Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak dla mnie to zostaw je w ori kolorze + gleba i bedzie kox :kox:[br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 18:12_________________________________________________

skovroon, ale ja chce być oryginalny, bo to nie problem kupić takie same jak ktoś ma :tongue4:

z tych co podałeś to tylko wzór od S5 bo za***iste są :kox:

proszę, kupuj "oryginalne" tylko licz się z tym że komplet "oryginalnych" felg przypuśćmy BBS, Vermilion czy innych dobrych firm (bo nie chcesz chyba kupować chińskiej czy włoskiej plasteliny :disgust:) kosztuje ok 4-5k + opony i robi się nagle dobre 7k. No i trzeba pamiętać że wzór trzeba naprawde dobrze dobrac do auta. A komplet kompletnych kół ori audi z tych których podałem można ustrzelić za 5-6k a nawet taniej jak dobrze poszukasz. Wg mnie nie ma co cudować z innymi :wink4:

Opublikowano

Jak dla mnie to zostaw je w ori kolorze + gleba i bedzie kox :kox:[br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 18:12_________________________________________________

skovroon, ale ja chce być oryginalny, bo to nie problem kupić takie same jak ktoś ma :tongue4:

z tych co podałeś to tylko wzór od S5 bo za***iste są :kox:

proszę, kupuj "oryginalne" tylko licz się z tym że komplet "oryginalnych" felg przypuśćmy BBS, Vermilion czy innych dobrych firm (bo nie chcesz chyba kupować chińskiej czy włoskiej plasteliny :disgust:) kosztuje ok 4-5k + opony i robi się nagle dobre 7k. No i trzeba pamiętać że wzór trzeba naprawde dobrze dobrac do auta. A komplet kompletnych kół ori audi z tych których podałem można ustrzelić za 5-6k a nawet taniej jak dobrze poszukasz. Wg mnie nie ma co cudować z innymi :wink4:

no masz racje, więc dlatego nie kupuje tak długo już tych felg bo poprostu nie ,,pali mi się", a chciałbym coś wybrać naprawde fajnego w rozsądnych pieniądzach. Jestem typem człowieka który nie ma ciśnienia na wszystko i wszystkich heh :gwizdanie: Tylko nie zbesztajcie mnie za to co powiem: są ważniejsze sprawy w życiu niż auto :)

choć ostatnio zastanawiam się w sumie nad tymi od S5 19" lub 18" bądź też druga opcja to poczekam, pozbieram i za jakiś czas kupie jakieś konkretne 20" jakiejś markowej firmy...

Pulpit napewno bym nie dał tych felg w różu, bo masz taki bordo coś takiego, to już naprawde musiałbyś popatrzeć na fotkach innych jak te kolory różne zgrywaja się na Twoim aucie, choć ja chyba też bym je zostawił w ori kolorze póki co :wink4:

Opublikowano

mi strasznie po głowie grafit chodzi

z forum jeden kolor taki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f92fe383513bb5ca.html pod bardzo podobnykolor samochodu do mojego

i drugi http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=020e9a5e2a14f2f3

nie potrafie vt zrobic i wychodzi z tego akcja dziecko we mgle ;)

Tobi_one uciąłeś mi jajka tym różem :decayed:

a co do polowania na felgi w dobrej cenie to powiem po sobie da się tylko cierpliwości

Opublikowano

no masz racje, więc dlatego nie kupuje tak długo już tych felg bo poprostu nie ,,pali mi się", a chciałbym coś wybrać naprawde fajnego w rozsądnych pieniądzach. Jestem typem człowieka który nie ma ciśnienia na wszystko i wszystkich heh :gwizdanie:

spoko, pytałeś jakie wzory wg mnie mógłbyś założyć to Ci odpowiedziałem :gwizdanie:

Opublikowano

mi strasznie po głowie grafit chodzi

z forum jeden kolor taki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f92fe383513bb5ca.html pod bardzo podobnykolor samochodu do mojego

i drugi http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=020e9a5e2a14f2f3

nie potrafie vt zrobic i wychodzi z tego akcja dziecko we mgle ;)

Tobi_one uciąłeś mi jajka tym różem :decayed:

a co do polowania na felgi w dobrej cenie to powiem po sobie da się tylko cierpliwości

hehe :naughty: no ten grafit spooko wygląda do Twojego koloru auta :wink4:

no masz racje, więc dlatego nie kupuje tak długo już tych felg bo poprostu nie ,,pali mi się", a chciałbym coś wybrać naprawde fajnego w rozsądnych pieniądzach. Jestem typem człowieka który nie ma ciśnienia na wszystko i wszystkich heh :gwizdanie:

spoko, pytałeś jakie wzory wg mnie mógłbyś założyć to Ci odpowiedziałem :gwizdanie:

i dzięki Ci za to :cool1:

ja mówiłem tak ogólnie, bo niektórzy to już się taaaak dziwią, że felgi kupuje 2 lata, że aż mnie to dziwi też troche, że oni tak się dziwią hehe :tongue4:

Panowie szukam przenośnego odtwarzacza CD/MP3 coś w cenie najlepiej do 100 zł lub no max 120 :tongue4: wiadomo za taką kasę nie będzie kokosów, ale poprostu ma to byc sprzet na wypady np. w góry do domku czy cos w tym stylu, wystarczy, że będzie jako tako grało, byle nie harczało z głośników :gwizdanie:

może ktoś się zna i podpowie mi coś fajnego?

będe wdzięczny :hi:

Opublikowano

fajne są odtwarzacze na karty pamieci fakt ze do kosztow dochodzi karta pamieci, ale jesli potrzebny raz kiedys to mozna z nawigacji lub aparatu pozyczyc, w media lub w saturnie bywaja w promocjach ponizej setki sie taka baze kupi, a teraz karty w dol poszly, wiec cos jako-takiego mozna kolo 100 uskladac calosc i w granicach 2 moze 4 gb wyjdzie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemanko:) Ja też bardzo chętnie bym przyjechał ;) :>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

hehe. Spocik w Skierniewicach odbędzie się jak tylko się tam przeprowadzę :gwizdanie:

Opublikowano

to u was jeszcze ktos tu zyje :blink:

Opublikowano
  • Autor

czasami ktoś reaktywuje ten wątek :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jest ktoś ze Skierniewic i mógłby podejść i zakupić dla mnie telefon bo gość nie chce wysłać kasę przeleje na konto proszę o wiadomość jakby miał ktoś czas i mógłby to zrobić

http://tablica.pl/oferta/se-c902-IDT85f.html#33f53cb6

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Skierniewice i okolice budzić się!!! Trzeba spocika jakiegoś zrobić:) Już mieszkam w Skierkach i jestem chętny na spot:) Kto dochodzi?:)

Opublikowano

ja dochodze co wieczor :grin:

Opublikowano

można coś by ogarnąć tylko czy się zbierze ludzi :decayed::decayed:

z tego co się orientuje ekipa z vaga ostro się spotuje na skierkach, niedawno na łowiczu też coś ogarniali

Oficjalny portal miejski Łowicz.eu

Tobi i jeszcze jedna osoba z nimi spotują przynajmniej z tego co widzałem na forum vaga skc

to jak nie a4 to może na vaga się coś ogarnie

zobacz sobie Vag Skierniewice :: Strona Główna szaleństwa nie ma ale jest chyba spora stała ekipa

Opublikowano
  • Autor

no to się może w niedzielę wybiorę na tego vaga:) można też zacząć coś z a4:) jest nas 2 ale może powoli rozkręcą się spociki w skierkach:)

A Ty Klysek nie przeciążaj rączki bo Ci się jeszcze przyda do innych rzeczy;p

Opublikowano

ja musze ogarnąć ludzi z łowicza czy są tutaj na forum, ciekawe czy da się wyszukać użytkownika po miejscowości, w tym sezonie pojawiło się z 4-5 niezłych b5 na 18" z wlepkami megsa np, także po forach się pewnie kręcą lub już takie kupili

Opublikowano
  • Autor

no ja też poszukam kilka osób ze skierek bo po mieście kręci się sporo b5 i b6 ale chyba nie są na forum. może jakiegoś spotkam na ulicy to zagadam:) Fajnie by było coś w końcu ogarnąć :)

Opublikowano

od poczatku z frekwencja byly problemy, a nwet kiedy przyjechało te 15 furaków czy coś koło tego to i tak brakowało troche polotu i finezji :decayed: