublikowano

:hi: to kombi to oto chodzi ze nie trup.. ale tez jest za ładne jak na 2003 rok dwa tyg temu sprowadzone z essen ale chyba sedan sie lepiej prezentuje zobaczymy.. dzieki za odzew w sprawie!! :hi: ps. pomysł z targowica swietny tam nawet jak jest mokro jest super sprwadzałem pare razy a najlepiej dwie dojazdowki na tyle :wink4: i 360 stopni murowane..

ale to celujesz cos z Germanii przyciągnąć ?? i ten srebrny i ten czarny 1.9 AWX ??

kombi to 2.5 TDI 4x4 a czarny sedan to 1.9 AWX. taki ja twój chyba sedana wezme boje sie tego 2.5 bo pozniej problem bedzie.. tak obydwa sa ciagniet z niemiec.. ladnie utrzymane zreszta moze juz na spocie na targowicy zobaczysz... i zobazcymy kto lepiej bokiem tanczy :naughty:

Opublikowano

Jeśli zamawiasz to dla mnie 2 szt możesz wziąć podskocze takto do Skierek po odbiór ramek i na spota :good:

Opublikowano

ok to narazie mam łącznie 5 ramek... jutro wieczorem zamówie.. jesli ktos sie jeszcze zdecyduje to psiac.. bo koles w soboty wysyła..

Ja. 1

Paweł. 2

Musti. 2[br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 23:50_________________________________________________

kombi to 2.5 TDI 4x4 a czarny sedan to 1.9 AWX. taki ja twój chyba sedana wezme boje sie tego 2.5 bo pozniej problem bedzie.. tak obydwa sa ciagniet z niemiec.. ladnie utrzymane zreszta moze juz na spocie na targowicy zobaczysz... i zobazcymy kto lepiej bokiem tanczy :naughty:

noo dobrze by było zawsze troche nam sie skład o jedną b6 odświeży :naughty: :naughty:
Opublikowano

noo dobrze by było zawsze troche nam sie skład o jedną b6 odświeży :naughty

ha ha czyżbyś myślał tutaj coś o mojej B6 ?

Opublikowano

Bierz 1.9 AWX, bo są dużo mniej problemowe a jak zrobisz wirusa to będziesz miał osiagi na poziomie 2,5 TDI i mniejsze spalanie :naughty: