Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

16 !! :yes2:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurcze szkoda ze mi termin nie podpasował bo też bym się zjawił :confused4: Przydało by mi sią kilka porad bardziej doświadczonych użytkowników :tongue4: Myśleliscie moze kiedy by był następny spocik ? :)

Opublikowano

Kurcze szkoda ze mi termin nie podpasował bo też bym się zjawił :confused4: Przydało by mi sią kilka porad bardziej doświadczonych użytkowników :tongue4: Myśleliscie moze kiedy by był następny spocik ? :)

no szkoda :( najpierw musi wypalić ten żebyśmy pomyśleli o nastepnym :naughty: :naughty:

a no i chłopaki przybywać bo ramki czekają :tongue4:

Opublikowano

Myśle że nastepnym razem i ja sie pojawie :tongue4: ogólnie to w naszej okolicy w ostatnim czasie pojawiło sie wiele nowych klubowiczy, także letnie spoty powinny być liczne :> Ja narazie musze założyc nowe fele bo niestety na starych stalówkach wyglada kiepsko i mysle ze troche wstyd się pojawić nawet nia wsrod ludzi :polew:

Opublikowano

Ok.

Więc ustalamy godzinę 16.00.

Ja już założyłem letnie kapcie. Wreszcie fura wygląda jak trzeba a nie jak każda inna A4 :naughty:

Aha, Tomek ile wychodzi na głowe za te ramki ??

Opublikowano

to jak jest z ta godzina bo tu 16 a w głównym 13??

Opublikowano

gdzieś przegapiłem wątek ramek :gwizdanie: dla mnie nie będzie ? :embarrassed:

Opublikowano

to jak jest z ta godzina bo tu 16 a w głównym 13??

Sorki, mój błąd.

Już dokonałem aktualizacji :wink4:

Opublikowano

no Panowie ja dzisiaj pomykałem nówencją B8 2.0TDI 170KM w środę wyjechała z salonu :tongue4: ale szału to ten silnik nie robi, nie czuć za dużej różnicy między moimi 130kucykami :naughty: ale ogólnie to przyjemne autko i sporo większe w środku od B6 :)

Opublikowano

się trochę pogoda psuje żeby na jutro biało nie było :no:

Opublikowano

Nawet jak bedzie biało to sie spot'ykamy :rolleyes:

Jutro F1 rozpoczyna nowy sezon to i my musimy otworzyć nowy sezon :wink4:

Opublikowano

wiec tak panowie:

za ramki ja i pulpit 7zl bo zamawialismy po jednej..

A cala reszta po 13zl... Bo po dwie.

Jesli sie gdzies machnalem to mnie poprawcie...

6zl sztuka + 12 wysylka

zamawialem 10szt.

malin jesli cos zostanie czyt. ktorys ktory zamawial po nie nie przyjedzie to moge Ci ewentualnie odstapic :tongue4:

do jutra :)

Opublikowano

no to się po ślizgamy dzisiaj :tongue4:

Opublikowano

no Panowie ja dzisiaj pomykałem nówencją B8 2.0TDI 170KM w środę wyjechała z salonu :tongue4: ale szału to ten silnik nie robi, nie czuć za dużej różnicy między moimi 130kucykami :naughty: ale ogólnie to przyjemne autko i sporo większe w środku od B6 :)

ale juz 3.0 TDI w B8 daje rade :naughty:

pogoda troche nie teges :kwasny: ale postaram sie dotrzec jak zdaże wrócic z łodzi

Opublikowano

no 3.0 to napewno :tongue4: i te wielkie lustra :decayed: mnie przezażają :shocked:

Opublikowano

u panowie ale ładna pogoda ....

ja się chyba wyłamuje, ale będzie malin z grupy łowickiej z tego co z nim gadałem to on by wziął dla mnie rameczkę ok skovroon??

Opublikowano

dobra wyruszam :wink4:

Opublikowano

No Panowie Sezon uważam za rozpoczęty !!!

Dzisiejszy spocik całkiem spoko co do liczebności a rozjazd na rondzi ei potem na wiadukcie był już świetny :evil:

Ps. Niedługo wrzucę swoje fotki :naughty:

Ps.2. Chłopoki, jak chcecie dogonić z postami Łódź to odzywajcie się troche bo tam walą posciki co chwile a u nas Llipton :confused4:

Opublikowano

sorki, że rozjechałem się na rondzie koło tesco ale trochę mi się spieszyło :tongue4: poza tym miałem niezła przygodę, bo najpierw wciąłem się miedzy jakąś nowszą betę a a4, a później prawie bym przy 180 wyprzedził policje ^^

ogólnie spot chyba się udał :naughty: el pulpito mam dla Ciebie ramkę więc proszę o zgłoszenie się do mnie, to gdzieś na lwc się umówimy i odbierzesz :wink4:

Opublikowano

Powitac panowie w ten piekny zaje**ny snieigiem poranek :decayed: :decayed: :decayed::hi: