Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko że wtedy byłby potrzebny spadochron do hamowania :decayed:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam :)

Koledzy powiedzcie jak jest z tą targowicą w Jeżowie? To jest jakiś placyk ? jak to wygląda? i daleko to od łowicza - skierniewic? Chcialem podjechac polatac bokami :wink4: bo raczej na parkingach typu Kaufland/Tesco nie bede juz probował :kox: za dużo niebieskich się kreci ostatnio

pozdrawiam

Opublikowano

To jak, robimy jutro spocik w Jeżowie :naughty:

Może wstępnie ustalmy na szybo jakąś godzinę. Proponowałbym za widoku co by ładnie to nakręcić :wink4:

Opublikowano

witam :)

Koledzy powiedzcie jak jest z tą targowicą w Jeżowie? To jest jakiś placyk ? jak to wygląda? i daleko to od łowicza - skierniewic? Chcialem podjechac polatac bokami :wink4: bo raczej na parkingach typu Kaufland/Tesco nie bede juz probował :kox: za dużo niebieskich się kreci ostatnio

pozdrawiam

To jest taki spory asfaltowy placyk.. bez słupów czy czegos tam podobnego... Spokojnie wg mnie mieszcza sie tam 3-4 driftujące auta..

Ze skierek do Jeżówa jest ok 20Km.[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 17:27_________________________________________________

To jak, robimy jutro spocik w Jeżowie :naughty:

Może wstępnie ustalmy na szybo jakąś godzinę. Proponowałbym za widoku co by ładnie to nakręcić :wink4:

Ja nie wiem czy zdąże za widoku ze stolicy wrócić.. także jak coś to będe w kontakcie.

Edit: chyba że pomyślimy o niedzieli.. to by mi najbardziej pasowało :tongue4:

Opublikowano

Z tego co widać za oknem to pogoda się rozszalała :confused4:.

Ma ponoś sypać cały od dziś przez cały weekend więc drogi będą pewnie bardzo kiepskie i nie wiem czy nie lepiej przełozyć spot na niedziele lub nawet na przyszły tydzień :mysli:

ps. Dziś widziałem ładną białą B7 w sedanie na Skierniewickich blachach :cool1:

Niestety nie miała żadnego klubowego znaczka, ale trzeba mieć nadzieje, że właściciel trafi na forum bo furka prezentuje się świetnie :rolleyes: (a kiedyś nie podobały mi się auta w kolorze białym).

Opublikowano

:hi: pany to kiedy latamy bokiem?? bo ja własnie z ternigu wrociłem.... :naughty: jest spoko sniegu jest tyle ze niezla zadyma za tyłkiem sie robi super :> ja bym proponowal ok 14:30 15:00. jak nie wiecie jak z Łowicza dojechac to umowimy sie w Teresinie lub łyszkowicach i polecimy razem musimy sobie pomagac :wink4:.

bo mi juz solowe wyglupy sie znudziły. :gwizdanie:. mozna by filmik nakrecic.... :mysli:

Opublikowano

Ma ponoś sypać cały od dziś przez cały weekend więc drogi będą pewnie bardzo kiepskie i nie wiem czy nie lepiej przełozyć spot na niedziele lub nawet na przyszły tydzień :mysli:

Niestety nie miała żadnego klubowego znaczka, ale trzeba mieć nadzieje, że właściciel trafi na forum bo furka prezentuje się świetnie :rolleyes: (a kiedyś nie podobały mi się auta w kolorze białym).

Raz że pogoda.. :disgust: dwa też troche z innych względów jestem za tym zeby przelozyc to driftowańsko na niedziele.. bądz tak jak mówi Paweł.. na przyszły weekend.. :mysli:

co do białych aut.. Mi sie podobają białe.. :wink4: ale nie typu punto, panda czy cos takiego.. :tongue4: a własnie cos z wyzszej polki.. jeszcze kilka bajerow typu ciemne szyby, czarny dach, czarne duze fele... iii jest kozak po całości :kox: :kox:

Opublikowano

co do latnia bokami to dziś przewiózł mnie bardzo ogarnięty koleś jeśli chodzi o jazdę bokiem betą e36 146 HP i mimo że nie nienawidzę tych samochodów to na serio nie ma co porównywać nawet :gwizdanie:

a jeśli coś by się działo w ten weekend to chyba nie dam rady bo coś mnie lupie strzyka czy cholera wie co także będę się kurował chociaż nie na 100

Opublikowano

posypało ładnie, własnie wróciłem z Zyrardowa, trasa kompletnie zasypana :shocked: przez weekend ponoc ma popadac a od poniedziałku odwilż

Opublikowano

Paweł ja stałem za nią na zatoczce na Reymonta w czwartek :tongue4: za***ista :tongue4:

Opublikowano

za***ista nawet mimo to, że była w serii. Chociaż zawias miała jakby troche obniżony :mysli:

Opublikowano
:hi: to kiedy spota krecimy jutro?? czy za tydzien?? a pogoda spoko lubie taka jest bardziej slisko :decayed:....... ja o 16 jade polatac troszke bokiem... :evil:
Opublikowano

ja jutro nie dam rady bo cały dzień będę w Łodzi :tongue4:

Opublikowano

nawet jesli jutro bedziemy chcieli poszalec to nie bardzo nam to wyjdzie bo snieg jest teraz zmarzniety jak cholera :disgust:

Opublikowano

Ja dzisiaj chciałem się pościgać na wiadukcie i obwodnicy z A6 z najnowszej budzie ale nie miałem szans :no:.

O ile reszte furek (z większymi silnikami) biore na spokojnie bo ludzie jeżdzą wolno i ostrożnie to z tym kolesiem wymiękłem :rolleyes:

Po tym jak ruszył na światłach (na śliskiej nawierzchni) przypuszczam że było to 3.0 TDI w Quatro bo koleś wystrzelił jak pocisk i zwolnił dopiero jak miał przed soba inne auta.

Chętnie sprawdziłbym jego fure :decayed:

Opublikowano

Witam serdecznie i zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych 2010r .Wszystkie informacje znajdziecie w tym wątku ====> http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html .Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

hehe popatrzcie jak sie chlopaki bawią na Warszawskich spotach w Jankach.. może i my cos takiego zorganizujemy ?? :polew:

Opublikowano

Jak tylko zdołam zarejestrować na pewno się pojawię :notworthy:

Opublikowano

Sankolatanie Janki

hehe popatrzcie jak sie chlopaki bawią na Warszawskich spotach w Jankach.. może i my cos takiego zorganizujemy ?? :polew:

Miał farta koles, że nie zaliczył parkowania w aucie które tam stało :polew:

Ale zabawa pierwszorzędna :decayed:

Niestety obawiam się, że w naszej okolicy nie ma gdzie zorganizować takiej jazdy :(

No i czy ktoś z naszej ekipy posiada takie "sanki" :mysli:

Opublikowano

może być jabłuszko ja sprawdzałem najgorsze jest tylko jak się śnieg kończy bo delikatnie się gorąco robi :gwizdanie: