Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomek, jak dobrze wypłacili z AC to moż eopchnij te fele i kup 19" w tym samym wzorze :naughty:

Masz już 160 kucy wiec 19" dadzą radę a wygląd wiadomo :kox:

do wszystkich: zmieniłem opis pierwszego posta dotyczącego następnego spociku :naughty:

z AC wypłacili z nawiązką ale tyle nerwów mnie to kosztowało że aż nie chce sie o tym mówc.. :disgust: :disgust:

Feli raczej nie bede zmieniał.. dobrze jest jak jest na tych 18 :good: do komfortu juz sie przyzwyczailem i w ogóle :wink4:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Feli raczej nie bede zmieniał.. dobrze jest jak jest na tych 18 :good:do komfortu juz sie przyzwyczailem i w ogóle :wink4:

chyba do braku komfortu :wink4:

ja już jeżdzę na zimowkach 195/65/15 i dopiero teraz czuję że jest komfort. niestety to jest tak, że albo jest wygląd albo komfort :gwizdanie:

Opublikowano

Feli raczej nie bede zmieniał.. dobrze jest jak jest na tych 18 :good:do komfortu juz sie przyzwyczailem i w ogóle :wink4:

chyba do braku komfortu :wink4:

ja już jeżdzę na zimowkach 195/65/15 i dopiero teraz czuję że jest komfort. niestety to jest tak, że albo jest wygląd albo komfort :gwizdanie:

Ja zimowki mam na aluskach 205/55/16 ale i tak po odbiorze czarnej nie bede ich narazie zakładał.. poczekam do zimy :wink4: jeszcze troche sie tymi 18 naciesze :D

Boje sie troche co bedzie zima przy takim zawiasie... w tamtym roku na ori kazda zaspe z palcem w pupie pokonywalem a teraz?? :mysli: autko moze zachowywac sie jak pług :disgust:

Opublikowano

nie będzie tak źle, a jesli nawet to zostaje łopatka :D:dance:

Opublikowano

no to każdy kto będzie za Tobą jeździł będzie happy :decayed:

nie powinno być tragedii ale saperkę zawsze warto mieć w bagażniku w razie W :gwizdanie:

Opublikowano

nie powinno być tragedii ale saperkę zawsze warto mieć w bagażniku w razie W :gwizdanie:

saperka to żona sapera - a sprzęt fachowo nazywa się łopatka piechoty :wink4:

Tomek, spoko z tym pługiem to u mnie moze byc podobnie :disgust: z tym, że Ty masz jeszcze niżej :rolleyes:

Opublikowano

pierwszy link jaki wyskoczyło na google dla hasła saperka http://pl.wikipedia.org/wiki/Saperka ale i o łopatce sapera też jest wzmianka :decayed:

Opublikowano

Wrzucam filmiki z naszych zimowych szaleństw :tongue4: w sumie to narazie jeden bo długo sie uploadują :tongue4: ale drugi wrzuce w najbliższym czasie :naughty:

http://img204.imageshack.us/i/20090108053.mp4/

Opublikowano

Wrzucam filmiki z naszych zimowych szaleństw :tongue4: w sumie to narazie jeden bo długo sie uploadują :tongue4: ale drugi wrzuce w najbliższym czasie :naughty:

No całkiem, całkiem.

Rozumiem, że to jest teren targowicy w Jeżowie ?

Opublikowano

No całkiem, całkiem.

Rozumiem, że to jest teren targowicy w Jeżowie ?

noo tak to jest tam...

Tak chlopaki bede robil.. jesli chodzi o ta saperke :naughty: chociaz i tak na zime zawsze wkladam lancuchy do bagaznika tak na wszelki wypadek.. :tongue4:

Opublikowano

z łańcuchami każdy może poczuć się ja król do momentu aż któryś nie pęknie, sprawdziłem na własnej skórze :wallbash:

Opublikowano
:hi: tomek powiedz cos o 1.9 AWX zadowolony jestes z tego silnika i ogólnie z B6? tylko prosze o obiektyna opinie :cool1:
Opublikowano

z łańcuchami każdy może poczuć się ja król do momentu aż któryś nie pęknie, sprawdziłem na własnej skórze :wallbash:

może po asfalcie za dużo popier.dalałeś ?? :naughty:[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 12:07_________________________________________________

:hi: tomek powiedz cos o 1.9 AWX zadowolony jestes z tego silnika i ogólnie z B6? tylko prosze o obiektyna opinie :cool1:

co ja mam Ci powiedziec... silnik olej wpieprza tak.. mniej wiecej 3l tygodniowo :polew: :polew: czasami zdarza mu sie nie odpalić rano ale jak ładnie poprosisz i ucałujesz w kierownice to zapali.. :kox: :kox: niby 131Km w serii ale ostatnio od punto 1.0 dostałem baty :polew: :polew: :polew: bywa że hamulce odmawiają posłuszeństwa.. ale zawsze pozostaje ręczny :naughty: :naughty: :naughty:

:polew: :polew: :polew: :polew:

tak na serio to nakrecilem nim ~25kkm i jedyne co robiłem z winy silnika to wymienilem zawór recylkulacji spalin EGR(ok 500-600zł) na samym poczatku bo sie pocił troche... poza tym nie robilem nic.. oczywiscie o rozrzadzie olejach filtrach nie bede nic mowil bo to normalka... silnik jak silnik.. w serii 131Km jak dla mnie wystarczająco sie odpychało..ekonomia na dobrym poziomie :good: ale z ciekawości chciałem zobaczyc jak będzie po wirusie :tongue4: :tongue4: wyszlo 160KM 370Nm i jak dla mnie spokojnie wystarczy do sprawnego popier.dalania po trasach :kox: :kox:

Reasumując moge z czystym sumieniem polecic Ci tą budę z tym silnikiem..

a co chcesz sobie sprawic AWX'a ??

