Wocy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 witam mam pytanie czy ktoś próbował już montować dyfuzor ze zderzaka s-line do zderzaka seryjnego?? wszystko pasuje czy nic?? 1
krystian3769 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Z S-line nie pasuje do zwykłego i odwrotnie. Zderzaki są inaczej wyprofilowane.
andynl Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Widziałem na innym forum w niemczech jest jakas firma która dorabia takie dyfuzory do zwykłego zderzaka ale nie wygląda to ładnie zwykły zderzak jest gładki a S-line profilowany (wypukły) i to daje największy efekt
krisztof1 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 andynl chyba chodziło o tą stronke http://www.finest-car-art.de/ też się zastanawiam na montażem s-lina w zwykły zderzak i zastanawia mnie czy sam bym nie dał rady jakoś go przyciąć Wocy jak coś zadziałasz w temacie to napisz na forum
wielik Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Ktoś próbował coś z dokładka zderzaka s line do zwykłego ??? A polift jak się ma do przedliftowego Edit Poliftowa dokładka s line jest duzo wieksza niz w przedlift -kupiłem cały zderzak + dokładka Edytowane 14 Grudnia 2018 przez wielik
Rekomendowane odpowiedzi