Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ruszyć to jedna sprawa, ale weź się później zatrzymaj :decayed:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też tak sądziłem, ale jednak z zatrzymaniem było dużo lepiej niż z ruszaniem.

Zresztą jak tylko wyjechałem z osiedla na główniejszą drogę było o niebo lepiej bo chłopaki widocznie posypali bo już ładnie się rozpuszczało i była super przyczepna chlapa :wink4:

Opublikowano

to dobrze :naughty: ja dzisiaj zarzuciłem nowe tarcze i klocki na tył i aktywowałem sobie automatyczne włączanie świateł mijania po włączeniu zapłonu :polew: i nie muszę już pamiętać :naughty:

Opublikowano

aktywowałem sobie automatyczne włączanie świateł mijania po włączeniu zapłonu :polew: i nie muszę już pamiętać :naughty:

VAG'iem?
Opublikowano

no vagiem :tongue4:

Opublikowano

ja dzisiaj ..... aktywowałem sobie automatyczne włączanie świateł mijania po włączeniu zapłonu :polew: i nie muszę już pamiętać :naughty:

Ja to mam w standardzie mimo najuboższej wersji :gwizdanie: Ponoć auta ściągane z Danii tak mają :)

Opublikowano

Im więcej opcji w aucie tym lepiej :naughty: Jest to wygoda ale w sumie już raczej każdy odruchowo włącza światła przed ruszeniem :) a jak nawet się zapomni to kierowcy mijający nas szybko nam przypominają o włączeniu :good:

Opublikowano

Zgadza się.

Sebastian a jak jest u Ciebie z długimi ?

U mnie żeby włączyć długie to muszę przekręcić włącznik tak jakbym normalnie włączał światła mijania bo inaczej długich nie ma.

Opublikowano

Zgadza się.

Sebastian a jak jest u Ciebie z długimi ?

U mnie żeby włączyć długie to muszę przekręcić włącznik tak jakbym normalnie włączał światła mijania bo inaczej długich nie ma.

Bo ja właśnie włączyłem tryb skandynawski :tongue4: tam jest to fabrycznie włączane. U mnie też trzeba przełączyć bo nie ma długich :)

Opublikowano

Panowie, Łodziaki odjechali nam już na 400 postów i w takim tempie jak pisza oni i my to nie ma szans na dogonienie ich :no:.

Jak się nie mylę tydzień temu mieliśmy tylko 300 postów w plecy :disgust:

Jakby znalazł sie ochotnik do zarwania nocki z czwartku na piątek to moglibyśmy nadrobic zaległości bo będę miał popołudnie i noc w pracy z dostępem do neta.

Tylko że sam ze soba nie popiszę :wink4:

Opublikowano

Jakby znalazł sie ochotnik do zarwania nocki z czwartku na piątek to moglibyśmy nadrobic zaległości bo będę miał popołudnie i noc w pracy z dostępem do neta.

Tylko że sam ze soba nie popiszę :wink4:

ale co z tego że my ich przegonimy, jak za kilka dni znowu sie odbiją :disgust: :disgust: poprostu kiedy my w łódzkim rządziliśmy to rządziliśmy.. a teraz sie łodziaków namnożyło.... pierd**lą od rzeczy non stop i nabijają równo posty.. :wallbash:

Opublikowano

ciekawe co oni za temat złapali może i u nas to bujnie :gwizdanie:

Opublikowano

Kiedy zaczyna się u was ten sezon tuningowy? Chodzi mi dokładnie o datę tego zlotu. Wiadomo już coś?

Opublikowano

jako takiego zlotu tuningowego nie ma bo raczej tujning tu nie jest uważany, raczej audic się nie zmienia, ale ogólno-polski jest za 10 dni tak jak na górze strony

Opublikowano

Chodzi mi o ten co jest w Skierniewicach organizowany przez ten klub tuningowy? Chodzi mi o ten zlot tych "okazów". :decayed:

Najpiękniejsze auta są w oryginale. :hi: Jak by ktoś z was wiedział o sprzedaży A4 B5, 1.9 TDi, rok 1999-2001, Avant ewentualnie sedan w bardzo dobrym stanie to prosił bym o namiary. :naughty:

A z waszego klubu dużo osób się wybiera na ten ogólno-polski zlot? :)

Opublikowano

Najpiękniejsze auta są w oryginale. :hi: Jak by ktoś z was wiedział o sprzedaży A4 B5, 1.9 TDi, rok 1999-2001, Avant ewentualnie sedan w bardzo dobrym stanie to prosił bym o namiary. :naughty:

Moja A4 jest na sprzedaż :tongue4:

Opublikowano

W Skierniewicach nie ma już tego klubu co organizował rozpoczecie sezonu i ten zlot, wiec zlotów nie ma puki co :chytry:

Opublikowano

Najpiękniejsze auta są w oryginale. :hi:

Chyba większośc z tu obecnych upiększa swoje fury bo jednak w oryginale nie sa takie ładne, żeby nie można było ich poprawić.

Za przykład niech posłużą np. dokładki w B6 :thumbdown:

Opublikowano

akurat B8 nie trzeba tak bardzo poprawiać moim zdaniem bo sama w sobie jest :kox:

jedynie gleba i większe felgi :gwizdanie: nic więcej nie trzeba raczej :naughty: chyba, że może macie jakies propozycje co do zmian? :wink4:

Opublikowano

akurat B8 nie trzeba tak bardzo poprawiać moim zdaniem bo sama w sobie jest :kox:

jedynie gleba i większe felgi :gwizdanie: nic więcej nie trzeba raczej :naughty: chyba, że może macie jakies propozycje co do zmian? :wink4:

Jak dla mnie w B8 lusterka są za duże i dziwi mnie to że Audi zdecydowało sie na takie :mysli:

Przydałyby się małe, smukłe, agresywne lusterka a'la BMW M3 :wink4: