Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładnie :tongue4: podziękował :)

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bardzo ładnie :tongue4: podziękował :)

No i juz po ogloszeniu :kwasny: :kwasny: wywalone do kosza i dostalem ostrzezenie... :polew: :polew:

za to ze naruszylem ktorys tam punkt regulaminu forum wlasnie o tym ze nie mozna wystawiac nie swoich aut w dziale "sprzedam auto"

ktory sluzy tylko i wyłącznie do ogłoszania o sprzedaży swoich aut.

ogloszenie aktualnie znajduje sie w koszu :confused4:http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_sprzedam_a4_b5_sedan_16_101_km_1998r-t119282.0.html

Opublikowano

to gałgany :confused4:

Opublikowano

dobrze chciałem :tongue4:
Opublikowano

Sebastian to weź dowal do 50 postów to dużo nie zajmuje jak się chłopaki zgodzą to przeniesiemy dyskusje na jakiś wątek ;d tudzież kilka wątków i 50 postów pęknie w 15 min może szybciej i będzie z głowy i "kropków" nie będzie :decayed:/chyba /

Opublikowano

Sebastian to weź dowal do 50 postów to dużo nie zajmuje jak się chłopaki zgodzą to przeniesiemy dyskusje na jakiś wątek ;d tudzież kilka wątków i 50 postów pęknie w 15 min może szybciej i będzie z głowy i "kropków" nie będzie :decayed:/chyba /

nie wydaje mi sie zeby to sie na dluzsza mete udalo..

z tego co zauwazylem to forum jest bardzo monitorowane przez zielonych...

Opublikowano

no jest monitorowane i to ostro ale nikt nie mówi żeby pisać bez sensu tylko poskakać trochę po wątkach i powiedzieć coś sensownego i to całą polityka i za to się raczej nie powinni dowalić chociaż ja jestem zarejestrowany 2 lata bez paru dni chyba i kilka akcji już widziałem niezłych :decayed:

Opublikowano

no jest monitorowane i to ostro ale nikt nie mówi żeby pisać bez sensu tylko poskakać trochę po wątkach i powiedzieć coś sensownego i to całą polityka i za to się raczej nie powinni dowalić chociaż ja jestem zarejestrowany 2 lata bez paru dni chyba i kilka akcji już widziałem niezłych :decayed:

w takim przypadku to jak najbardziej ok!! :> wydawalo mi sie ze miales na mysli zalozenie jakiegos watku i klepanie w nim co popadnie i o czym popadnie :naughty:
Opublikowano

nie no za takie coś to by nas zieloni ładnie urządzili

Opublikowano

to bez sensu :tongue4: weź teraz 50 wątków zakładaj :tongue4:

Opublikowano

to bez sensu :tongue4: weź teraz 50 wątków zakładaj :tongue4:

To wreszcie ma być 50 wątków czy postów w działach gdzie naliczają Ci pisane posty ?

Opublikowano

przeciez to nie chodzi o 50 zalozonych watkow tylko 50 postow/odpowiedzi... :wink4: Poudzielaj sie troche w technicznych i zaraz Ci suma podskoczy :)

Opublikowano

chyba nie przemyślałes tego co napisałeś :gwizdanie:

Opublikowano

strach sie bać... :naughty: ja bym na Twoim miejscu juz dawno konto skasował :tongue4:
Opublikowano

Przesada troche z tą 50... nie uważasz?

to muszą być wątki bo postów to mam ponad 80 :tongue4:

Opublikowano

no to nieźle się zrobiło z żartu lądujemy na cenzurowanym :decayed:

a tak na marginesie #1500 post :gwizdanie:

nie to nie muszą być wątki

tylko posty w działach które się do tego liczą, a cała afera jest dlatego że jakaś osoba jakiś czas temu wykręciła jakiś wał ze sprzedażą

tylko o ile się nie mylę i chodzi o tą osobe to miała koło 200 postów, ale w sumie z jednej strony dobrze

tylko szkoda że wszystko nie jest zliczane bo akurat w Twoim przypadku Sebastian to trochę już postów napisałeś ale w wątku spotowym i się nie liczy :confused4:

Opublikowano

no to nieźle się zrobiło z żartu lądujemy na cenzurowanym :decayed:

a tak na marginesie #1500 post :gwizdanie:

nie to nie muszą być wątki

tylko posty w działach które się do tego liczą, a cała afera jest dlatego że jakaś osoba jakiś czas temu wykręciła jakiś wał ze sprzedażą

tylko o ile się nie mylę i chodzi o tą osobe to miała koło 200 postów, ale w sumie z jednej strony dobrze

tylko szkoda że wszystko nie jest zliczane bo akurat w Twoim przypadku Sebastian to trochę już postów napisałeś ale w wątku spotowym i się nie liczy :confused4:

Sebek musisz po prostu udzielac sie wiecej w technicznych i tyle.. bo dzialy "moja a4", spotowe czy inne takie bardziej lajtowe nie sa zliczane..

znowu jakby liczyli tez wiadomosci z wątków taki jak ten.. to niektórzy ludzie z tego forum mieli by po milionpińcetstodziewińcet wiadomosci :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Przesada troche z tą 50... nie uważasz?

Nie, jesli byś przeczytał regulamin działu sprzedam Auto to byś wiedział dlaczego tak jest :wink4:

ps. posty się licza tylko i wyłacznie w działach technicznych!

Opublikowano

no dobra :tongue4: juz Wam wierzę :naughty:

Opublikowano

Przykro mi to mówić ale jeteśmy ponad 100 postów za łodziakami :disgust: :disgust: :disgust: :disgust: :disgust: