Tweak Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Witam Zauważyłem, że nie mam podświetlenia wizytownika i kubka, mam te panele od "bogatszej" wersji z chromowanymi listwami i takie pytanie, czy w tych wersjach z chromowanymi listwami mogło nie być ori podświetlenia? Czy po prostu jest nie podpięte?
kdawid Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 mogło, panele z chromem nie są od bogatszej wersji tylko występowały w każdej wersji od roku modelowego 2007, jak masz je w B6 to znaczy że ktoś je wymieniał
tomekhxc Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 i jesli nie było ori podswietlenia to normalne że nie są wpięte, możesz rozebrać i zobaczyć co tam siedzi
kasiat Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Chcesz podświetlanie to na alledrogo widziałam 70 zł jakiś chłopak robi to na wzór ori zastanawiam sie czy dam rade sama sobie zamontować też ostatnio wymieniłam na chromowane ale bez podświetlania
nitroo Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Da radę samemu to zamontować bez problemu. Nic trudnego
Rekomendowane odpowiedzi