Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem dylemat czy szukać 1.9 czy 2.5 TDi :mysli: . Ale wybór padł na 1.9.

Najgorsze to są te opłaty...Jeszcze jak ktoś nie ma zniżek i wieku... :shocked:

myślisz o 110KM czy 116KM na pompkach?

jeśli mowa o Bepiuntce :tongue4:

On chce B5 kupić :tongue4:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakbyś miał coś takiego za 1000zł to mogę się skusić :naughty:http://moto.allegro.pl/item958648898_audi_5x112_18_a4_a6_s4_s6_s8_rs4_r8_felgi.html

to są felaszki od goscia od nas z klubu o nicku wrclaguna zagadaj do neigo jak chcesz..

ale alee...... !! przecie to 18" :tongue4: :tongue4: przecie to bedzie jechalo jak "woz drabiniasty" :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

Z innej beczki - jakbyśmy codziennie tak pisali to Łodziaków byśmy moment wyprzedzili[/b] :gwizdanie

Nie ma problemu. Ja się piszę na to :good:

Widzę że szykują się zmiany wśród klubowiczów. :)

raczej tą 110 KM :mysli:

To ja dwa lata temu kupowałem BMW 3 1.6 i babka wyliczyła mi najtańsze OC ok 1400zł to podziękowałem i zarejestrowałem samochód na mamuśkę. Ja na razie wiek 22 i 0 zniżek. :)

Opublikowano

Jakbyś miał coś takiego za 1000zł to mogę się skusić :naughty:

Sebastian za tysiaka to raczej nie kupisz dobrych 18" :no:

Lepiej poczekaj spokojnie, odkładaj kasiore i monituj Allegro, może coś sie trafi w dobrych pieniądzach :)

Opublikowano

Jakbyś miał coś takiego za 1000zł to mogę się skusić :naughty:http://moto.allegro.pl/item958648898_audi_5x112_18_a4_a6_s4_s6_s8_rs4_r8_felgi.html

to są felaszki od goscia od nas z klubu o nicku wrclaguna zagadaj do neigo jak chcesz..

ale alee...... !! przecie to 18" :tongue4: :tongue4: przecie to bedzie jechalo jak "woz drabiniasty" :evil: :evil: :evil:

Tyy on chyba kupił takie ciemne nie? :naughty: tamte są fajniejsze :tongue4:

Z innej beczki - jakbyśmy codziennie tak pisali to Łodziaków byśmy moment wyprzedzili[/b] :gwizdanie

Nie ma problemu. Ja się piszę na to :good:

Widzę że szykują się zmiany wśród klubowiczów. :)

raczej tą 110 KM :mysli:

To ja dwa lata temu kupowałem BMW 3 1.6 i babka wyliczyła mi najtańsze OC ok 1400zł to podziękowałem i zarejestrowałem samochód na mamuśkę. Ja na razie wiek 22 i 0 zniżek. :)

te 110KM są chyba lepsze :tongue4:

Opublikowano

Bez kitu (odpukać) dzis nabijamy posty jakbyśmy się po wściekali... :polew:

Opublikowano

Jakbyś miał coś takiego za 1000zł to mogę się skusić :naughty:

Sebastian za tysiaka to raczej nie kupisz dobrych 18" :no:

Lepiej poczekaj spokojnie, odkładaj kasiore i monituj Allegro, może coś sie trafi w dobrych pieniądzach :)

Wiem o tym :tongue4: dlatego tak napisałem :tongue4: a nie chce ktoś kupić haka ori?? bo mi dzisiaj przysłali i nie pasuje stożek :polew:

Opublikowano

a nie chce ktoś kupić haka ori?? bo mi dzisiaj przysłali i nie pasuje stożek :polew:

Za ile ? 1500 czy troche taniej :wink4:

Opublikowano

a nie chce ktoś kupić haka ori?? bo mi dzisiaj przysłali i nie pasuje stożek :polew:

zależy od kursu Ojro :tongue4:
Opublikowano

trochę opuszczę bo lekko kulka jest wytarta :polew: chyba że umaluje :naughty:

Opublikowano

To już jest cena w Euro :tongue4:
Opublikowano

a tak na serio to jutro jadę do łodzi po poduszkę skrzyni bo jest cała rozpieprzona :tongue4: a dzisiaj wieczorem wjeżdżałem na rampę tam koło masztów za marketem :polew: Tomek wiesz o co chodzi :decayed:

Opublikowano

a tak na serio to jutro jadę do łodzi po poduszkę skrzyni bo jest cała rozpieprzona :tongue4: a dzisiaj wieczorem wjeżdżałem na rampę tam koło masztów za marketem :polew: Tomek wiesz o co chodzi :decayed:

kurr. hehh też nie masz gdzie wjeżdzac.. wrażen Ci brakuje?

hoho myśli że ma kłatro to wszędzie wjedzie :polew: :polew: :polew:

aa jak już kupisz tą poduchę to pochwal mi sie ile dałes... ciekawe czy mniej ode mnie.. :tongue4:

Opublikowano

aa jak już kupisz tą poduchę to pochwal mi sie ile dałes... ciekawe czy mniej ode mnie.. :tongue4:

wjechałem, żeby zobaczyć tą poduche bo jest ich z pińcet rodzajów :polew: kupie ją za całe 99zeta :tongue4:

Opublikowano

wjechałem, żeby zobaczyć tą poduche bo jest ich z pińcet rodzajów :polew: kupie ją za całe 99zeta :tongue4:

poczekaj zaraz Ci powiem jaką końcówkę numeru powinieneś mieć.... AAA nie c**ja! nie powiem bo Ty masz 6tke skrzynie :tongue4:
Opublikowano

poczekaj zaraz Ci powiem jaką końcówkę numeru powinieneś mieć.... AAA nie c**ja! nie powiem bo Ty masz 6tke skrzynie :tongue4:

nie potrzebna mi końcówka, tylko ma pasować :tongue4: podobno ma być z żółtą plamką na gumie :polew:

Opublikowano

Sebastian czuję, że następny będzie rajd Paryz-Dakar :wink4:

Opublikowano

podobno ma być z żółtą plamką na gumie

dobre :polew::good:

Opublikowano

nie potrzebna mi końcówka, tylko ma pasować :tongue4: podobno ma być z żółtą plamką na gumie :polew:

a jak plamka bedzie różowa? :naughty: najlepiej jakbys znal numer swojej.. i szukal takiej samej.. jak chcesz to dam Ci namiar do goscia z Poznania (o ile znajde wizytowke) on ma tych łap milyjon pincet podajesz mu numer i po sprawie.. [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:30_________________________________________________a Ty na ten kanał tam kolo masztów wjechales od tak sobie zeby popatrzec od spodu czy cos sie działo z tą skrzynią/łapą?
Opublikowano

Sebastian czuję, że następny będzie rajd Paryz-Dakar :wink4:

to niedługo :tongue4: nie mogłem wjechać do końca na tą rampę bo za komuny nie przewidzieli takiego niskiego zawiasu przy... polonezie, a nie chciałem huśtawki :polew: Pany jeszcze tylko 29 stron do łodziaków :naughty:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:32_________________________________________________Nie ma co się śmiać bo są jeszcze z zieloną plamką :naughty: będzie pasować :tongue4: oberwana jest i szarpie mi silnikiem, zresztą lewa silnika też już jest do wymiany, a wjechałem, żeby upewnić się jaką mam, ale plamki już nie było :polew:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:34_________________________________________________jakby kogoś interesowało to mam na handel potłuczone (ale lekko) lewe lusterko do B5 z niedoszłym podgrzewaniem :polew: FOTOCHROM!!!