Opublikowano

może po asfalcie za dużo popier.dalałeś ?? :naughty:[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 12:07_________________________________________________[quote

nie po asfalcie tylko łańcuchy by nawet QC nie przeszły do Tesco, ale ogólnie było śmiesznie bo wszystko sobie omijałem zakopane w śniegu z tym że 10 minut później miałem to samo :decayed:

a co do AWX'a to mam z tego suszarkę i powiem że wchodzi na styk :naughty:

Opublikowano

Panowie, najgorsze że ponoć prawdziwa zima ma być dopiero koło lutego :mysli:

Miejmy jednak nadzieję, że śnieg spadnie wcześniej i się troche poszaleje :naughty:

Opublikowano

Panowie, najgorsze że ponoć prawdziwa zima ma być dopiero koło lutego :mysli:

Miejmy jednak nadzieję, że śnieg spadnie wcześniej i się troche poszaleje :naughty:

ja slyszalem ze sypnie jakos 6-8 grudnia.... :rolleyes:
Opublikowano

może po asfalcie za dużo popier.dalałeś ?? :naughty:[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 12:07_________________________________________________

co ja mam Ci powiedziec... silnik olej wpieprza tak.. mniej wiecej 3l tygodniowo :polew: :polew: czasami zdarza mu sie nie odpalić rano ale jak ładnie poprosisz i ucałujesz w kierownice to zapali.. :kox: :kox: niby 131Km w serii ale ostatnio od punto 1.0 dostałem baty :polew: :polew: :polew: bywa że hamulce odmawiają posłuszeństwa.. ale zawsze pozostaje ręczny :naughty: :naughty: :naughty:

tak na serio to nakrecilem nim ~25kkm i jedyne co robiłem z winy silnika to wymienilem zawór recylkulacji spalin EGR(ok 500-600zł) na samym poczatku bo sie pocił troche... poza tym nie robilem nic.. oczywiscie o rozrzadzie olejach filtrach nie bede nic mowil bo to normalka... silnik jak silnik.. w serii 131Km jak dla mnie wystarczająco sie odpychało..ekonomia na dobrym poziomie :good: ale z ciekawości chciałem zobaczyc jak będzie po wirusie :tongue4: :tongue4: wyszlo 160KM 370Nm i jak dla mnie spokojnie wystarczy do sprawnego popier.dalania po trasach :kox: :kox:

dzieki :hi: juz dwa ogladlem i nie wiem czarny sedan?{konkurecje ci zrobie i Pawłowi :tongue4: } albo srebrne kombi? kombi jest po tunigu niemieckim ale koles niewie czy w silniku tez grzebali... ale po tym jak zamiatalo to chyba tak.. a sedan ma miedzy innymi 2 rury z tyłu jak w 3.0 bezyna... i zgłupiałem :kox:[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 00:38_________________________________________________ a te motory 2.5 TDI prawda ze sa awaryjne? słyszeliscie cos???

Opublikowano

dzieki :hi: juz dwa ogladlem i nie wiem czarny sedan?{konkurecje ci zrobie i Pawłowi :tongue4: } albo srebrne kombi? kombi jest po tunigu niemieckim ale koles niewie czy w silniku tez grzebali... ale po tym jak zamiatalo to chyba tak.. a sedan ma miedzy innymi 2 rury z tyłu jak w 3.0 bezyna... i zgłupiałem :kox:[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 00:38_________________________________________________ a te motory 2.5 TDI prawda ze sa awaryjne? słyszeliscie cos???

wiesz co zalezy na ktory silnik 2.5 trafisz...bylo ich kilka symboli... Moze nie sa takie awaryjne... Ale np z czesciami nie bedziesz mial za wesolo... Chodzi mi o ich cene... Zreszta poszukaj na forum bo bylo dosc sporo pisane na temat 2.5... Jak nie masz pewnosci co bylo w tym srebrnym grzebane i przez jaka firme to sie porzadnie zastanow.... Bo kupic trupa to nic trudnego...
Opublikowano

wszystko sprawdzaj a to że koleś nie wie to już jest podejrzane bo zawsze doskonale wiedzą wszystko na temat samochodów :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: to kombi to oto chodzi ze nie trup.. ale tez jest za ładne jak na 2003 rok dwa tyg temu sprowadzone z essen ale chyba sedan sie lepiej prezentuje zobaczymy.. dzieki za odzew w sprawie!! :hi: ps. pomysł z targowica swietny tam nawet jak jest mokro jest super sprwadzałem pare razy a najlepiej dwie dojazdowki na tyle :wink4: i 360 stopni murowane..